..::Siz Olsanız??::..

hiç bişey yapmazdım...gerçekten beni seviyo olsa benimle evlenirdi zaten...davetiyeyi yırtar yoluma devam ederim ;)

telefon açar mutluluklar dilerdim heralde.. daha fazlasını yapmasdım..

arkadaslar biz buna kısaca mukedderat yada kader dıyemessın sen kendın ettın dıyoruz!

çoook üzülürdüm ama zaten beni sevseydi bunu yapmazdı derdim herhalde yada kafasına sıkardım. :)

Ufff irenç bi durum ya :s
2 secenk war bence!
1.secenek; ya мєяωєм'in dedii gibi ya bnmsin ya topragın deyippp yar etmemek gerek sewgiliyi ellere ha olurda yar olursa sewgili ellere ozmanda katliam baslamalı...
2.secenek; hic iplemeyip davetiyeyi getrdklerinde;
-he bu kim ki?Kimin dugun davetiyesi bu?
-ee cıktıgın kızın dugun davetiyesi olum kız evlenio hani senlen cıkıodu bu senn sewgilindi noldu böle?nolmus buna?
-o kim bn kimlen cıkıodm enson du bakim hatrlimmmm
-ya hani warya ........ o ya!
-ha o muuuu... ya bıraksana allah askına ya diip bis bi sırıtma ilennn donp sırtı gitmek.!

taq sepeti koLuna herkes kendi yoLuna..
wermeyinCe mabud neyLesin mahmut..
iki iki dört..üç üç aLtı..dört dört seqiz..vs....:sigara:

me|2w!sh!m' Alıntı:
taq sepeti koLuna herkes kendi yoLuna..
wermeyinCe mabud neyLesin mahmut..
iki iki dört..üç üç aLtı..dört dört seqiz..vs....:sigara:
Puhaha buda iiydi ;)

Evleniyorsa bilki artık sizi sevmiyor ..
Bi sarkı vardır bilirsiniz belki ..
Beni Sevmeyen Kadınıı ben hic sevememm ..

oldugum yerde tas olurdum ve gozumden iki damla yas akardi herhalde :(

Buna en güzel cevabı Ümit Besen vermiş:" Nikah masasına oturdun işte, dayanmak çok zormuş böyle sevince, sana mutluluklar sözüm kardeşçe, at artık imzanı git bir an önce"

Düğün yapıcaksa salona gder iptal ettiririm.Nikah isede bomba koyulmuş diye gene iptal ettiririm :) ARTIIII evlenmediğim halde evleniyomuş süsü vererek bir davetiyede benim basıp yollamam cabası :p

bazan en ii si sevdiiğinin mutlu olduğunun gormektir derler eğer mutlu ise ses etmem ama mutsus olacağı bi evlilikse mani olmaya calışırım

böle şeymi olur ya 2 sinide vururum:vur:çaliş:p:mad::Sopa

benim başıma geldi:( insan ister istemez çok kötü hissediyo kendini

benim cocukluk askim evlenmisdi ama dügününe gitmemisdim :) o ayri mesele gerci

simdik sevdigim biri evlenseydi düyün davetiyesini verseydi öle bisi olsaydi yani, herhalde $ok gecirirdim :D düyügüne gitmesdim o kesin :)

Geri