siyaset bölümünde görev almak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin bir tarafı yoktur. Tarafı olmayanın zaten siyasette işi yoktur.
Önemli olan bunu yaptığın işe yansıtmamaktır.

Siyaset bölümünde uzun zamandır aktifsin. Bölüme ilgin ortada. Hak ettiğini düşünüyorum.

+1923

Adaylığını koymuş olduğun bölüm forumdaki yönetilmesi en zor yerlerden biri bence. . .
Dolayısıyla bu bölümle daha tecrübeli ve tartışmalara tarafsız kalabilecek arkadaşlarımızın ilgilenmesi gerekir diye düşünüyorum. . .
O yüzden oyum şimdilik - 1453 . . .
Hakkında hayırlısı olsun.​

Geçici Mod Atamalarının,Yönetim Tarafından Lüzum Görülürse İhtiyaç Olan Bölüme Uygun Gördüğü Mod'lardan Görevlendirme Yaptığını Biliyorum.
Bence Açtığın Başlık Bile Yanlış ( - ) Diyorum.

Kısa bir not düşmek istiyorum;
Zerkli sayfana küçücük işgalim olacak ama
konu şu serbest kürsü ve siyaset bölümüyle ilgili olacak.
Bundan 6 ay yada 1 sene öncesine kadar bu bölümlerde ne olursa olsun ve hatta adaylık orumlarıda dahil bu kadr kırıcı ve yargıcı olmamaktydı.Aday olanların zaten tarafını biliyor,ona göre değerlendiriyorduk.
Son dönemde yaşanan olaylar bizleri derbi takımların fanatikliğine yaklaştırmış olmalı ki;
her çıkana yafta takmak zorunda kalmaya başladık.

Bundan sonra bu bölüme öyle bir aday olmalı ki;
taraf olan ancak taraflığını kenara bırakıp adalet kılıcını kuşanan,
alttan alan ama gerektiğinde lafı sokan,
yorumlara uzak ama siyasetin tümüyle içinde ve en önemlisi
her kesimden saygı ve sevgi görmüş birisi lazım.

Benim nacizane yorumum böyle olacak.

Zerkli kardeş,bölümü azıcık işgal ettik.Ama yeri ve zamanıydı kanısındayım.Herkese iyi sabahlar...

olmamalısın [ _ 571]

goruslerim olarak sana yakınım ama daha once onların yaptıgı gibi gorusumden olan gecsin mantıgında deilm tarafsız olamayacagını dusunuorum oyum -

EKSİ' nin de ARTI gibi bir değer, bir ölçü, bir ifadesi ve anlamı olduğunu düşünerek + yada - vermiyorum.

sadece ;serbest kürsünün sana uzak olduğunu ,senin görüşündekilerin bile, sana ''evet' demediğini görmen bile sana cevap olarak yeter.

gerisi yorum olur.. ben ise yorumu ; sadece yazıya, fikre , düşünceye yaparım.

olumsuz....

herkse görüşlerinden, yorumlarından ve verdiği oylardan dolayı teşekkür ederim.

genel görüş olarak benim tarafsız kalamayacağım söylenmiş. nedenini ise taraf olmammış.

peki zannediyormusunuz tarafsız olmak zorunda olan kişiler taraf değildir. (örnek hakem, meclis başkanı, cumhurbaşkanı) taraf olmak ayrı birşeydir taraf tutmak ayrı birşeydir. taraf olan herkesin taraf tutacağı yorumu yapılamaz. bu maddenin doğasına aykırıdır.

benim tarafsız olamayacağımı söyleyen üyeler siyaset bölümündeki şikayet bölümünde bana yakın düşüncede olan veya olmayan, kurallara uygun olmayan, gördüğüm tüm mesajları şikayet ettiğimi biliyorlar mı? hatta taban tabana zıt görüşlerde olduğum kişilerin yaptığım şikayetlere teşekkür ettiklerini de biliyorlar mı?

