Newwave
Altın Üye

Değerli Arkadaşlar Siyaset Politik Cafe başlığı altında ülke meselelerini dış politika , iç politika siyasi gündem hakkında rahatça ve serbest bir şekilde siyaset tartışabilmeniz sadece bahsettiğim siyaset cafe başlığı altında kendi köşe yazılarınızı , yorumlarınızı siyasi içerikli kendi yazılarınızı , fikirlerinizi , makalelerinizi paylaşabiliceğiniz karşılıklı siyasi gündem hakkında düzeyli bir şekilde fikir alış verişinde bulunabiliceğiniz bir başlık olmasını hedefliyorum.
Siyaset cafe'nin bölüme ve forumumuza ayrı bir renk katacağını düşünüyorum.
Kullanıcılarımız olarak sizlerin bu fikir alış verişini düzeyli ve seviyeli bir şekilde konu mesaj paylaşımı olarak yapacağınızı , ülke ve siyasi gündem hakkında ki düşüncelerinizi , eleştirilerinizi { tamamen kendinize ait olacak köşe yazılarınız'da } paylaşırken aşırıya kaçmadan forum ve bölüm kurallarımız çerçevesinde dile getireceğinizi ve bu bağlamda bir köşe yazarı gibi zamanla kendi okuyucu kitlenizi oluşturabiliceğinizi planlıyorum.
Bu söylediklerimin dışında forum ve bölüm kurallarına muhalefet eden her türlü içeriğin bizler tarafından silineceğini de belirtmek isterim bu nedenle yazılarınıza gereken özeni göstereceğinizi 1.202.000 kullanıcı kitlesi olan bir foruma hitap ettğinizi unutmamanız gerektiğinin bilincin de olmanız dileğiyle.
Siyaset Politik Cafe bölümümüze ve forumumuza hayırlı , uğurlu olsun arkadaşlar { sadece bu başlık altından kendi makalelerinizi , köşe yazılarınızı , fikirlerinizi , düşüncelerinizi paylaşabilirisiniz } iyi forumlar
Not : Kendi makalesini , köşe yazısını yazmış herkes kaynak olarak örneğin { hh newwave } gibi kendi nikini isterse tabi kendisine kalmış adını soyadını yazıp kendi yazısını başka web sitelerinde kaynağı hackhell kendi ismi niki olarak gösterebilir arkadaşlar.