..::Siz Olsanız??::..

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Reaction score
0
Sevdiğiniz yada aşık olduğunuz insanın düğün davetiyesi elinize verilse ne

hissedersiniz, naparsınız ?

canım düşünmek bile istemiyorum ya ölürüm yada öldürürüm

bi laf vardır ya benimsin yada toprağın ( çok vahşiyim dimi :p)

allah göstermesin o günleri çok kötü bişe olsa gerek:çaliş

emin olun gerçekten seviyorsanız hiç birşey yapmıyorsunuz. sadece kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. aklınızdan yapmak için çok şeyler geçiyor ama yüreğiniz elvermiyor.

napabilirsin :) en fazla kafanı duvara vur elini duvara vur hayat dewam ediyor ve şunu derim
'' elbet bir gün .... ''

asla gitmem yaa içim kan alayıp polianacılık oynayamazdım ona krşı kesin gözlerim belli ederddiii:(

en çokta ben oynardım..
Maksat mutluluksa benle veya başkasıyla o mutluysa eğer bencil olamam mutluluğunu paylaşırım

Eğer davetiyeyi veren kişi benim aşık olduğumu bildiği halde veriyorsa dalarım.

suan sorsan hiçbişy yapmam derim cnqü ask uzak suan ... ama y,nede cwpLiim senin içn ... en fashLa mutLuLukLar diLerim , napim aLLah mutLu mesut etsin ... qimsenin mutLuLuunda gözüm yoq ... ama iLLaky içm parçaLanr ... o an öLmeq isterim ... taby ööLe bişy yapmam o ayrı bi konu :):)

not: öshge cnm sırf senin konun oLduu içn cwp yashdım yoksa biLoosun ask mesk bizi bozar :goz:

elinizde düğün davtiyesi geçiyorsa ; belki bak ben mutluyum ama seninle mutlu olamıyordum demek istemiştir. karşılıksızda olsa gerçek bi aşksa, ahh! dersin wah! dersin mutlu olsun istersin ... sonuç: aşk uğrunua ölünecek bi şey değilmidir? ölürsen katlanırsında.. sen elmayı seviyorsun diye elmada seni sevmek zorunda değil...

hiç sallamam we giderdim de hemde allana pullana we de onun görcee şekilde en öne otururdum hıhh anlasın neler kaçırdıını :p adam nikahtan wasgeçiomuş ehuehuehuehu

eger sevdigim insansa benimle evlenmeli diye dusunur demekkı sevdigim insan degilmis derim

Ne dalarım ne kızarım içimden Allahından bul derim davetiyeyi yırtıp atarım ve yoluma devam ederim

mutluysa mesele yok :E

O nun için sevinirim en azında o mutlu olacaktır böylece belki..Eğer gerçekten seviyorsan zaten karşındakinin mutlu olması daha önemlidir.

Ben olsaydım sevdiğime içim kan ağlasada mutluluklar dilerdim..

bekara karı boşamak kolay tabi bende birşeyler yazdım ama başa gelince sanırım daha farklı düşünülür..neyse

ben olsaydım bende onun eline verirdim :sigara: davetiyeyi geri verirdim

iade-i davetiye :D

Geri