Siyaset Bölümünde Asistan Mod Olmak İstiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benden sana +++ 1545456754

umarım olursun her zaman destekliorm ;))

Genco ile Contry atanmadımı oraya?
Uygunsa +

CounTRy ve Gєηco'nun yanına bir asistan mod iyi olur bence.

Çünkü ağır bir bölüm

Benden (+)

Önümüzdeki yüzyılda neden olmasın ?

(-)

Ayrıca Genco ve Country zaten mod atandı. Modun moduna gerek yok.

Böyle Bir Tepki Alacağımdan Zaten Bu Görevi Talep Ettim.. Volkan Ve Newwawe'yi Hatırlattırma Şimdi Derim.. Neyse Herkesin Görevine Saygı Duyarım... :goz:

neden kızıyorsunki biraz relax olman lazım..
volkan ve newwawe bana göre adaleti elden bırakmadı...
herkesin görevine kişiliğine düşüncesine saygı duyki ...herkeste sana saygı duysun...
genede hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

ben haftasonuda girmeyeceğim görevi bırakıyorum

verilen eksilerin artıların bir kıymeti yok zaten sende olursun mod takma kafana...

özellikle bölüm modu olarak benim eksimin artımın hiç bir kıymeti yok...

hadi selametle takılın kafanıza göre artık bölümde

Beni Destekleyenlerin... Yorumlarıyla Tam Tersi Bana Zıt Olanların Yorumları Neden Böyle Aşalayıcı Anlam Veremiyorum... :goz: Peki.. Konuyu Kilitleyin.. Ortada Böyle Birşey'in Olacağına Hiç Bir Şey Olmasın Dahaa İyi :goz:

neden hemen konunu kapatıosunki ? 2 3 kişi kendi çapında yorumlarda bulundu diye vaz mı geciceksn ?

bu topice daha fazLa mesaj atmayiN
eger ihtiyac Var Ise
seni sonuna kadar destekLiyorum kardesim

yönetim isini biLir

( - )

Bölüm moderatörünün onayı alınmadan , kendisine danışılmadan , sorulmadan ilgili bölüme mod atanması + asistan olarak moderatörlük başvurusu yapılması hackhell de bugüne kadar yönetim çizgisinde ve yürütülen prosedürlerin uygulanış biçiminde görülmemiş ahde vefa ilkesine de ters düşen ve etik olmayan bir davranıştır. Ben görevimi tamamen kendi isteğimle bıraktıysam da bölüm de volkan arkadaşımız görevinin başındayken böyle bir uygulama yapılmış olmasını doğru bulmadığı sizinde yeterli deneyiminiz olmadığı için ayrıcada iki tane moderatör [ atanmış !! ] olan bir bölüme forum kuralları gereği http://www.hackhell.com/hackhellde-...-icin-basvuruda-bulunucak-uyeler-okumali.html

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

Maddeye muhalefet edecek bir şekilde aday olmanızdan dolayı kocaman bir ( - ) yi çok görmezsiniz umarım iyi forumlar dilerim !

Ben Hiç Kimseden Ne Korkarım Ne Bişey'i Koyduysam Kafam'a Yapmamazlık Yapmam.. Ama Ortadaki Arkadaşların Clonları Dahi Bizden Daha Fazla Anlatabildim mi.. :goz:

En baştan yanlış yapıyorsun.

Madem görev talebinde bulundun sesini çıkarmadan gelecek olan yorumları izlemen ve başvurunun tamamlanmasını beklemen gerekirdi.

Sana yöneltilen her eleştriye cevap vermen senin aleyhine olacaktır. Kaldıki siyaset bölümü ağır bir bölümdür ve özen ve titizlik ister.

Ağızdan çıkacak olan kelimeler her türlü yanlış anlamaya sebep olabilir.
Bu yüzden bence bir daha düşün ve bu kriterlere uyabilieceğini düşünüyorsan vazgeçtiğin hakkındaki postunu sil ve başvurunun tamamlanmasını bekle.

severek yapıyorsun bu iş ama biraz aceLe etmişsin
bu işte biraz usta çırak durumu var
ustanı ezipte ben göreve adayım diyemezsin
newwave'in dediğine istinaden bunLarı yazıyorum
modLardan onay aLmaLıydın

neyse hayıRLısı

Bölüm moderatörünün onayı alınmadan , kendisine danışılmadan , sorulmadan ilgili bölüme mod atanması + asistan olarak moderatörlük başvurusu yapılması hackhell de bugüne kadar yönetim çizgisinde ve yürütülen prosedürlerin uygulanış biçiminde görülmemiş ahde vefa ilkesine de ters düşen ve etik olmayan bir davranıştır. Ben görevimi tamamen kendi isteğimle bıraktıysam da bölüm de volkan arkadaşımız görevinin başındayken böyle bir uygulama yapılmış olmasını doğru bulmadığı sizinde yeterli deneyiminiz olmadığı için ayrıcada iki tane moderatör [ atanmış !! ] olan bir bölüme forum kuralları gereği http://www.hackhell.com/hackhellde-...-icin-basvuruda-bulunucak-uyeler-okumali.html

5. Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın...

Maddeye muhalefet edecek bir şekilde aday olmanızdan dolayı kocaman bir ( - ) yi çok görmezsiniz umarım iyi forumlar dilerim !

Newwave görevi neden bıraktın açıklasana bize ..........

Adaylığı destekliyorum... Siyaset bölümü uzunca bir süredir bir tek siyasi görüşün elindeydi. Eski siyaset bölümü yöneticileri hiçte adil davranmadılar karşıt görüşteki üyelere. Sanırım bundan sonra atanan yeni yöneticiler ile bu durum değişecektir. Siyaset bölümüme 2 yöneticinin az olduğuda bir gerçektir..

Newwave görevi neden bıraktın açıklasana bize ..........

Adaylığı destekliyorum... Siyaset bölümü uzunca bir süredir bir tek siyasi görüşün elindeydi. Eski siyaset bölümü yöneticileri hiçte adil davranmadılar karşıt görüşteki üyelere. Sanırım bundan sonra atanan yeni yöneticiler ile bu durum değişecektir. Siyaset bölümüme 2 yöneticinin az olduğuda bir gerçektir..

ben bu kadar takılmama rağmen newwawenin hangi siyasi görüşe sahip olduğunu anlamadım...en azından hissetirmedi...
sizde nasıl olucak bakalım...
cehennem zebanisi süper mod kendisi ama bize yaklaşımı çok farklı....
ya aman neyse forumunuz sizin olsun...herkes takılsın...
gelin hepiniz soldan soldan...

daha erken senin için... zaten 2 tane yeni mod arkadasımız atanmıs durumda...

kapattım...

+ olarak kamer28 size tutumum derken? sor cevrene banlanıcak kaç kişiyi uyarmısım ; ) görmediğiniz biLmediğiniz seyLer için yorum yapmayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri