siz nasıl uyuyorsunuz?

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
uykutn0.jpg

1) Fetus yatışı
Anne karnındaki gibi kıvrılarak yatmak. Duygusal, dışa dönük ve hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösterir. Bir kişiyle ilk buluşmanızda utangaç olabilirsiniz, ama kısa sürede rahatlarsınız.

2) Kollar yanda dik yatış
Bu şekilde uyuyanlar rahat olurlar. Kalabalığa alışkın bir yapıda olurlar ve sosyal insanlardır.

3) Yaşlı duruşunda yatış
Şüpheci, kuşkucu bir yapıya sahip insanlardır. İyiliğe bile şüpheyle bakarlar. Düşünceleri zor değişir.
Bir karar aldıklarında onu değiştirmekten hoşlanmazlar.

4) Asker yatışı
Sakin, sessiz ve ağzı sıkı kişilerdir. gereksiz yere konuşan insanlardan hoşlanmazlar. kendilerini diğer insanlardan yüksek görürler.

5) Serbest düşüş
Topluluk halinde yaşamayı severler. Başkalrından daha çok kendilerini önemserler. Sinirli, huysuz ve çabuk incinen kişilerdir. Eleştirilmeyi sevmezler.

6) Deniz yıldızı
İyi arkadaş olurlar. Her an başkalarını dinlemeye hazırlar ve yardım istendiğinde yardım yardımcı olurlar. İlgi odağı olmaktan hoşlanmazlar.

fetus yatışıııııı.valla tamda bana uyuyor yorum.eline sağlık jewel.çok güzel konu.

eline sağlık süper paylaşım
Ama inanamadım özür dilerim :)

Ben cok deli uyuyorum :saskin bazen yatagimdan bile düsüyorum :S

1) Fetus yatışı
Anne karnındaki gibi kıvrılarak yatmak. Duygusal, dışa dönük ve hassas bir kalbe sahip olduğunuzu gösterir. Bir kişiyle ilk buluşmanızda utangaç olabilirsiniz, ama kısa sürede rahatlarsınız.

5) Serbest düşüş
Topluluk halinde yaşamayı severler. Başkalrından daha çok kendilerini önemserler. Sinirli, huysuz ve çabuk incinen kişilerdir. Eleştirilmeyi sevmezler.

geneli bu =)

:D Serbest düşüş şeklinde yatıp Asker Yatışı tarzında uyanıyorum :D gece ne şekillere girdiğimi bilemicem :D bu durmda bnmki ne olyo :D

1) Fetus yatışı

Bu Bana En Çok Uyar.Tanımda Kesinlikle Uyuyor Saol

benim uyuma sekli burda yok:saskin yayılma gibi bi seçenek olsaydı tam bana gore olurdu:D

uyurken kendimi izleme olanağım olmadı!.. :saskin

Fetus ile başlıyor da sabah yatağın öbür tarafından uyanıyorum :)

fetus la serbest dalıs mı ne sonra bde sırt ustu.. sırt agrıları cok cekiorumda = )

o(^_0)o Hmm.. Ben Bu şekillerde Yatmıyorum yaa.Ben ayakta uyuyom.

Geri