Sizce Cs de Sürekli Oynayan En İyi 10 Oyuncu Hangisi ?

b3hr4m

Banned
Reaction score
0
evet arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum..

prowl, shark, bim, alp, revo, karma, BeLieVe, beshkempir, kacan asık, react0r, cokcokcu aklıma bunlar geldı, unuttugum yada hatırlayamadıgım vardır muhakkak.

BeLieVe, beshkempir, alp, revo, shark, awd, cokcokcu, react0r, bim, BEN :d:d

Beshkempir , Shark , React0r , REvolation , bim_28 , Asmen , Dark_Angel (Pustugu zamanlar =) ) , Alpgg , Offspring , Karma , kacanasik..

Bu kadarını hatırlıyom

ulen kımse saymamıs az we öz oynadık ama oynadıımız adamlarada hep bi iz bıraktık ; ) neyse turnuvada hatırlatırım :D

huleyyyynnn beni niye unutuyonuz... Hüsmen bişe de şunnara :p

O kadar öldürdük akıllanmadınız demek KOMANDO yu hatırlamıosunuz haaa:melek :melek :vur :vur

En iyi 10 kişi konsolo say / top10 yazdığımda cıkan kişiler :D

dangerover, fly, gemı_oyunu_ acsanız:D,dark,beshkempir, kacan asık, reac,chamur,prowl, shark, bim, alp, revo, karma, BeLieVe,asmen cokcokcu,komando,ben denız:) hepinize tesekkurler
alıntıdır..:D c/p

PherasThisDaGGeR , fxman , immortal, timeturk ,lampars ,falcon , saxx bunlar da güncellenenler:D

beshkempir derm baska bşi demem :) adam dehset oynuor yaw.. cogu kez banlanma tehlikesi gecirdi bu yzden :D

/top15 ii demşsiniz de oyuna her zaman girmeyen ama ii oynayanlarda var :D

neyse...

Dark_Angel, bim, serchino, beshkempir, kacan asık, assasinim psikopatım :) , awd, DJ_Gecce, vetkam, dangerover, flyflyfly, reac, chamur, prowl, shark, alp, karma, BeLieVe, ASMEN, cokcokcu, gemı_oyunu_ acsanız :)

yaff o kadar hiLe programy kuruLuo haaLa sifre yazabiLenLer war ..

ama bn onLarın banLanmaması taraftarıyım ... o kadar azim edioLAr takdire şayan waLa (:)

skor.jpg

Dark Angeli Tek Gecerim :clap

Bende Adımı yaZDIrccem Buraya =)

Hakketten ben o kadar kotumu oynuyom ya =(

beshkempir , L@net , meet , bim28 , sercinho7 ,DanGerOveR , ByAkuma , Dark_Angel , iscortpitX , BeLieVe

Geri