ARCHANGEL!
New member
Katılıyorum
kimseyi desifre etmem
kimsenin acigini aramam
ATATÜRKCÜ arkadasLar bu forumda göze batiyor
nerenden uyduruyorsun 1001 diyen cikabiLir biraz'dan
ISLAM bölümün'deki sabit basLigimi inceLeyen arkadasLar anLayacak
orda abi, kardes diyenLer sonra'dan ATATÜRKCÜ oLdugumu anLayinca dinsiz demeye basLadiLar
bilmezler ki KEMALIZM
DINI DE KORUR
neyse fazLa uzatmayacagim cünkü yazdikca konu farkLi yerLere gidecek
bana alamanci, gavur, dinsiz diyenLer beni karsiLarin da görzeLer
agizLarini acamazLar, dilleri dönmez
Country'nin postlarından bazıları aşağıda.
İyide benim CHP'li yada Baykal sempatizanı olduğumu nerden çıkardın..
He konu eğer uyutulmaksa yarın kalktığında ayağındaki donuna bak.. Her an onuda satacak çünkü sırma bıyık..
..............
Türkiye'de üniversite okumamış insan sayısının azlığından dolayı AKP'nin oyları u denli fazla.....
.............
Bok at izi kalsın. Artık saçmalamada sınır tanımadığınızı fark ettim. Benden prim yapamassın nafile uğraşma. Ziyadesiyle boş konuşuyorsun. Okumuşluk kültürü yükseltmez. Bu insanın içsel gelişimidir. Aynen sende olmadığı gibi..
.........
LOOPUSED Sadece 4. madde hakkında bir şey söylemek isterim..
Valllahi, Billahi Tillahi Madness ve ekibi diye birşey söz konusu değil bu forumda. Peşimden kimsenin gelmesini beklemem istemem. Herkes özgürdür. Bir kişi ile bile taraf olma anlaşmam yok. Ki bunada ihtiyacım yok. Hepinize tek başıma yeterim ben.
Siyaset bölümü anasayfadan kaldırıldığında, sonraki düzenlemeye kadar siyaset bölümüne uğramadım ben. Uğramakta istemiyorum..
Madness ve ekibi kelimesini düzeltmeni rica edeceğim. Bu kesinlikle iftiradır..
Herzaman olduğu gibi bu deyim sadece ve sadece Madness düşmanlığı içeriyor. Başka hiç bir amacınız yok..
Tekrar ediyorum. Haksız tepkiniz CounTRy'nin siyaset bölümüne atanması. Ama benim ismimde onun kadar geçiyor. Bu konunun benimle en ufak bir alakası yok. Bunu üst yönetim size zaten açıklayacaktır.. Ben niye bu işin içine katıldım. Lütfen biraz düşünün..
Bence Bu Konu Bu Kadar Uzamamalıydı.Vücudun Kangren Olan Bölgesi Kesilip Atılır.Ancak Bunu Yapmak Bizim İşimiz Değil,Doktorların(Modların)İşidir.Keşke McNamara Şikayetini pm Olarak İlgili Kişilere Bildirseydi,Gereksiz Yere Tartışmalar Çıkmayıp Kalpler Kırılmayacaktı.Bence Hackhell Bir Hata Yapmışsa Bunu Düzeltmeyi Bilir.Saygılarımla...
Forumda sadece bir kişiye, İnfatatuate'ye vermiş olduğum söz ve ona duyduğum saygı ve sevgiden dolayı bu hakaretlerini çekmek durumundayım. Zira ona söz vermesem ağzının payını hiç kimseyi önemsemeden öyle bir verirdim ki.....
Nasıl bir insan olduğunu yazdığın cümleler ile dile getirmişsin. Yazıklar olsun sizler adam yerine koymama. Karşılık olarak sizler gibi yobazlara harcadığım her harfe acırım bundan sonra.. Hepinize lanet olsun...
Lütfen bu yazdıklarımı direk adminlerime şikayet ediniz..