Siyasette Fanatik Taraftar İstemiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcolez

New member
Reaction score
0

Siyaset BöLümüne YapıLan Yeni AtamaLardan Şikayetçiyim. Madem ki BöyLe Bir BaşLık Var, O NedenLe hackheLL Yönetiminin Bu Konudaki Kaygı ve DüşünceLerimizin DinLemesini ve Bizi Dikkate Almasını İstiyorum.

Country İsimLi Moderatör, Forumda tarafgirLiğini Açıkça Ortaya Koymuş, Yine Bir Diğer ve Bu Konuda Uç Noktada Yer Alan Madnesse Her AnLamda Destek Vermiş, AnLamsız ProtestoLarı ve Madness Sevgisini ‘’Sırf Siyaseten’’ Herkesin Gözünün İçine Sokmuş Biridir.

Ayrıca İktidarı Düşürmek AmacıyLa, Şu An Terör Örgütü Kurmak ve Yönetmek Suçundan yargıLanan Tuncay Özkan’nın Başını Çektiği GrupLarca yapıLan ‘’Sözde Cumhuriyet MitingLerinin’’ tarih ve Saatini, YapıLacağı Yerin GünLer Öncesinden İmzasına Taşıyarak Tarfatar ve katıLım Arayan Biridir Contry.

Siyasi Görüşü BeLLi, Bu Konudaki Sert ve Tutucu Olduğu Biz Siyasete Giren ÜyeLer Tarafından BiLinmke İken Yönetimin BöyLe Bir UyguLamasına AnLam Veremedim.Genco Bir denge Unsuru Gibi GörüLsede, Forumda Ne kadar Aktif Olduğu Herkesce BiLinmektedir. Eğer Denge Unsuru SağLanacaksa, KriterLeri ve kararLarı Objektif UyguLayacak, Kişiye ve Siyasi Görüşüne DeğiL KuraLLara Göre Karar Alınacak Biri AtanmaLıdır. Bu Kişi KesinLikLe Country değiLdir.

Ha Country Mod Olmuş O BöLüme, Ha İkra’nın Banı KaLkmış GeLmiş O Mod Olmuş. Bence Aynı Şey. İkisininde Siyasi GörüşLerini Foruma Yansıtma Biçimi Arasında Ne fark Var.

HackheLL Gibi demokratik Bir Platformda, Alınan Bu Kararın Sitenin APoLitik Duruşuna Zarar Vereceği Kaygısdını TaşımakLa Beraber, Bu YanLıştan DöNüLmesini Umuyuorum.

Konuyu Kapatmamanızı ve Herkesin Düşüncesini Öğrenmenizi ve Bu Kararın tekrar Gözden GeçiriLmesini İstiyorum. Zaten Konu İçerisinde YapıLacak TartışmaLardan GörüLecektirki, Siyasi Görüş DoğruLtusunda ÜyeLerin İkiye AyrıLacağını ve Buda Alınan Kararın Bir Tarafı Memnun Ederken Diğer Tarafı Memnun Etmeyeceğini DoLayısıyLa Country’nin ÜyeLer Üzerinde Bıraktığı İntibanın Müspet ve Menfi Dışında ‘’ILIMLI’’ Olarak DeğerLendirLimediği İçin Atamanın Uygun Olmayacağı Ortaya Çıkacaktır.

BırakaLım hackheLL Tartışsın.

ha ha ha ve haaaa :) :)
ibrahim abi ne diolar ya napcezz smdi :D:D

bu konuda arkadaşa bende katılıyorum. daha dün bazı konularda görüşlerini hakaret edercesine

dikte etmeye çalışmış belli bir siyasi fikrin tarafgirliği yapan bir şahsın mod olarak atanması hemde

siyaset bölümüne atanması bencede çok yanlı ve yanlış bir karar olmuştur.

çok doğru tespitlerde bulunmuştun .Siyasi konularda tarafsızlık ön planda olmalıdır forum içersinde. moderatör olan kişi taraflı olursa o bölümün bir kargaşa ortamına dönüşeceği kaçınılmazdır.Contry arkadaşın bu bölümü kaldırabileceğini tüm görüşlere saygılı ve eşit bi şekilde davranabileceğini her halde forum la alakalı olan herkes az çok tahmin edebilir.Üst yönetim bu şekilde takdir ederken konuyu açan arkadaşın dediği kriterleri de dikkate almalıdır.

kısaca...tüm görüşleri tüm fikirleri Bırakalım hackhell tartışsın ...

