Sizce Cs de Sürekli Oynayan En İyi 10 Oyuncu Hangisi ?

Vardiyadan vakit buldukça oynuyorum.Keşke devamlı akşam oynayabilsem...:)

beshkempir , L@net , meet , bim28 , sercinho7 ,DanGerOveR , ByAkuma , Dark_Angel , iscortpitX , BeLieVe , ќαcαη αѕiќ , Karma , Reac , Enjoy , Dj_Gece, Vetkam , ALIEN_07... Elbette bir kaç kişi daha var ama hatırlayamadım :)

revolation' Alıntı:
/top15 ii demşsiniz de oyuna her zaman girmeyen ama ii oynayanlarda var :D

neyse...

Dark_Angel, bim, serchino, beshkempir, kacan asık, assasinim psikopatım :) , awd, DJ_Gecce, vetkam, dangerover, flyflyfly, reac, chamur, prowl, shark, alp, karma, BeLieVe, ASMEN, cokcokcu, gemı_oyunu_ acsanız :)

ahanda walla diodum tam bizi adam yerine koymuolar die revo yazmış bizi :) eywallah qanqa :)
ßu arada awd saqın msn e girme yaqtım cıranı :D tamam biliom kötü oynuyorum ama bari adımızı yazın moral verin az :D

1.'si 1.5 olsa tabiki ben :p
2.'si kasmasa bakmam lazım oyun içinde sorunalra yazıyorum cvp 0 :S
3.'si duruma bağlu ben gelsem halledebilirm :):)
ama Duyduğuma göre REACTOR diyorlar :D

Ama tanıdığım bir kişi var dünyada en ii galiba videolarını izlemiştim :D
"HEATON" diye biri yok böyle biri :D

hehe bir zamanlar top10 'nda Dangerover Görmüşşsünüzdür belki Artık Giremediğim için Fazla :D göremiyonuz oralarda: d

arkadaşlar bir çogunuz liste yapmışsınız ama bence Offspring bu listelerin hepsinde olmalıydı
ne zaman oyunla ortak bir uyunda olsam onun tarafından öldürülüyorum yada hep onu arıyorum ki öldürüp kurtuluyum. beni sorarsanız paslamışım yavaş yavaş açılıyor bu paslar oyunda daha once turkcigit olarak ulunuyordum uzun zamandır infilaq olarak oyundayım komando yu da taktir etmek gereklidir.

Walla benim adim cok gecmemis uslanmamissiniz heralde :D
ne ise,
Beshkempiri en başa yazalim hakkını yemeyelim.Adam her mapi avcunun içi gibi biliyo.
Arkasindan, siraya göre, Enjoy - Vetkam - Komando - Believe - Offspring - Alem18Team Zalim (Unuttuklarım olabilir)
Ayrica iyi oynadigini dusundugum oyuncular - Alien07 - Awd, - Karma, - |STORM|ASMEN - Kacan Asik - Dangerover - Cokcokcu - Condor_GbL - xray
Hatırlayamadıklarım vardır kusura bakmasınlar :)
Ayrıca ben tabi : L@neT :) herkese ii forumlar...

beshkempir diorum başka bişi demiyorum. en iyi 10 deilde. en iyisini söyleyelim ve hakkını verelim. tebrikler beshkempir.

ps: çoğu kez hile kullandıgını düşünüp küfür etmişimdir. ama öğrendim ki hilesiz ve manyakh iyi oynuormuş:D

gügün altısaatı dınlenme altı saatı counter oynuom kimsenin gördüğü yok.(buarada oyundakı nick kim _x_X_x_ yanihep aynı.

omahabeach
free!
:D

Dark_Angel, bim, serchino, beshkempir, kacan asık, assasinim psikopatım , awd, DJ_Gecce, vetkam, dangerover, flyflyfly, reac, chamur, prowl, shark, alp, karma, BeLieVe,::::
Ama Beni uNutmUSsunz uZuLduM ya :eek:ut: -HyPoNeS*-

:biggrin birde ben tabi sahan:durdurun :clap :eek:ha :eek:ha :vur :melek

benim nickim neden yok "FaLCoN_TiGeR" ben kötümü oynuyom neyse güzel olumuş ellerinize sağlık. heralde ben unuttuklarınız arasındayım

Öncelikle SeLam ben 1 ay kadaR önCe Geldim ve Yeniyim Doğal olarak

FaKat Geçen Gün reac (react0r) diyen biri süreKLi tek ermi Oynuyor DEdim Bu adam Tek Mermi Oynuyo waLL war Dedim O da Be adminim dedi. Bende Kendimi tutamayıp kfr ettim.(( SAnırım iyi niyetinden banlamadı :D ))

Bence ; react0r , DangerOver , Besh , oFFSpring , sencinho7 (( piskopat yha bu adam :)) , ve vetkam (( Ruh Halıne göre oynuyor ))

Revo Dai seni unutmadım :D:D

Bide bende ListLerDe Yoqum ; --== [ PherasThisDaGGeR ]==--

suatakar' Alıntı:
Öncelikle SeLam ben 1 ay kadaR önCe Geldim ve Yeniyim Doğal olarak

FaKat Geçen Gün reac (react0r) diyen biri süreKLi tek ermi Oynuyor DEdim Bu adam Tek Mermi Oynuyo waLL war Dedim O da Be adminim dedi. Bende Kendimi tutamayıp kfr ettim.(( SAnırım iyi niyetinden banlamadı :D ))

Bence ; react0r , DangerOver , Besh , oFFSpring , sencinho7 (( piskopat yha bu adam :)) , ve vetkam (( Ruh Halıne göre oynuyor ))

Revo Dai seni unutmadım :D:D

Bide bende ListLerDe Yoqum ; --== [ PherasThisDaGGeR ]==--
İnsanların ruh hallerine göre Cs de tek atabilme yada
tüm şarjörü boşalttığı halde vuramadığı şaşırtıcı durumlar
olabiliyor tek atınca wall şarjörü üzerine boşaltıp vuramayanlarda
wall değil durum bu mu yani tabi wall'da tek atabiliyorsun.

Birçok haritada oyunu bilenler duvar arkasından vurabiliyorlar
bunları hileyle ayırt etmek gerçekten zor ama içlerinde gerçekten iyi
oynayanlar var tabi ama dikkatli izleyen admin birazda cs de geçmişi varsa
anlayabiliyor Reactor'ün oyun sitiline hayranım birde AWP kullanması varya
bu silahı nasıl kullanıyor sanki onunla bütünleşmiş tıpki benim Terorde iken
uzun menzil silahım gibi... :goz:

Geri