Siyasi parti amblemli avatarlar kaldırılsın lütfen!!

alicengiz

New member
Reaction score
0
admin ve moderatörlere sesleniyorumm.bazı arkadaşların avatarlarında a partisine ait reklamlar görüyorum..benim bildiğim hackhell de reklam yapmak yasak..görevli kişilerin durumu çözmesini istiyorum.saygılarımla..

geçmişte de böyle çok sıkıntılar çıktı ama hep aynı kaldı benim gördüğüm sadece parti değil

parti başkanları cemaat liderleri vs. böyle insanları ve kurumları da yücelten veya yerden yere vuran

benimkini hiç sorma inat olsun diye ...

aLi HakLısında Şimdi Uye Sayısını Goruyorsun Tek Tek ıLqıLenmeLerı Cok Zor SmodLarın..Yoksa O ''A'' Partisinden Bende Pek Haz aLmıyorum =)

MozoLe Miяach;4176085' Alıntı:
aLi HakLısında Şimdi Uye Sayısını Goruyorsun Tek Tek ıLqıLenmeLerı Cok Zor SmodLarın..Yoksa O ''A'' Partisinden Bende Pek Haz aLmıyorum =)

örneğin en üstteki arkadaş..hangi parti olduğu parketmez ama gördüğünüz anda uyarsanız iyi olur bence..

oldu olacak kafalarınıda kesip,kör kuylara atalım,
demokrasi diyoruz,özgürlü diyoruz,cumhuriyet diyoruz,
bir amblemi çok görüyorsunuz..

ergenekon kafası...zihniyeti....

isteyen istediğini yaparda ,koyarda,kurallar dahilinde..zorla yaptırım,despotluktur.

Hem bu konu içeriğine katılıyorum.Bir de üye isimlerinin herhanngi bir zümreyi veya kişiyi ima yoluyla da olsa aşağılamasının önüne geçilmesini istiyorum.İlla birileri eleştirilecekse bununda yolu yordamı ve şekli vardır.Argoya kaçan, cinsellik içeren nickler içinde önlem alınması gerektiğini düşünüyorum.Bunların takibide anlatıldığı gibi modlar ve smodlar için zor olmasa gerek.Sonuçta şikayet mekanizması işletilirse çok rahatlıkla ayıklanabilir.

Geri