sizce şu an kullanılan uydulardan hangisi iyidir?

chemy

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben uydu almak istiyorum fakat ne alacağıma karar veremedim. emu olanlar sanırım key girilebilen uydular oluyor yanlış anlamadıysam. bana şifre girilebilen kanallar arası geçişi hızlı olan iyi bir uydu önerebilirmisiniz. fiyatlarını aşağı yukarı biliyorsanız dua ederim size :)

peki değerli mod.um.

bu arada eksik yazmışım diye aşağılıyorsun beni :)) üzülürüm sonra ühühühühühühü

nekt veya sunny nin hangi modeli işimi görür. yani key yazılabilen, şifre çözebilen bir cihaz almak istiyorum. ama yanlış anlama discoverey(ya da nasıl yazılıyorsa işte) natonel geographic, animal planet gibi işe yarar kanallar için istiyorum bu özellikleri.tabi cizgifilm kanallarını da çözse itiraz etmem.

yardımcı olabilirseniz sevinirim....

chemy' Alıntı:
peki değerli mod.um.

bu arada eksik yazmışım diye aşağılıyorsun beni :)) üzülürüm sonra ühühühühühühü

nekt veya sunny nin hangi modeli işimi görür. yani key yazılabilen, şifre çözebilen bir cihaz almak istiyorum. ama yanlış anlama discoverey(ya da nasıl yazılıyorsa işte) natonel geographic, animal planet gibi işe yarar kanallar için istiyorum bu özellikleri.tabi cizgifilm kanallarını da çözse itiraz etmem.

yardımcı olabilirseniz sevinirim....

şimdi boyle kaliteli kanalları izlemek istiyorsun next,sunny gibi receiverlerden bahsediyorsun senin işin olmaz dostum eger o kanalları izlemek istiyorsan bence dreambox 500,70000,7020,7025,8000....modellerinden birini almalısın ha bunu alınca hemen izlermiyim bu kanalları hayır yine izleyemezsin bir kart paylasımcısı da bulman gerekli ta ki ne zamana kadar normal bu kanallar emu ile cozulebilene kadar .ama dreambox cihazın istikbali var derim ben cunki makinanın kendine has bir dunyası var o makinanın icinde linux işletim sistemide var tabiki bunun getirisi de su makinan normal ethernet kablosundan internete baglanıyor ve şifreli kanalların cogunda sana faydası olacaktır.makinanın diger ozelliklerini onu aldıktan sonra yavas yavas anlarsın.
saygılar

aldı bir yumatu
kafası heec aarumadu :))

Paran warsa hıc ugrasma baff marka al cok net goruntu artı ve bıcok kanal warr ama pahalıı bıraz

DreamBox al hem Cardsharing yaparsın aletde ethernet çıkışı var internet üzerinden başka kartlara bağlanıp şifreli yayınları izleyebilirsin.
Ama Bilgisayarda seyretmek istiyorum dersen Skystar al

YUMATU YENİ IQ UYDU ALICI-EKRANI 9 KANALA BÖLER

Bence YU-MA-TU IQ serisi.Gerçekten tavsiye ederim.Çok harika bi cihaz...

Özellikle IQ 100 Kişisel tercihim.

özellikler:

3000 Kanal Hafızası
-Bilgisayardan yazılım yükleme RS 232 kablo ile
- TV Scart soketi
- Çoklu Dil seçeneği ingilizce türkçe,fransızca ,almanca,ispanyolca italyanca,arapça.hintçe
- Pal-NTSC seçeneği
- Diseq 1.0/1.2,0/12 V,13/18 V, 22 Khz özellikleri destekleme
- Ekranda Kanal Bilgisi
-Manual ve otomatik kanal arama özelliği
-SCPC/MCPC, C/Ku band özelliği
-BİLGİSAYARDAN YAZILIM-KEY-KANAL LİSTESİ YÜKLEYEBİLME ÖZELLİGİ

2s1k74m.jpg

2610ysz.jpg

ojfn0w.jpg

En önemlisi fiyatı diyer cihazlara göre fiyatı çok uygun.

Geri