Sizce Toplayacağım Pc Nasıl??????

Øguz

Altın Üye
Reaction score
0
Sizce aşağıdaki sistem nasıl ?
Özellikle kasa hakkında yorumlarınız ve önerileriniz????
350 W bu sistem için yeterli olur mu?
AMD 5000 işlemcinin ısınma problemi var mı?

AMD ATHLON 64 X2 DUAL 5000+ (2.6GHz) 1MB 940p = 102 YTL

ECS A780GM-A 5200BL.1066DDR2 S+V+GL 16X = 120 YTL

ADATA 2GB 800MHZ DDR2 RAM (KUTULU-SOĞUTUCULU) = 64 YTL

FOXCONN TLA-397 350W GÜMÜŞ SİYAH KASA = 55 YTL

SAMSUNG 750GB 7200R 32MB SATA HD753LJ = 160 YTL

Yaklaşık Toplam : 500 YTL

NOT : Daha önce aynı konuyu açmıştım ama galiba veri tabanı hatasından dolayı konu tamamen silinmiş.

bencde guzel kardes..

Arkadaşım ben bu konu için araştırıp oldukça açıklayıcı bir yorum yazmıştım. Fakat şu anda görünmüyor. Mod arkadaştan, silindiyse sebebini öğrenenilirmiyim?

Arkadaşım ben bu konu için araştırıp oldukça açıklayıcı bir yorum yazmıştım. Fakat şu anda görünmüyor. Mod arkadaştan, silindiyse sebebini öğrenenilirmiyim?

Mod arkadaşa özel mesaj la sordum o silmemiş galiba veri tabanı hatasından dolayı konu tamamen silinmiş.

ekran kartını unutmuşsun iyi fena değil bide HD3650 al buna

onboard ekran kartı işe yaramaz 100 daha koy oyunda oynayabil hatta 3650den daha iyisi bile olur

bende bı yorumda blunıyım eksık kalmıyım :D ekran kartı alman şart oyun dusunuyosan weee RAM lerinide kingston al derım sorunsuz en performanslı o calısıyo bılıyorum bıraz pahalı ama en iyisi olması daha iyi ramlerinin

onboard ekran kartı işe yaramaz 100 daha koy oyunda oynayabil hatta 3650den daha iyisi bile olur
Oyunlarla aram fazla yok o yüzden on board ekran kartı işimi görür ayrıca ATI™ Radeon HD 3200 grafik Directx 10.0 destekliyor. Benim için yeterli.

bende bı yorumda blunıyım eksık kalmıyım :D ekran kartı alman şart oyun dusunuyosan weee RAM lerinide kingston al derım sorunsuz en performanslı o calısıyo bılıyorum bıraz pahalı ama en iyisi olması daha iyi ramlerinin

ADATA kingstonden daha iyi ve soğutusu var. Vede kingstonden daha pahalı ve ömür boyu garantisi var.

Pc donanımından anlayan arkadaşlarrr yarumlarınızı bekliyorum??????

Geri