Yöneticiler tarafsız ve uygun olduklarını düşünüyorlarsa yapacak başka birşey yok.

Eğerki yetkilerinden sonra siyasi görüşlerini diğer üyelere empoze etmeye çalıştıkları ve bu hal ve hareketin yöneticiler tarafından görmezden gelindiği farkedilirse o zaman geniş bir anket yapılır ve buna çözüm bulunur diye düşünüyorum.

Adım geçmiş madem cevap ta vermeliyim..

CounTRy bu forumda hem fikirbirliği yaptığım hemde karakter olarak çok beğendiğim öz kardeşim kadar sevdiğim bir kaç kişiden biridir.

CounTR'yi ben göreve getirmedim. Getirilmesinde en ufak bir katkım olmadı. Olması da imkansız bir şeydir. Bu sadece adminlerimizin tasarrufudur..

Evet CounTRy fikri ve vicdanı hür, Kemalist, aydınlıkçı biridir. Laiktir. İlericidir. Kendisinin görüşlerini beğenmezsiniz ama bunun benimle ne alakası var??

Uzun süredir Volkan Newwave ikilisinin taraflı davranışları, siyaset bölümünde ümmetçi ve Atatürk düşmanı kesim tarafından hep hoş karşılandı.. Hepinizin isteği buydu çünkü. Kemalist üyeler birer birer forumdan soğutuldular ve uzaklaştırıldılar...Forum tam sizin isteğiniz gibiydi..

Ne kadar katlamamaz olsanızda bu değişim kaçınılmazdır.. Belli ki herşey artık sizin isteğiniz gibi olmayacaktır.

Üst yönetimin yeni atamalar konusundaki kararına herkes saygı göstermeli ve riayet etmelidir. Ben bu güne kadar üst yönetimin her konuda ne kadar ince eleyin sık dokuduğuan şahit oldum ki. Verilen her kararda onların yanında olurum.

Aynı tepkiler Cehennem_Zebanisi smod olarak atanınca da gelmişti. Korktunuz. Yandık biz dediniz. Ama işin aslı öyle değil.. Herkes burda forumu bir düzende tutmak için görev alıyor.

Herkes bilsin lütfen. Atamalar Madness'ın isteğine göre yapılmıyor. Yapılmasıda söz konusu değil. Benim adımı bu tür gereksiz konularda kullanmayın.

yıllardan beri tv programlarında taraf tutan sunucuları nefretle izledik.bunun en güzel örneklerinden bir tanesinide davos zirvesindeki moderatörde gördük.buda hoşumuza gitmedi kınadık.şimdi ise tarafsızlığına inanarak yeni üye olduğum bu forumda böylesine fanatik bir görüşün savunucusu bir arkadaşı moderatör olarak görmekteyim.ve bunuda kınıyorum.sayın forum yöneticileri bu hatanızdan lütfen dönün yoksa sizinde taraflı olduğunuza inanmak zorunda kalır üyeler.

hakan efendı senın okuman yazman yokmu anlamıyormusun benımle ilgili hiçbir yorumda bulunmamaını söylemiştim

beni katmadan yorum yapamıyormusun

senin yalanlarını iftiralarını okumak zorundamıyım

"ben senın hakkında bir yerde yorum yapıyormuyum"

normal aklı başında bir insana bişey bir kere söylenir bilemedin iki kere

bu ikinci oldu mesajının benimle olan kısmını editlermisin birdahada benimle ilgili olumlu olumsuz görüş bildirme

benim ve new abinin adaletine laf atma herkes kimin ne olduğunu biliyor ...

Adım geçmiş madem cevap ta vermeliyim..

CounTRy bu forumda hem fikirbirliği yaptığım hemde karakter olarak çok beğendiğim öz kardeşim kadar sevdiğim bir kaç kişiden biridir.

CounTR'yi ben göreve getirmedim. Getirilmesinde en ufak bir katkım olmadı. Olması da imkansız bir şeydir. Bu sadece adminlerimizin tasarrufudur..

Evet CounTRy fikri ve vicdanı hür, Kemalist, aydınlıkçı biridir. Laiktir. İlericidir. Kendisinin görüşlerini beğenmezsiniz ama bunun benimle ne alakası var??

Uzun süredir Volkan Newwave ikilisinin taraflı davranışları, siyaset bölümünde ümmetçi ve Atatürk düşmanı kesim tarafından hep hoş karşılandı.. Hepinizin isteği buydu çünkü. Kemalist üyeler birer birer forumdan soğutuldular ve uzaklaştırıldılar...Forum tam sizin isteğiniz gibiydi..

Ne kadar katlamamaz olsanızda bu değişim kaçınılmazdır.. Belli ki herşey artık sizin isteğiniz gibi olmayacaktır.

Üst yönetimin yeni atamalar konusundaki kararına herkes saygı göstermeli ve riayet etmelidir. Ben bu güne kadar üst yönetimin her konuda ne kadar ince eleyin sık dokuduğuan şahit oldum ki. Verilen her kararda onların yanında olurum.

Herkes bilsin lütfen. Atamalar Madness'ın isteğine göre yapılmıyor. Yapılmasıda söz konusu değil. Benim adımı bu tür gereksiz konularda kullanmayın.

Bu SözLerinden Şu AnLamı Çıkarırsak Sanırım Doğru OLacaktır. Demekki Üst Yönetim, Şimdiye Kada Herşeyin Bizim İstediğimiz Gibi Gitmesinden Rahatsız OLmuş ve Bu NedenLe Bize Ters GeLebilecek ve Seni ArkadaşLarını Memnun Edecek BöyLe Bir Karar ALmıştır. Böyle Bir Düşünceyi Ortaya Koymak En Azından Bu Kararı ALnLara SaygıszLıktır ve OnLarıda Tarafgir OLmakLa İtham Etmektir.

Newwave Konusuna GeLince, Bu Forumda Siyaseti AdiL OLarak Onun Kadar İyi YönetebiLecek Başka Adam BuLamazsın. Siyaseti İyi Yönetmek Demek; Senin AnLadığın Gibi Karşı Görüşü Yok Etmek DeğiLdir. Adını Neden KuLLandığımı Herkes BiLiyo.

Newwave ve Volakn'nın GömLeği Sana ve Contry'e 3 Numara BoL GeLir. İdam kıyafeti Gibi Durur Üstünde.

.

Madness in Newwave ve Volkan için söyledikleri hem o arkadaşlara hemde kendisi gibi

düşünmeyenlere hakarettir

açıkca söylesin kim bu forumda atatürk düşmanı. Madness kendi gibi düşünmeyenleri hep yobaz ve Atatürk düşmanı olarak lanse ediyor

oysa daha önce benzer davranışları yüzünden modluktan alınmıştı. Görüyoruz ki değişen bir şey olmamış

Uzlaşı Sağlanmalıdır

Siyaset politika bölümünde görev alıcak kişi her görüşe eşit mesafe de olmak zorunda dır bu konu diğer bölümlerde görev almaya benzemez eğer ki siz bir siyasi görüşün , ideoloijin bugüne kadar en ateşli savunucusu olduysanız bugünden sonrada aynı şekilde bu görüşünüzü olması gerektiği karekteristlik olarak devam ettirirsiniz bu kaçınılmazdır..ama sanal alemde bunun yansımaları çok farklı şekillerde olacaktır.. bu nedenle herkese eşit mesafede olabilecek bir kişinin veya yöneticinin seçilmesi gerekliliği , zorunluluğu vardır bu durum ancak şu şekilde çözümlenebilir forum içerisinden aday olmak isteyen yöneticiler ve üyeler arasında bir anket düzenlenir her görüşe eşit mesafe olabilicek adaylar arasında çoğunluğun katılımıyla bir uzlaşı sağlanıp o kişi veya kişiler siyaset & politika bölümünde görevlendirilirler.

İkincisi ben ilgili bölümde görev yaptığım ilk günden görevimi kendi isteğimle bıraktığım güne kadar geçen zaman çerçevesinde herkese eşt mesafede oldum kimseye ama kimseye kendi siyasi görüşlerimi ki bunu hiç birinizde bilmezsiniz : )..empoze etmeye çalışmadım yukarıda benim ismimi telafuz ederken ve asılsız iddalarını söylerken birileri iki kere düşünsün !! haddini aşmasın her zaman söylerim idda edicekseniz bazı şeyleri asılsız idda etmeyeceksiniz idda ederken ispatınıda yanında vereceksiniz yoksa size şu anda olduğu gibi yine gülüp geçerim iyi forumlar dilerim

Burasi MILLIYETCI 1 PayLasim Platformu
AnLayan AnLadi

+

Admin & S.Mod'Larin Isine FazLa Karismayin
!

Siyaset politika bölümünde görev alıcak kişi her görüşe eşit mesafe de olmak zorunda dır bu konu diğer bölümlerde görev almaya benzemez eğer ki siz bir siyasi görüşün , ideoloijin bugüne kadar en ateşli savunucu olduysanız bugünden sonrada aynı şekilde bu görüşünüzü olması gerektiği karekteristlik olarak devam ettirirsiniz bu kaçınılmazdır..ama sanal alemde bunun yansımaları çok farklı şekillerde olacaktır.. bu nedenle herkese eşit mesafede olabilecek bir kişinin veya yöneticinin seçilmesi gerekliliği , zorunluluğu vardır bu durum ancak şu şekilde çözümlenebilir forum içerisinden aday olmak isteyen yöneticiler ve üyeler arasında bir anket düzenlenir her görüşe eşit mesafe olabilicek adaylar arasında çoğunluğun katılımıyla bir uzlaşı sağlanıp o kişi veya kişiler siyaset & politika bölümünde görevlendirilirler.

İkincisi ben ilgili bölümde görev yaptığım ilk günden görevimi kendi isteğimle bıraktığım güne kadar geçen zaman çerçevesinde herkese eşt mesafede oldum kimseye ama kimseye kendi siyasi görüşlerimi ki bunu hiç birinizde bilmezsiniz : )..empoze etmeye çalışmadım yukarıda benim ismimi telafuz ederken ve asılsız iddalarını söylerken birileri iki kere düşünsün !! haddini aşmasın her zaman söylerim idda edicekseniz bazı şeyleri asılsız idda etmeyeceksiniz idda ederken ispatınıda yanında vereceksiniz yoksa size şu anda olduğu gibi yine gülüp geçerim iyi forumlar dilerim

Newwave Allah aşkına açıkla görevini neden bıraktığını..Yada ben açıklayayım herkes bilsin. İster misin?

AnLayan AnLadi

+

!

Şüphenmi Var MiLLiyetçiLiğimizden. Kim Neyi AnLayacak. Sapına Kadar MiLLiyetçiyim. Kimsenin Kimseye Karıştığı Yok. KraLdan Çok KraLcı OLma. BöyLe Bir BaşLık Varsa; UsuLüne Uygun OLarak Şikayet ve TemeniLerimizi Yazarız. İmaLı CüMLeLer Kurarak Kimseyi Zan ALtına Bırakma. Bak Konuma İsim Vererek SöyLedim Herşeyi, DeLikanLı Adam Karnından Konuşamz............

AnLayan AnLadi

+

!

kimse nin adminlerin smodların işine karıştığı yok beyefendi.

burası milliyetçi,laik,muhafazakar,solcu,sağcı...vs.. kısaca her görüşü içinde barındıran bi sitedir.
işiniz gücünüz saptırmak.....

Şüphenmi Var MiLLiyetçiLiğimizden. Kim Neyi AnLayacak. Sapına Kadar MiLLiyetçiyim. Kimsenin Kimseye Karıştığı Yok. KraLdan Çok KraLcı OLma. BöyLe Bir BaşLık Varsa; UsuLüne Uygun OLarak Şikayet ve TemeniLerimizi Yazarız. İmaLı CüMLeLer Kurarak Kimseyi Zan ALtına Bırakma. Bak Konuma İsim Vererek SöyLedim Herşeyi, DeLikanLı Adam Karnından Konuşamz............

Siyaset BöLümünü Söyle Bir Dolas
ATATÜRKE, ASKERE KimLer Yan GözLe Bakiyor

Alayi Biraz'dan DamLar Buraya

arkadaşlar çok abartıyorsunuz bazı meseleleri herkes zaten istediği gibi yaşamıyormu. herkes kendine göre müslüman herkes kendine göre milliyetçi .

3 günlük dünyada bırakın kalpleri kırmayı

biz bir aileyiz

Siyaset BöLümünü Söyle Bir Dolas
ATATÜRKE, ASKERE KimLer Yan GözLe Bakiyor

Alayi Biraz'dan DamLar Buraya

1001 Konuyu Açan Benim, DoLayısıyLa Yazdığın ŞeyLerin isim Vermeden İma YoLuyLa Yaparsan Üzerine ALınmam Kadar DoĞal OLamaz. Bu SözLerinin Nere Kadar Gittiğini DüşüğnmeLisin. Bugüne Kadar ÖyLeLeri Vardıda TahammüLmü EdiLiyordu. Beraber Görev Yaptığın Mod ArkadaşLarına SaygısızLık yapıyorsun.

.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri