Siyah Ve Beyaz

Dekorasyonu yapan bir asya Firması galiba. 3-4 sene önce bir Güney kore yapımı film izlemiştim. Onda da böyle güzel dekorasyon yapılmış bir ev vardı. Evler içten ve dıştan görünüş olarak Amerikan ve Avrupa evlerinden çok daha güzeldi. Gelişmiş Asya ülkeleri artık bir çok alanda Avrupayı önüne geçmeyi başardı.

Yanlız Süperler Gerçekden Bizim Canavar Ansını Aglatır Am aOrtalıgın onun için Bukadar Lükse gerek yok :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------​

siyahlari bilmem ama beyazlari bayildim tam beim tarzim tesekkürler kuzay:victory

koltuklar dehset casa mobilyada gormustum bazılarını cok kalıtelı mobılyalar ama parası yetene yanlıs hatırlamıyorsan 15-20 bın lıra arasındaydı ılk koltuk takımı

bizim evlerde hayır yokki. küçük küçük odalar küçük pencereler sanki güneşin ışığın girmesini engellemek için uğraşmışlar. millet banyolarını dışarı bakar tarzda yapıyor tabi camlar dışardan içeriyi göremeyecek şekilde :D

Çok şık tasarımLar ama tavanLar neden bu kadar yüksek onu çözemedim =)

Duvarlar beyaz olursa koltuklar mutlaka siyah olmalidir, 2side beyaz olmaz bence, tesekkurler

Geri