Siyasi ideolojiniz nedir ?

Siyasi görüşünüz nedir

• Sosyal Demokrat

Kullanılan: 147 16.4%
  • Komünist

Kullanılan: 60 6.7%
  • SosyaList

Kullanılan: 105 11.7%
  • Muhafazakar

Kullanılan: 155 17.3%
  • Milliyetçi

Kullanılan: 266 29.7%
  • Liberal

Kullanılan: 26 2.9%
  • Apolitik

Kullanılan: 9 1.0%
  • Anarşizm

Kullanılan: 36 4.0%
  • Faşist

Kullanılan: 36 4.0%
  • Demokrat

Kullanılan: 55 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    895
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden bişeler vardı ama artık siyasi ideolojim okulu bitir bi işe gir evlen coluk cocukla ugras oldu =)

kominizm ve sosyalizm darwinizim de evrim teorisi falan hani.. beni hayvan yerine koyacaklar... aslında onlar hayvanat bahçesinde yaşamlarını sürdürsünler ... madem insan olduuklarına inanmıyorlar veya insandan geldiklerine inanmıyorlar öyleyse benim aklıma da başka yer gelmiyor :)

benim siyasi ideolojim Atatürkçülük tür Kemalizim dir

ve Atatürkçülüğü her hangi bir siyasi partiye indirgeyecek kadar da zavallı değilim

dini inancım İslamdır.çok şükür müslümanım

ve bunu her hangi bir partiye indirgeyecek kadar yobaz değilim

Atatürk milliyetçisiyim

ve bunu herhangi bir partiye indirgeyecek kadar çakkal değilim

tüm söylediklerine katılıyorum :clap

kominizm ve sosyalizm darwinizim de evrim teorisi falan hani.. beni hayvan yerine koyacaklar... aslında onlar hayvanat bahçesinde yaşamlarını sürdürsünler ... madem insan olduuklarına inanmıyorlar veya insandan geldiklerine inanmıyorlar öyleyse benim aklıma da başka yer gelmiyor :)

KuLaktan doLma biLgiLerLe konu$ma ;)
Senin için birkaç yararLı biLgi buLdum istersen buradan öğren neyin ne oLduğunu...

ßunLar 2 poLitik görü$ün tanımLarı...
http://tr.wikipedia.org/wiki/Sosyalizm
http://tr.wikipedia.org/wiki/Komünizm

Ayrıca bunLarda pek i$e yaramaz sadece temeL bunLar...Kitapta okumaLısın ;) GeLip buraLarda kim ne oLursa oLsun hakaret etmen yanLı$.Görü$ ayrıLığına dü$ebiLirsin bazı ki$iLerLe ama böyLe yapmamaLısın =)

Atatürk ün izindeyim Milliyetçiyim en önemlisi Çok Şükür Müslümanım

Hiç bir siyasi ideolojimde olamaz kimin görüşleri iyi olur güvenirsem ona oy veririm

b

önemli olan birlik ve beraberlik.siyasi ideoloji pekde önemli degil:S

.... Nizam-ı Alem, Türk-İslam Ülküsü.
Genel anlamda milliyetçi-muhafazakar dünya görüşleridir. Şıklardan muhafazakar uygun düşer diye düşündüm ve o şekilde işaretledim.

çürümüş siyasi ideolojileri şıklar arasında olmasına rağmen
şıklar arasına dincilik yok nedense.

nasılki sosyalizimde emek, emekçi gibi ifadeler önemli ön plandaysa
nasılki turancılıkta sentezler ön plandaysa
dincilikte de (amerika ılımlı felan dior) dinciliktede hadisler ayetler ve Allah ön plandadır

çöken siyasi ideolojiler yada uygulanamayan siyasi ideolojiler (kominizim - sosyalizim )
şeçeneklerde varken dinciliğin olmaması büyük eksikliktir...
yani demem o durki artık din de artık siyasi bir boyut kazanmıştır hemde dünya çapında
dini kitaplar içerikler karl marks ın kitabı gibi kaynak olmaktadır siyasi ideolojilere..

ama enteresan olan da bu dinci ideoloji le yönetilen ülkeler genellikle sömürülen ülkeler

bu mesajı okuduktan sonra evrim teorisine sıcak bakmaya başladım:D:D...

Darwin evrim teorisi ni hayvansı insanlara bakarak yaptığını düşünüyorum.

bu mesajı okuduktan sonra evrim teorisine sıcak bakmaya başladım:D:D...

Darwin evrim teorisi ni hayvansı insanlara bakarak yaptığını düşünüyorum.

NEDEN ? :D soy ağacınımı inceledin ?:) ( hani arkadaş bunları söyledikten sonra araştırarak gerçekleri gördün gibi geldi :D )

MURO olacaktı şu anda burada kurtlar vadisinden :D. Milliyetci bir görüşe sahip olmama rağmen muro 1 numaralı adamımdır :D

burda yapılan bir anket sanırım, insanlara hakaret etme yeri değil. eğer öyle ise bilinki etki tepkiyi doğurur; hakaret veya aşağılamaya çalışmak sadece cehalet işidir, insan bilmediğinden korkar, darwinizm bilimsel bir teoridir, komunizm iktisadi bir terim, sosyalizm ise siyasi bir fikirdir, lütfen kulaktan dolma ve kendinize ait olmayan düşüncelerle yargılamayın insanları. gerçi biliyorum ne desem boş, cemaat bildiğini okuyacaktır imam ne derse desin....

ne kadar da cahil bir gençlik var yahu...
neyin ne olduğunu bilmeden ist olan herşeyi ideoloji sananlar, dahada komik duruma düşmeyin...

ben demokratım sosyalizm,muhafazakar bunlar boş işler gerçek akp her iki kişiden birinin oyunu almıştır ve akp türkiye içn en ideal partidir yaşasın demokratlık yaşasın akp!

akp ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün yolundan gitmektedir ve bu böle devam edecektir akp yi kimse yolundan alıkoyamaz..

yaşasın kemalizm,yaşasın akp!!

BİŞEY DİYEMİYORUM SANA YAA
LANET OLSUN İÇİMDEKİ HAYVAN SEVGİSİNEE...

ben de diorum ki lanet olsun içimizdeki bu muro sevgisine..

yanılıyorsun !!tek yol devrim!!

bir değinmek istediğim konu da oydu..devrimcilik şu an ATATÜRK ün bize öğrettiği gibi yapılmıyor şu anki kendine devrimci diyenler farkında olarak ya da olmayarak ülkeyi bölüyor şu an ülkeyi en iyi şekilde yöneten ve atamızın yolundan giden AKP ye karşı geliyorlar belki de şu an kendine devrimci dien ancak devrimci olmakla hiçbir alakası olmayan kişiler ülkeyi kötüye götürmek içn ellerinden geleni yapıor..

ben KEMALİST 'im

şıklarda yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri