Sizce İsrail İçin Türkiye Ne Yapmalı

Sizce İsraile Türkiye Ne Yapmalı

• Kullanılan toplam oy
    91

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Terör devleti İsrail'in Filistin'e yardım filosuna yönelik saldırısı karşısında Türkiye'nin verdiği tepkinin yeterli olup olmadığını ve daha başka neler yapabileceğini siz ÜYELERİMİZİN görüşüne sunuyoruz.

Türkiye ne yapmalı?

-Devlet, orduyu harekete geçirip, İsrail'i vurmalı

-Türkiye sonuna kadar diplomasiden ayrılmamalı

-Türkiye'nin gösterdiği mevcut tepki yeterli

-Kararsızım

Sonuna kadar diplomasi ...
Türkiye yi kalyana getirip dünyaya katil ilan etmek istiyor bu israil ...
Yahudinin ne komşuluğu nede dostluğu olur ...
Bu günlerde türkiye nin izleceği yok atacağı adım çok önemli ...

israil ile savaş bizi 20 yıl geriye götürür

diolomasi tabiki savaşı düşünmek cok aşırı olur zaten diplomasi sonuç vermeye başladı israil yardımseverleri serbest bırakma kararı aldı

israil 39e türkü geriye gönderdi ama 400 kadar türk su an hapishanede eger o 400 kişi için bi seyler yapılmasssa ve diplomasi beklenirse çok geç olur
ayrıca israilin tpkk yı besledigi ortada gemilere saldırı yaptıkları saatlerde şehit vermeye basladık dahada devam ediyo
yapılacak sey tabikide pkkyı ve yandaslarını ortadan kaldırmak
türkiye bu zamana kadar diplomaside hep yenik düsmüs bi millet
biz kan dökerek aldıgımız bazı toprakları yine sizin önerdiginiz diplomasiyle kaybettik
bizim işimiz diploması degil biz devlet kurar devlet yıkarız
herkezin bildigi işi yapması lazım
bizim yaptıgımız en iyi iş savaşmaktır

1- Savaş olmamalı

2-Şu anki Tepki yetmez ..

İsraiL'i Zor durumda Bırakıp Rezil Etmeliyiz ki Bi Daha Bu şerefsizLiği YapamasınLar

duygusallık denecek ama bence israil savaş istiyor kafalarını ezmeli dünyada bi tek yahudi kalmayana kadar savaşalım derim rezil olduğumuz kadar rezil olduk zaten

benim kanaatimce önce suriyeyi almamız gerekir ondan sonra tüm ortadoğuyu araplar yahudiler kürtler ne kadar bizim milletimiz dışında millet varsa hepsini öldürelim

benim kanaatimce önce suriyeyi almamız gerekir ondan sonra tüm ortadoğuyu araplar yahudiler kürtler ne kadar bizim milletimiz dışında millet varsa hepsini öldürelim

oha arkadaşım daha neLer!!!!
Türkiye böyLe şeyLer yapacak bir üLke değiL
zaten öyLe birşey yaparsa dünya savaşı çıkar

Siyaset Ve Politikanın Gereğini Yerine Getirmeli,
Zaten İstedikleri Türkiyeyi Bir Savaşa Çekip Leş Kargaları Gibi Üzerimize Çullanmak,
Sağduyulu,Sabırlı,Metanetli Olmalıyız.

kalbim kafasına sık diyor ama mantığım şimdilik diplomasi diyor

Diplomatik savaş yapılmalıdır.

Diplomasinin en şiddetlisi uygulanmalı israil her alanda her yerde her zeminde diplomatik olarak perişan edilmelidir.

İsrail elçisi ve elçiliklerdeki tüm israilliler hemen bir kamyona doldurulup sınırdışı edilmeli.

Ülkedeki israil ile ilgili ne varsa hepsi toptan çöpe atılmalıdır, israilden ithalat yasaklanmalıdır.

Sadece şu domates tohumuna trilyonlar ödüyoruz.

Ekonomik ambargo mutlaka yapılmalı tüm türkiye dostları da buna teşvik edilmelidir.

israilin yaptığı savaş sebebidir türk bayrağı olan bir gemiye saldırmak hemde uluslararası sularda ve üstüne cezaevine attığınız türkleri kelepçe ile diğer avrupalıları kelepçesiz bi vaziyette götürüyorsa bunun adı meydan okumadır ve bende diyorum tereddütsüz savaş açılmalıdır kınamak diplomasi falan hikaye isterseniz adamlara canlı yayında hayvan diyin barbar diyin hatta abartayım küfür edin adamların umrunda değilki o yüzden savaş kaçınılmaz bi gerçektir sen bi kere bunu yapacaksın amerikayıda karşına alacaksın ya şerefinle ölürsün yada kucaktan kucağa dolaştırılar adamı

Saygılarımla

bence ilk olarak diplomatik çözüm diyorum israile savaş açarsak sadece israille savaş mayız

Diplomatik savaş yapılmalıdır.

Diplomasinin en şiddetlisi uygulanmalı israil her alanda her yerde her zeminde diplomatik olarak perişan edilmelidir.

İsrail elçisi ve elçiliklerdeki tüm israilliler hemen bir kamyona doldurulup sınırdışı edilmeli.

Ülkedeki israil ile ilgili ne varsa hepsi toptan çöpe atılmalıdır, israilden ithalat yasaklanmalıdır.

Sadece şu domates tohumuna trilyonlar ödüyoruz.

Ekonomik ambargo mutlaka yapılmalı tüm türkiye dostları da buna teşvik edilmelidir.

aynen katılıyorum kardeşim.uçaklarımızın ve tanklarımızın modernizasyonlarını bile israilli şirketlere veriyoruz. bence tüm müslüman alemini bi şekilde birlik olmaya çaığırıp tüm israil mallarına karşı topyekün devletler bazında ambargo koydurmalı ve türkiye de artık kendi gelişmiş silah teknolojisini kurmalıdır.

Aynı durumu biz yapsaydık onlarda "diplomasi yapmalıyız" dermiydi acaba ben onu merak ediyorum.Ankete gerek yok,dışarda ve içerde bu kadar insanımız ölürken tabiki de mükemmel yönetimimiz sadece lafta icraat yapacaktır....

Savaşırsak çok kötü olur, ambargo yeriz sonra gençlerimiz naykları konversleri bilimum amerikan ürünlerini nereden bulurlar =)

Geri