Sizce Türkiye'deki en iyi yeraltı oluşumu hangisi?

Sizce Türkiye'deki en iyi yeraltı oluşumu hangisi?

• Kadıköy Acil

Kullanılan: 26 47.3%
  • Senkron Production

Kullanılan: 6 10.9%
  • Olympos

Kullanılan: 12 21.8%
  • Kuvayi İzmir

• İzmir Coast

Kullanılan: 14 25.5%
  • Kollektif Recordz

• Orontez

Kullanılan: 8 14.5%
  • Sokak 14

Kullanılan: 8 14.5%
  • Tr Self Confussion

• Basemode

Kullanılan: 13 23.6%

• Kullanılan toplam oy
    55

yasko_

New member
Reaction score
0
Sizce Türkiye'deki en iyi yeraltı Müzik oluşumu hangisi?

Yer altı oluşumu derken ?? music grublarımı illegal ortamlar mı mafia mı kanalizasyon ağı mı nedir ya ??

Rap Dinlemediin belli oluyo Turkish Undergraund Diyoz yani RAP :D
aslında törkiş andırgrand mandırgrand yok.5-10 adam var hepsi bir birine sövüyor.1 ay sonra grup kuruyolar.1 ay sonra yine sövüşüyolar.boş iş :D

aslında törkiş andırgrand mandırgrand yok.5-10 adam var hepsi bir birine sövüyor.1 ay sonra grup kuruyolar.1 ay sonra yine sövüşüyolar.boş iş :D

ne kadar sağlam bi sistemleri olmasada içleride gerçekten çok güzel sözler yazanlar var bunları es geçmemek lazım :goz:

ne kadar sağlam bi sistemleri olmasada içleride gerçekten çok güzel sözler yazanlar var bunları es geçmemek lazım :goz:
ben hiç biri bi işe yaramaz demedim.kurdukları gruplar bozuluyor dedim.1 ay grup kuruyolar.1 ay sonra grup yok =)

hiçbirini tanımıyorum sırf sen açtın die yorum yazıyorum yasko
(flash da konu açmanı beklerdim :D)

yok yeraltı oluşumu yok grup yok birbirine sövmek fln filan bunlar boş işler rap dediğin önüne gelene diss atıp ben yeraltının kralıyım demek değildir adam olun biraz adam gibi rapperları destekleyin...

yok yeraltı oluşumu yok grup yok birbirine sövmek fln filan bunlar boş işler rap dediğin önüne gelene diss atıp ben yeraltının kralıyım demek değildir adam olun biraz adam gibi rapperları destekleyin...
tam 1 komedisi kardeşim.
adam gibi rapper derken sagopadanmı bahsediyorsun?
underground oluşumu yok diyosun peki kabul.
neden nerden kısmıdna şöle yazıor?

---

konuşmak için konuşmayın

Geri