Sizce düşmeli mi ???

2 yıllık üniversite okuyanlara askerlik 5 ay a düşmeli mi ????

• Kullanılan toplam oy
    108
yok be ya yapsınlar işte askerlik ne olcak 15 aydan

Askerlik tamam ilk başta alışılması zor gelir insana ancak dünyanın en zengin insanı da olsan varını yoğunu da versen para ile hiçbir zaman bulamayacağın bir ortamı sağlar askerlik.Bu yüzden yaşanması,hem bedenen hem ruhen insanı olgunlaştıran askerlikten neden 2 yıl okuma bahanesi ile daha az yararlanmak istersiniz anlamıyorum.....

bu ülkede adalet maalesef yok arkadaşlar 4 yıllık mezunu paşalar gibi 5 ay yapıyorsa 2 yıllık mezunların 15 ay yapması saçmalıktan başka birşey değildir.2 yıllık mezunları ile okumamış bir insanı aynı kefeye koymak demek bu ülkede okumuş insanların bu ülkede yeri yok demektir.benim görüşüm bu

ne gerek var gitsin paşalar gibi yapsın 15 ay

ulem daha askerlik yapmadık ah bi bedelli çıksa da kurtulsak şu işten...

askerlikten mi kaçıyorsunuz gidin yapın 15 ay hatta mümkünse daha fazla yapın

yoq be 15 ay paşalar gibi yatsınlar

onlarada 8 ay olsun

şu saçma düşünceyi kınıyorum okumuşlarla okumamışları aynı kefeye koymakmış 2 yıllıkların uzun yapması mümkün olsa 4 yıllıklarda uzun yapsınlar. askerlik okumamışlar için ilkokul , okumuşlar için okumakla bitmeyecek bir ansiklopedi tabi okuyabilene ne okumuşlar gördüm okumayı bilmiyolardı...

bence hayır gıdıp yapsınlar aslanlar gıbı.......sızlanmaya gerek yok vatan borcudur elbet ödenecek....
saygılar

Vatan borcunu herkez yapmak ister ama konu 5 aylık askerlik olunca kim istemezki zaten allah korusun savaş falan olsa zaten her türlü alayına koşarız :D ömrün savaşda geçicek olsa bile :goz:

Vatan Borcu 4-5 Ay Degİl 15 Ay Yapmak Lazim:d

askerliğin uzun olmasından şikayetçi arkadaşlara sesleniyorum

neden uzun geliyor askerlik size mantıklı ve gerçekçi cevaplar istiyorum kafadan yok gençliğin en verimli çağında o kadar askerlik mi olur gibi cevap vermeyi düşünenlerde yazmasınlar lütfen...

Geri