Siyasi Anketler Şikayet Başlığı

"Ya ne kadar kalın kafalısınız.Açın bir anayasayı okuyun
Devlet varsa dini sembol olamaz bu kadar basit ve net.Üniversiteye girerken çıkarsın bir zahmet.Saçı açık olanlar dinsiz oluyorsa.Aşağıdakiler sence çok mu dindar.Benim bacım türban takmaz ha eğer takıp da girseydi ben "Devletimiz dini kurallar üzerine yönetiliyor " demem "Benim kardeşim Laiklik ilkesini ihlal etti derim "Şimdi anlayabildin mi;):"

"Ya ne kadar kalın kafalısınız.Açın bir anayasayı okuyun
Devlet varsa dini sembol olamaz bu kadar basit ve net.Üniversiteye girerken çıkarsın bir zahmet.Saçı açık olanlar dinsiz oluyorsa.Aşağıdakiler sence çok mu dindar.Benim bacım türban takmaz ha eğer takıp da girseydi ben "Devletimiz dini kurallar üzerine yönetiliyor " demem "Benim kardeşim Laiklik ilkesini ihlal etti derim "Şimdi anlayabildin mi;):"

o başlıkta gerekli uyarıyı yapmıştım

XyLazyne adlı kullanıcının yorum yapmasını engellemenizi istiyorum.

XyLazyne adlı kullanıcının yorum yapmasını engellemenizi istiyorum.

boyle bırsey mumkun degıl.
fakat ceza almasını gerektıren herhangı bır kural ıhlalı yapmıssa sıteden uzaklastırılır.
bunun ıcın sıkayette bulunacagınız konu/yorum'un lınkını de getırırsenız daha faydalı olur.

Merhabalar, şikayetim var !..

Bu konuyu açan arkadaşı Atatürk düşmanı olarak ilan etmiyorum ama !!!!!!

Yaptığı ankette sebep ne olursa olsun, Atatürk isminin ankette olmasının yanlış olduğu düşüncesindeyim !..

Ve de böyle saçma bir konuyu üst sıralarada getirdiğim içinde pişmanım ama anket sonucunu ve ankette Atamızın ismini görünce ve de bu ismi işaretleyenler olduğunu görünce sinirlendim ve Atatürk düşmanlarına sövdüm de.

Sizden ricam bu konunun kapanmasıdır.

http://www.hackhell.com/siyasi-anketler/471861-osmanli-nasil-yikildi-6.html

Saygılarımla..

segmen3 adlı kişinin yorumları uyarılmalı,tahrik edici ve düşmanlık tavırları onaylanmamalıdır.

Geri