hoş ama boş yazıyorsun.. hala objektif maskesi altında nasıl taraflı nasıl keyfi haber paylaştığını kabullenemedin.. hoş kabul etmenede gerek yok.. kendini küçük düşürüyorsun.. zaten ben sana demedimkiden başka birşeyde demiyorsun.. evet güle güle sığ arkadaşlarınla yaz.. birbirinizi pohpohlayın.. gündemden bir açık bulunca buraya gelirsin.. o zamanda cevabını alırsın..
Tamam ben "ikiyüzlü olmayın", "takiyye yapmayın", "ecevitin ki yanlışsa bunların ki de yanlış2, "yok ecevitin ki doğruysa bunların ki de doğru", "törenlerin bir kısmının iptali ile cumhuriyet düşmanlığının alakası yoktur", "öyle olursa ecevit de bahçeli de cumhuriyet düşmanı sayılır" diyerek "boş konuşuyorsam" buyrun siz dolu konuşun
Bak ben "cumhuriyet tarihinde ilk kez törenler iptal edildi" diyenlerin YALANINI ortaya koydum, yalanı ortaya koyarak boş konuşuyorsam buyur sen de dolu yaz ve yalan olmadığını ispatla!!!
Ecevit döneminde iptal edilmiş mi? edilmiş.
Buyur sen dolu konuş ve o iptali iptal et
Demek cevabımı alırım
Sen cevap verdiğini mi sanıyorsun hakkaten, sen sırf polemik yapıyorsun be arkadaş sadece benim şahsıma yazıyorsun.
Konuyla ilgili yazmaya yüreğin yok çünkü, bu sebeple de cevabını alırsın lafın havada kalıyor!
zaten ben sana demedimkiden başka birşeyde demiyorsun
tam komediye döndü ya bu iş, benim hangi yazımda "ben sana demedim ki" diye bir şey var
Hakkaten acıdım şimdi senin durumuna, yazacak bir şeyi olamayanların durumuna düşmüşsün.
üzgünüm