Sizce SeFGiLiNizMi,,, KaNKa'NıZ Mı??? HeRKeZ YaZSıNDa GÖReLiM....

SeFGiLiNiZ Mi-----KaNKaNıZ Mı

• SeFGiLiM

Kullanılan: 29 40.8%
  • KaNKaM

Kullanılan: 42 59.2%

• Kullanılan toplam oy
    71
bir kızdan sebep yakın arkadaşlarımı satmam ama bi kere satıldım o gün bugün daha da katıım bu konuda (kız arkadaşlar alınmasın ) :)

Türkçeyi yeni ögreniyorsun sanırım SEFGİLİ ne ya bu kadar rezillik olmaz SEF miş... yani SEF yazdın çok degişik oldu ulaganüstü oldu dimi SEVGİLİ demek ayıp dimi hey allahım, ATATÜRK bu ülke için boşunamı savaştı atalarımız boşunamı savaştı dil demek vatan demek vatan demek namus demek...

tmm arkadaşım demogojinin yeri deil herşeyimiz tamda bumu kusur kaldı sence? yeri geldiğinde sevgilide der merak etme sen konuya dönsek iyi olcak..

14 kanka dien olmuş çok ilgiinç yahuw bazılarıda karşı cins kankalar oluo onları anlamoom :D tabikide sevgiliiiim

tabiiki kankam...

kızlar satmaya meyilli insanlardır...

Bir Köpeğim Vardı,,Ömür Boyu Sadık Kaldı...Bir Sevgilim Vardı,Köpek Kadar Olamadı!!!

O Yüzden KaNKaM!!!:D

kankam tabiki.. kız arkadaşın bırakıp gittiğinde omuzunda ağlayabilecegin tek insandırda o yuzden!

pardon ya ben yanlıs seye oy tıkladım ama tabıkıde Arkadasımı secerım unutmamak lazımkı herkız sevgılı adayıdır ama her kişi akanka yada arkadas olamaz kanımca yanı

İkiside çok farklı değerler bende çünkü sevgilim öle herzamanki gibi takıldıım kızlardan deil koca 2 sene yaşadım ben onla ve halaa yaşıorm
kankamda çok bomba bi insan eğer böle bi olay olsaydı bana kankam derdi onu seç bana eywallah die..

Soru yanlış, cevap tek.

Bir kişi kankam değilse, sevgilim olabilir mi?

Seçenekler arasında "Hiçbiri" olmalı ayrıca. Böyle bir seçim yok. "Kanka" kelimesi "Kan Kardeşi" nden geliyor olmalı, diye düşünüyorum. Yakınlığın ölçüsü yok; yakınlık öyle çok. "Sevgili" ye gelince... İçinde sevgi olan demek olmalı. İçinde sevgi olandan da vazgeçemez ki insan. Hem niye vazgeçsin? Ortada iki kişi varsa ve bunlardan biri sevgili biri kankaysa, birbirlerini zaten seviyor olmazlar mı? Nasıl olacak? Cevap "Hiçbiri" nden bile öte. Aslında soru yok.

gerçek dostta böyle bi seçime zorlamaz insanı gerçek aşkta zorlayan taraf bensizliği kabullenmiş taraftır hakettiğini alır

Lamagro' Alıntı:
kankam tabiki.. kız arkadaşın bırakıp gittiğinde omuzunda ağlayabilecegin tek insandırda o yuzden!

peki kankan(tabii kanka diyoruz bırakmaz ama farz-ı misal bıraktı gitti)o zaman ne olacak?:Dsevgilinin omzunda ağlamazmısın?:D

dreamr' Alıntı:
umarım ikisinin arasında bir tercih yapmam gerekmez ama illede yapmak zorunda kalırsam beni bu tercihi yapmak zorunda bırakanı kesinlikle seçmem
evt katılıorum sana...

qankamı seçerim tabii ki...yaşasın qankalığğğkk...

tabiki kankam çnkü sewgilinin bırakıp gitmesi yada ayrılmanız gibi bi durumu var ama kankalığın öle bi durumu yok bi sahtekarlık hariç yani <kankamm>

yalnız şöyle bir durum var sitenin içinde sewgilisi olanlar sewgilim demiş ne iştir :D

şuan sewgilim yoq olsada farketmez can dostum ile sewgilim arasında seçim yapamam çünkü bu birinden birini satmak olur ve satış tarzım deil
ama bir seçim yapmam gerekirse kararım değişir ve
sewgilim ya o ya ben derse anlarımki sewgilim deildir can dostum ya o ya ben derse anlarımki can dostum deildir

Sevgilime Hiç Bir Şeyi Değişmem :hhaşık

Geri