şu ana kadar 240 tane şikayet yapmışım. ve bu şikayetler arasında kendimi şikayet ettiğim bir mesaj bile vardır.

tabi ki bu şikayetler başlı başına bir referans omayabilir. değildir de.

ancak bu güne kadar kişilere sert sözler söylesem bile hakaret etmeyen biri olarak, hiç ceza almamış biri olarak ve siyaset bölümünde paylaşım yapan ve paylaşımlara katılan biri olarak yönetici adayı olma kriterlerine uyduğumu düşünüyorum. ve bu mesajı da bunlara dayanarak açtım.

ve benim kargaşa yaratacak biri olduğumu düşünenler içinse şöyle bir hatırlatma yapmak istiyorum. belki hatırlarsınız, bir üyeyi clon üyelik kullanıyor diye şikayet etmiştim ve o üye 1 hafta kadar bir süre sürekli değişik clon üyeliklerle şahsıma yönelik hakaret ve küfürlerle dolu mesajlar yolladı. ben o zaman bile galeyane gelip tek kelime etmedim. eğer bu kadar hakaret ve küfür karşısında sükunetini koruyacak başka üye varsa onu da tebrik etmekten başka yapabileceğim bişey yoktur.

ben siyaset bölümünün yönetimindeki arkadaşlara şikayetlerimle yeterince destek oluyordum zaten. sadece bu şikayetleri artık yapmak değil değerlendirmek istedim. ve karşısındaki kişiye ve görüşe tahammül edemediği için hakaret ve küfür kullananlarla mücadele etmek istedim. ama genel görüş benim bu iş için uygun olmadığım yönünde. herkesin görüşüne saygı duyuyorum. ve herkese bir kez daha teşekkür ediyorum.

umarım bölüm düzgün yöneticiler tarafıdan yönetilir.

herkese kolay gelsin.

söylemeyi unuttum

bu arada 34 yaşındayım

ekonomik kriz mağduru bir işsiz ekonomistim

evliyim

4 yaşında bir kız babasıyım

:) gerçi artık önemli değil ama olsun. belki bazıları bana hakaret ederken nasıl birine hakaret ettiklerini merak ediyorlardır.

Herhalde bu noktada yorum yapmaya gerek kalmamış gibi... Seni tanımıyorum ama siyaset bölümü gerçekten hassas bölümdür. Söylediğin sözlere, bölümdekilere karşı davranışlarına dikkat etmelisin. Herkes taraftır ama sen tarafsızmış gibi davranabilmelisin. Verilen oylara bakacak olursak henüz bunu başaramamış gibi görünüyosun, ama bu başaramayacağın anlamına gelmez. Sadece denemeye çalış =)

Kolay gelsin...

tarafsız olmak çok zor bu da herkesin hakkı.
fakat yöneticilik zor zenaat
(-)

Konuya 2.Kez Yorum Yapmak İstemiyordum Şahsen BiriLeri Bunu Yapmam İçin Beni ZorLadı..Bakın Bu Forum 5 Senedir Var Ve Bu Forum İçinde HertürLü Düşünceye Sahip oLan İnsan Var.. Oy Verirken Yok Oy Vermeye Değmez,Sen Sen NasıL ModLuk Konusu Açtın Ya Ehueheh Tarzı ŞeyLer Yazmanız Sizi Komik Ve Aciz HaLe Düşürüyor..Madem Bu Adam'ın DüşünceLeri Sizin Yapınıza Uymuyor O Zaman Çıkar - Kardeşım Uygun Görmuyorum Dersın Çıkarsın..Kimsenin Kimseyi Küçük Görmeye Veya Burdakı PostuyLa Onu Kötü Düşürmeye ÇaLışmaması Gerek..Herkesin Daha DikkatLi oLmasını Rica Ediyorum.. ;)

tarafsız olmayacağını kendin bizden daha iyi biliyorsun..
anti rte diye bağırdığını bilmeyen varmı ??
yönetmek zor işdir ,adalet zor iştir , hak hukuk zor iştir.
sende bu beceriler olmadığı için .......
o yüzden kesinlikle - kamer28

taraf olmayan bertaraf olur taraf olamana lafımız yok.
ama bu taraflılığın karşı tarafın görüşlerini sürekli bir cehalet ve körlük olarak görmek ve karşıtı olduğun ülke yöneticileri ve taraftarlarına önyargılı cevaplar vermen düzeyinde olduğu için adil davranamayacağın gün gibi ortada.ha mod olsanda tarafını ve fikirlerini elbette savunacaksın.ama inanıyorumki bu savunmalarında mod luğunu bir koz olarak kullanacaksın.

(-) Olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri