yokluğumda değişen çok şey olduğunu döndüğümde farkettim madness. Koca bir dağ gibi bıraktığım hackhell'in döndüğümde küçük bir tümsek gibi kaldığını gördüm benim için daha büyük bir süpriz olamaz.
Yokluğumda yaşanan yazılımsal yada yönetimsel sorunlar için ne yazıkkı yapabileceğim birşey yok, ancak bundan sonrası için söz verebilirim size yokluğumda yaşanan aksaklıkların artık yaşanmayacağına yada yaşandığı takdirde sessiz kalınmayacağına.
Sen 2009 üyesisin benim mod olmadan önceki halimi bilmiyorsun e normal.. Ben mod olmadan önce ne isem, ne söylüyorsam, neyi savunuyorsam, neyi dile getiriyorsam mod olduktan sonra aynı şeyleri söyledim, savundum.. Hiç bir kimseden hiç bir şeyden güç almadım ihtiyacım hiç olmaz. Olmayacaktır da. Ewet dediğin gibi küçük hesaplar peşinde koşmadım, koşsaydım bugün reel hayatımda dahi çok farklı yerlerde olurdum. Benim ne denli uzlaşmacı olduğumu bilmiyorsun. Sen bilmessin, ben ne Fofer'la, ne Freemitnick ile ne Kenan ile daha bir sürü insan ile geçinmeyen biriydim. Ama ben zeytin dalı uzatmasını da bildim. Hemde hiç kimseden korktuğum için değil. Seninle düşman hiç değilim. Düşmanımı daha yukardan seçerim.
Birilerinin ağzına hiç bakmadım. Kimse de benim ağzıma bir parmak bal çalmadı. Ben kimsenin çıkarları için dövüşmedim bu yüzden kimseyi arkama almadığım için kaf defa ölümden döndüm bilemessin. Bana gelipte Madness'in ..... yalıyorsun diyemezsin... Kelimelerini de dikkatli kullan. Bu ikili konuşmalara son cevabımdır.
Yazık.Siteye bunca emeği olan VolkaN arkadaşımıza hiç danışılmaksızın bu tarz bir girişimde bulunulması gerçekten çok yazık ve büyük bir ayıp.
CounTRy'nin söz konusu bölüme mod olarak atanmasına gelecek olursak;kendisi bölüm içindeki dengeleri tarafsızca gözetebilecek niteliklere kesinlikle sahip değildir.Bölümdeki yorumlarına göz atılacak olursa bu kanıya zaten rahatlıkla varılabilir he tabi bazı şeylere at gözlüğü ile bakılmıyorsa yoksa zorlamayın o gözlükleri çıkarmadan bazı şeyleri farkedemezsiniz.CounTRy'nin görevini adil olarak yürütebileceğine dair inancım maalesef sıfırdır.Keşke kendisi bölüm içinde taşkınlık yapmadan,üyelerin fikirlerine saygı duyarak anlayışla yaklaşmasını becerebilse de biz de o zaman gönül rahatlığıyla görevin hayırlı olsun desek.
Bir an önce verilmiş olan kararın üst yönetim tarafından gözden geçirilmesini ve geri alınmasını talep ediyorum.
Sen önce MOD CEKETİ altında üyelere hakaret etmemeyi öğren ondan sonra gel bu düşüncelerini yaz.
Bu forumda ben kimsenin ağzının içine bakmadım aslada bakmam.. Madness'i severim niye? Çünkü fikirlerimiz uyuşur severim, insan olana insan gibi yaklaşır severim, canım ister severim.. Ama onun ağıznın içine bakıpta onun hayatıyla yaşamam. Laflarınıza dikkat ediniz. Ben Oldness'ide severim. Oldness siyasi görüşü size en yakın insanlardan. Ama sorun bakalım bir adet kötü kelamımız olmuşmu aramızda hatta forumda en sevdiğim adamlardan biridir. Ben Volkan'ıda severim, onada sorun bakalım aramızda en ufak sorun olmuşmu. Ama herkesi sevmek zorunda da değilim. Ve sevgimide kimseye soracak da değilim.
ghost031 o verdiğin postlarda sen ertuğrul ve takım arkadaşlarınızın benim üzerimden yürüttüğü cümleleride verseydin de herkes doğru bilinçlenseydi. Ama bunu yapamazsınız.
Maşallah konuyada beklediğim herkes post atmış. Ha biriniz eksik kalsaydınız ya.. Biride kalkmış beni ikra ile karşılaştırıyor. Komikleşme.. Ama şöyle bir gerçek var ki ikra hepinizden daha çok mantıklıydı..
Ama bu konuyu saklayacağım hangi biriniz modluk için başvurdu (inşallah başvurmazsınız) diyeceğim aynen şu: Tarafını adaletinin önüne çıkaranlar mod olamaz..
Gerçekten komiksiz.. [/B][/COLOR]