Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce erkekler sevgilisi olsa dahi hep daha güzelinin peşinden mi koşar?
ben ne zaman yeni birisi ile beraber olsam..her zaman başka kızlar bana daha güzel geliyor..nedense? eğer onunla çıkarsam bu seferde eskisi daha güzel geliyor..manyak mıyım neyim ben yaws?
Gercekten bu insanın dogasında vardır. Ama bunu sadece erkekler icin genellemek bencillik olur. Ama konumuz geregi şu acıklama yapılabilir; Aslında açık konuşmak gerekirse bir erkek yeterince cesitli istekleri ve ihtiyaclarını karşı cins tarafından giderdigi taktirde sığınacağı bir rıhtım arar. Ancak bu pozisyonda sadık kalabilir. Zaten bir kadın icinde bir erkegi elinde tutabilmenin tek ve vazgecilmez yolu ona başkalarını aratmıyacak ve başkalarında bulamayacagı farklı doyumlar yaratmaktır. Bu kimi zaman bir ten uyumu kimi zaman ise baskalarinda bulamadiginiz bir koku olabilir. Kısaca bir erkek ancak ve ancak gercek eş ruhunu buldugunda durur.
Beğenileni elde etme iç güdüsüyle hareket edince erkekler haliyle böyle bir tablo ortaya çıkıyor.Ya tutarsa diye takılınıyo bu tip durumlarda kızlara,zaten malum tutunca nolcağı
waLLa ßen duruma qöre koşarım herhaLde ama herkes aynı deiL aşık oLunca ya da ßiriyLe çıkınca ßağLanıp kaLan ve etrafındaki dişi varLıkLarın hiç ßirine ßakmayan ßir sürü insan var
ben ne zaman yeni birisi ile beraber olsam..her zaman başka kızlar bana daha güzel geliyor..nedense? eğer onunla çıkarsam bu seferde eskisi daha güzel geliyor..manyak mıyım neyim ben yaws?
sadakat herseyde olmalı...önemli olan kendini tanımak ve ona gore yorum yapmaktır hayatında...eger bi insan tek olanla tadı bulabilse baska seylere bakmaz...ancak su da var seytaaannnnn