siyah ekranda kalıyor delırıcem :((

rıdvanho

New member
Reaction score
0
arkadaslar bı yardımcı olun lutfen wındows 7 den sogudum vallahi :S 32 bitlıgı ındırdım 2 makınede denedım 2 sındede farklı hatalar denk geldı

1.cisi cd le baslamak ıcın tusa basıyorum hersey guzel gıdıyor fakat harddıskler gorulmuyor 1. makınede yasadıgım problem bu
2. makınede yasadıgım problem ıse su cd destegıyle baslatıp kuruyorum pc res atıyor normal kuruluma gecıyor kurulum hızmetlerı baslatılıyor dıyor sonra bir reset daha gelıyor acıldıgında ekran sıyah ekranda kalıyor sonuc yok sad.gif beta versıyondada aynısını yapmıstım 2. denedıgım pc nın donanımsal ozellıklerı oldukca gelısmıs sevıyede donanımsal bır problem yok

hangi sürümü kuruyorsunki ?

küçük bir ihtimal anakartının bios unu update et düzelir.. bende 1 kere aynı sorun ile karşılaşmıştım anakart Asus M2N idi biosunu update ettikten sonra düzeldi bir dene istersen...

update ettım dıye hatırlıorm ama bırkez daha dneemk te fayda var tskklr dostm

başlangıç onarma seçeneğinden. . onarmaya geç sistemi geri yükle :) 3-4 kez gördümm o kararmayı. . genelde windows dosyalarını tema ile bozduğunda oluyor o kararma.

benimkide aynı yapa bildiysen soylede bizde yapalım

yazılanların hepsini yaptım ama olmadı cözen arkadaslar varsa lütfen yardım

Hdd ile alakalı satalısını indir.

Hayır bence anakartla alakalı bir sorun bu yazılımda yükleniyorken bir problemle karsılasıldı diye bir pencere geliyor mu

hayır kurarken 1 resetten sonra geri geliyor ikinci resetten sonra ekran karanlık sekilde kalıyor 2 saat bekledim yinede gelmedi

Geri