Sizce n70mi 3250 mi? hangisi daha iyi

***edit***

New member
Reaction score
0
bu hafta tel alcam hangisi sizce daha iyi ?:hhman:

3250 HARİKA BİŞİ YAFFF...ben eurosport reklamlarında gördüm...reklamıda çok süperdi...

n70 derim.

Nokia N70 : En Küçük 3G Smartphone

Nokia; güzel tasarımlı, kompakt ve kullanımı kolay 3G smartphone Nokia N70 multimedia’yı tüketicilerin beğenisine sundu.

Nokia N70; tam donanımlı smartphone özellik seti, 2 megapiksel kapasiteli kamera, flaş ve görüntülü arama için ön kamerasıyla beraber, stereo FM radyo, dijital müzik çalar ve yeni 3D oyunları bünyesinde birleştiren çok amaçlı bir telefon.

Nokia’nın ürün pazarlama direktörü Joe Coles, “Nokia N70, insanlara günlük yaşantılarında yardımcı olacak güçlü, tam donanımlı telefonlar sunma konusundaki sözümüzü mükemmel biçimde yerine getiriyor. Gelişkin smartphone ve eğlence özelliklerine ek olarak, şık Nokia N70 ile mobil fotoğrafçılık son derece kolay ve zevkli,” diyor.

“Günümüzde, insanların yeni cep telefonları almalarının bir numaralı nedeni kamera. Bizim tahminimize göre, 2005’in sonu ile beraber, dünya çapında yarım milyardan fazla insan kameralı cep telefonu sahibi olacak.”

Kaydır ve çek tasarımı, mobil fotoğrafçılığı hızlı ve kolay hale getirdi.

Arka kamera kapağının aşağı kayarak açılmasıyla, 2 megapiksel kapasiteli kamera, fotoğraf veya video çekimi için otomatik olarak hazır hale geliyor.

Hassas sürgülü kapağı ile arka kamera, 20x zoom kapasiteli entegre bir flaşla ve manzara, portre, gece ve spor aktiviteleri gibi farklı ortamlara uygun şekilde imaj kalitesini optimize edici bir seri sahne yakalama ayarları ile tamamlanmış.

Ayrıca, telefonun yan yüzünde bulunan ve deklanşör görevi gören tuş, kullanıcıya normal bir fotoğraf makinesi ile çekim yapılıyormuşcasına daha dengeli ve kolay bir çekim olanağı sağlıyor.

alıntı var..................

valla iyi soru bende kararsızım ikisi arasında n70 daha özellikli fakat taşıması sorun 3250 daha ucuz ve karizması yüksek heralde 3250

bence 3250 deyil de n70 de deyil 6280 al oda ayni 3250 ama daha iyi 3250 sadece oseli asasinda kamarasini dindereviliyon baska özeli yok 6280 ne bide bak koreceksin n79 se bence okadar da iyi deyil ben 6680 dasiyordum n70 de dasidim 6680 daha iyi di simdi se 6280 dasiyom saygilar bence kim nederse desin secim senin saygilar

3250 daha iyi.n70 hem büyük hemde arkadaki lens kapağı cepten çıkarırken falan açılıyor.ve 3250 nin sesi oldukça kaliteli

arkadaşım daha 1 hafta önce n70 aldım.Kesinlikle müthiş bir telefon şiddetle almanı tafsiye ederim. ORKUN85 yazısında da belli oluyooo zaten telefon.Yani keinlikle N70!!!!!!!

kafadan n70 derim abicim bana sorarsan teq kelimeyle mükemmel bir telefon

n70 i 2 gün önce aldım teknosadan 899 milyona verdiğim her kuruşa değdiğini düşünüyorum.bende n70 ile 6280 arasında tereddüt ettim ama 6280 de symbian yok diye vazgeçtim.telefonun şekli güzel ve 2 mp kamera ile çok net fotoğraflar çekiyorum.Entegre ve otomatik flaşı da cabası.Ayrıca symbian kullanan diğer telefonlara göre oldukça hızlı çalışıyor.gözüm kapalı al derim...

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim saolun 3250 aldım nie die sorarsanız daha karizma ve müzik için daha ii :) ;)

Arkadaşlar yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim saolun 3250 aldım nie die sorarsanız daha karizma ve daha ii ses verio :) ;)

usta 3250 ler sorun çıkarabiliyo n70 veya samsung d820 öneririm

Kendimde N70 kullanıyorum.. Kesinlikle tavsiye ederim, fakat hazır N70 alacak kadar paran varken, biraz daha (yaklaşık 100-200 kadar) biriktir ve N80 al.. Kamerası daha iyi, artı en büyük özelliği Wireless özelliği var.. Yani W-Max lere bu telefonla bağlanabilinicek..

dostum yeni telefonun ilk önce hayırlı olsun güle güle kullan nasıl memnun musun telefondan ??

Geri