Sizce Hangisini Kursam

FaRuKuZaM

New member
Reaction score
0
Merhaba,

Ben uzun süredir külüstür bir laptopla idare ediyordum ama dün gördüğüm bir bilgisayarı almaya karar verdim. Bilgisayarın özellikleri için: http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T575FL900 (belki sizin de hoşunuza gider alırsınız :goz:)

4 GB ramı var. Bildiğim kadarıyla 32 bit XP sadece 3 GB ramı görüyormuş. Zaten Vista kurmayı düşünmüyorum bile. Şimdi 64 bit kursam uyumluluk açısından sorun yaşarım gibime geliyor. Fazla donanım bilgim olmadığı için tam anlamıyorum bu işleri.

İlk başta 64 bitte 32 bit uyumlu programlar vs çalışmaz diye duydum. Biraz araştırınca bazıları çalışır demiş. Bazıları exe'yi sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk değiştirince birinde çalışır demiş. Bu konuya cahil kaldığım için size sormak istedim. Sizce nasıl bir şey kursam bu alete :saskin

Yani 64 bitin performansını da yaşamak istiyorum, ama ayrıca da 32 biti de kaldırmasını istiyorum. Bu konuya bir açıklık getirirseniz çok iyi olacak. Bilgisayarım yarın geliyor. Ona göre hazırlığımı yapacağım :)

Kolay Gelsin...

Hayır, siteye zaten üyeydim. Sadece nasıl bir giriş yapayım diye düşünüyorudm :) Çok yardımcı oldun sağol

(Üyelik tarihi: Feb 2008)

ya yardım edebilecek hiç kimse yok mu? :eek:ha

arkadaşım yeni PC alcaksan sana önericeklerim Centrino 2 CPU 4400 2.00 GHz 3 veya 4 GB RAM ekran kartı NVIDIA GeForce serisinden herhangi biri PC süpermiş ama bazı şeyler dışında BlueSoleil firması 3.2 versiyonunu çıkardı 512 MB RAM önermem PC nde nfs oynamak istiyosan

Geri