Siyaset ve Politika Bölümü Kuralları Bence Caydırıcı Olmamalı Teşvik Edici Olmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
|ChaMuR|' Alıntı:
Bu kuralı uygulamaya bir süre daha devam edeceğiz..
Ne zaman ki bölüme atılan mesajlarda çoğunlukla bir düzelme olur o zaman değiştireceğiz..
buda konuyla ilgili son düşüncemiz bölüm modları olarak..
ii forumlar..

|ChaMuR| & R€B€L​
o zaman bu kurallar baya bi devam etcek hatta forum var oldukça bizim insanlarımızı okullar egitemiyor senin bu kurallarınla düzeliceklerini hiç zannetmiyorum kurunun yanında yaşta yanmaya devam edecek dediğin gibi buda senin demokrasin...

bütün yönetim bilirki bu kurallara ilk ben karşı çıktım(yönetim bölümünde)

ama sonra chamurla konuştum adam bezmiş s.modlar bile yetişemiyo hızınıza

kurallar sen ve senin gibiler yüzünden koyuldu nefret siyaset bölümünde terör estiriyosunuz

1 mesaj kuralı bence hala saçma önerin varmı die sorarsanız siyaset modlarına banlama yetkisi verilsin ve acilen bi mod daha bulalım oraya

bunlarda sana ait bazı mesajlar kurallar neden koyuldu.. die soranlara
hiç seninle laf yarıstıramam ne oldugun belli kendine ii bak sussssssss

bencede bu anket yanlıs akp hepsini ezer gecer tepki oyları arttı chp kendi kuyusunu kazdı bu anketten daha yukarda bir oy alıcak bu kadar oy alamaz diyen arkadaslar tas atan arkadaslar foruma girmicem diyen arkadaslar secimlerden sonrada sizleri aramızda görmek isteriz.

yasakları kaldırtmadı dostum elindeydi ama yapmadı ulkeyi satıyor ha ulkeyi satıyorlar haaaa hep satıldı ulke gitti elden siz siyasetten anlıyorsanız ben bişey bilmiyorum...

yapma ya yasaları biz kimin cıkardıgını bilmiyoruz senin yuzunden ban yemek istemiyorum benim orda demek istedigim yasaları veto etmekten baska bi işe yaramadıgı idi ama sen basit dusunen bi insan oldugun sende haklısın...
sezer unutulmayı mahkumdur ben unuttum bile simdi cumhurbaskanı görsün....
(bi insana basit dersen 1 mesaj tabi yetmez ona cevap hakkı doğar çünkü sonra sana sonra yine ona )

bu konular bile yeter herhalde
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1755733#post1755733

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1722331#post1722331

nefret84' Alıntı:
o zaman bu kurallar baya bi devam etcek hatta forum var oldukça bizim insanlarımızı okullar egitemiyor senin bu kurallarınla düzeliceklerini hiç zannetmiyorum kurunun yanında yaşta yanmaya devam edecek dediğin gibi buda senin demokrasin...

nefret84' Alıntı:
Mod. sesimize kulak vermiyor hadi bizi geçtik modlarında sesine kulak vermiyor...

arkadaşım flood yapma. ne diyorsun sen? amacın ne senin? hangi mod chamura karşı çıkmış ta modlarıda dinlemiyor demişsin. bölüm modu kuralı koyarsa bizde dahil herkes kurala uyar. değiştirmesi için baskı yapamayız. ister değiştirir ister değiştirmez. orası onun bölümüdür ve kendi insiyatifidir.

bu arada 1 mesaj denmişse 1 mesajdır. bu konu daha neden açık ki? bölüm modu "bu kurallar bi süre daha geçerli olacak" demiş. sizin gibi arkadaşlar konuda milleti galeyana getirsin diye mi açık? bak orada 1 mesaj az diyorsun ama burada bile moda karşı konuşta tarzına dikkat etmiyorsun.

he bu arada! evet 1 mesaj sınırı chamurun ve Rebelin demokrasisidir. ama bu seninde dediğin gibi demokrasidir. amacı ise birbirinize daha saygılı olmayı ve insanların ideolojilerine değer vermenizi sağlamak içindir. ama sen burada bu son 2 mesajında demagoji yapmışsın.

ya aslında alıntı yaparak mesaj atmak da yasak. Ama bu yasağı sürekli çiğniyorlar.Alıntı yapılırsa cevap vermek gerekiyor. 1 mesaj yeterli değil hiç bir şekilde. 2 veya 3 olmalı. Ya da sadece siyaset bölümünden banlanmalı bu tür kişiler. Böyle bir uygulama yapılabilir mi bilmiyorum tabii..

emrah538' Alıntı:
Kurallar bence de katı yalnız gereksizde deil :D

Çözüm olarak (artk nasıl yapılacaksa :p ) Belli seviyede üyelerin girmesi faydalı olacaktır..Örneğin 100 mesaj altı kimse giremesin bölüme..Seviye daha çok yükselir die düşünüyorum..Ancak teknik olarak böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum (sanırım deil) :D

gayet mantıklı
bunu desteklerim +1

bence kurallar yerinde cunku bazen konular alıp basını alakasız yerlere uzuyor ve insanlar birbirlerine dusman oluveriyolar bir anda sanki ... chamur a destek :clap

siyaset bölümü benim gördüğüm kadarıyla çok seviyeliydi allah allah demekki ben iyi anlarınıza denk gelmişim o bölümde :D

revolation' Alıntı:
arkadaşım flood yapma. ne diyorsun sen? amacın ne senin? hangi mod chamura karşı çıkmış ta modlarıda dinlemiyor demişsin. bölüm modu kuralı koyarsa bizde dahil herkes kurala uyar. değiştirmesi için baskı yapamayız. ister değiştirir ister değiştirmez. orası onun bölümüdür ve kendi insiyatifidir.

bu arada 1 mesaj denmişse 1 mesajdır. bu konu daha neden açık ki? bölüm modu "bu kurallar bi süre daha geçerli olacak" demiş. sizin gibi arkadaşlar konuda milleti galeyana getirsin diye mi açık? bak orada 1 mesaj az diyorsun ama burada bile moda karşı konuşta tarzına dikkat etmiyorsun.

he bu arada! evet 1 mesaj sınırı chamurun ve Rebelin demokrasisidir. ama bu seninde dediğin gibi demokrasidir. amacı ise birbirinize daha saygılı olmayı ve insanların ideolojilerine değer vermenizi sağlamak içindir. ama sen burada bu son 2 mesajında demagoji yapmışsın.

revolation yukarıdaki demokrasi değildir kişisel kuraldır demokrasinin ne anlama geldiğini açıklıyorum kendi yorumum değil türkçe sözlük anlamıdır;
Demokrasi, tüm üye veya vatandaşların, organizasyon veya devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir yönetim biçimidir.

Benim amacım bu kuralların yetersiz kaldığını açıklamaktan öteye gitmez insanlar benim görüşüme karşı görüş bildirdikleri zaman benim cevap hakkım olmuyor kurallar aciz kalıyor ve düşüncenin ezilmesi anlamına geliyor buda kendi düşünceni savunamamakdır.

Sonuncusu diğer sayfaları okumadan yorum yapmışın benim amacım modları aşağılamak değil doğruya çağırmaktır sonuçta moderatörde benim senin gibi insan benden üstün bi yanını görmüyorum her insan hata yapar bu yorumunla anlıyorumki şu anda avuklatlıktan başka bişey yapmıyorsun arkadaşlarını savunuyorsun ve istediğim şekilde flod yaparım beni küçük düşürme hakkını sana kimse vermez elinde yönetimin sana verdiği bir güç olabilir bunu bu yönetim sana üyeleri kücük düsüresin diye vermemiş asıl sen konusmana dikkat et burası benim konum ve ayrıca floduda farkında olmadan yapmışım bunu ağır bir dille eleştirmene hiç gerek yoktu demogojiyi burada sen yapıyorsun bunuda senin acizliğine veriyorum...

Yukarıdaki sayfalarda Süper Moderatölerinde yorumu var dikkatli bakarsan görebilirsin.

fare_07' Alıntı:
bütün yönetim bilirki bu kurallara ilk ben karşı çıktım(yönetim bölümünde)

ama sonra chamurla konuştum adam bezmiş s.modlar bile yetişemiyo hızınıza

kurallar sen ve senin gibiler yüzünden koyuldu nefret siyaset bölümünde terör estiriyosunuz

1 mesaj kuralı bence hala saçma önerin varmı die sorarsanız siyaset modlarına banlama yetkisi verilsin ve acilen bi mod daha bulalım oraya

bunlarda sana ait bazı mesajlar kurallar neden koyuldu.. die soranlara
hiç seninle laf yarıstıramam ne oldugun belli kendine ii bak sussssssss

bencede bu anket yanlıs akp hepsini ezer gecer tepki oyları arttı chp kendi kuyusunu kazdı bu anketten daha yukarda bir oy alıcak bu kadar oy alamaz diyen arkadaslar tas atan arkadaslar foruma girmicem diyen arkadaslar secimlerden sonrada sizleri aramızda görmek isteriz.

yasakları kaldırtmadı dostum elindeydi ama yapmadı ulkeyi satıyor ha ulkeyi satıyorlar haaaa hep satıldı ulke gitti elden siz siyasetten anlıyorsanız ben bişey bilmiyorum...

yapma ya yasaları biz kimin cıkardıgını bilmiyoruz senin yuzunden ban yemek istemiyorum benim orda demek istedigim yasaları veto etmekten baska bi işe yaramadıgı idi ama sen basit dusunen bi insan oldugun sende haklısın...
sezer unutulmayı mahkumdur ben unuttum bile simdi cumhurbaskanı görsün....
(bi insana basit dersen 1 mesaj tabi yetmez ona cevap hakkı doğar çünkü sonra sana sonra yine ona )

bu konular bile yeter herhalde
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1755733#post1755733

http://www.hackhell.com/showthread.php?p=1722331#post1722331

Orada yazılanların hepsini ben yazdım kabul ediyorum inkar etmem hep düsüncelerimin ve yorumlarının arkasındayım arkasında olamayanlar utansın onları uyarı almadan önce yazmıştım kuralları bilmiodum şimdi iyi biliyorum sende bilmiyorsan yukarda yazıyor senin burada bunu yapma amacın ne, istiyorsan bende senin yazdıklarını buraya editlim nasıl olur bölümde terörü kim tetikliyor görelim hep muhalefetsin doğru düsüncelerin bile karşısındasın bunu yapmana açıkcası çok şasırdım şimdi bunları okuyan üyeler diyordurki al birini vur ötekine hepsi aynı hepsi aynı değil bu arkadaşın yaptığı konuyu saptırmak kişisel savaş açmak niye sırf ben o bölümde ona muhalefet oldum diye orada sana daha çok muhalefet olucam emin olabilirsin...

Bak şu düşünceni tuttum;

Bende buna ekleme yapıyorum siyaset bölümü modları arttırılsın kurallar değişsin...

En mantıklısı bu sanırım...

Kişisel tartışmaya dönmüş konu o yüzden kapatıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri