siz olsanız ne yapardınız ?

atakan3444

Uploader Team
Reaction score
0
arkdŞlar Bİr Spor Arabiniz Var Çİft KİŞİlİk YaĞmurlu Bİr Havada Gİdİyorsunuz Bİr OtobÜs DuraĞinin ÖnÜnde GeÇerken 3 KİŞİyİ GÖrdÜnÜz Bunlardan 1.sİ ÖlÜmle Burun Buruna Hastaneye Gİtmesİ Gerek 2.sİ De Önceden Sİzİn Hayatiniz KurtarmiŞ Bİrİsİ 3.sÜde SevdİĞİnİz Bİrİsİ Bundan Sonra O Kizi Daha HİÇ GÖremeyeceksİnİz Burda GÖrdÜĞÜnÜz Sadece Sİz Olsaniz Kİmİ Alirdiniz

verİlen Cevaplara GÖre Altta İsmİnİz Yazilacak

vefali
яєℓαχℓιƒє
aŞik
dellyy17,Techjop,k155,halit81.5,HeLLFire!,by.bilgin,evrim122
mantik Olarak DoĞru
os_u , Diatu, designer a,Joy Ramo,GRLL__1,caca_sinan,building,halilid,yohs,54azap54,metalic,kareser58,tar_ay

vurdum Duymaz
Traseb

ACAYİP CEVAPLAR
okyonus@, mydonosse ,devil_may,agurcan,menejer66,By_MK_34,Blade,bestmen46

hayatımı kurtaran kisiye arabayı verir hayati tehlikesi olan adamı hastaneye goturmesini isterim bende sevdigim kızla durakta beklerim...

Arabanın Bagajına Binerdim Yinede Kimseyi Bırakmazdım

Benim Hayatımı Kurtaran Adamı Alırım Oturturum Arabay

Hastaneye Kaldırması Gerekn insanı Götür Derim Hastaneye;

ve

Bende Sevgilimle Girerim Bir Kafeye Çay May içeriz. :)

arabayı hayatımı kurtaran adama yaralıyı hastaneye götürmesi şartıyla verip kızı da köşedeki pastaneye götürürdüm

kızı alırdım giderdim :)) as
zaten ordaki doktorda benim hayatımı nasıl kurtardıysa yaslı adamında hayatını kurtarır :)))))))))

Alır kızı güneşin doğduğu yere giderim !!! (Çoq film izliyorum)

öyle arabanın taaaa derdim yoldan çevirdiğim aracın birine anahtarı verir onun arabasını alır gerekirse arabanın üstüne hastayıda bağlardım yinede giderdim lan ben böyle şansın .....

Bu kâbustan uyanmak için alarmın çalmasını beklerim

simdi normalde bunun cevabi hayatimi kurtaran kisiye baskasinin hayatini kurtarmasi icin arabami verirm onu hastaneye goturur bende kızı alip bir yerde kahve icmeye davet ederim...

ama ben olsam alirim kizi arabaya vınnn

spor arabam varsa cebimde parada boldur kızı yanıma alırım diğerlerinede ticari taxi tutarım en pis cevap bu heralde :D

hayatımı kurtaran kisiye arabayı verir hayati tehlikesi olan adamı hastaneye goturmesini isterim bende kızla birlikte bagaja binerim....

basar gaza giderim Taxi beklesinler ne olacak ki
zaten ilk kez spor arabam oluyor bunlarin hicbirini cekemem
:p

Abı Bende ıner Sevdıgımle Kalır Haytımı Kurtarmısla Hastayı Arabayla Yollardım Abı :)

benim hayatımı kkurtaraa verirdim arabayı hastaneye gitmesi gereken insanı götürsün diye.bende manitayla ewe giderim

Geri