Sizce ?

Barcelona - Chelsea Maç Sonucu ?

• Kullanılan toplam oy
    21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar, Bugun Ve Yarın Şampiyonlar Ligi Maçları Var.

Bugun Tek Maç , Barcelona - Chelsea Maçı

Sizce Sonuç Ne Olur ?

Barcelona v Chelsea

Avrupa'nın 1 numaralı futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde 5. kez kılıçları birbirine çekecek olan iki dev ekibin mücadelesi öncesinde, ev sahibi Barcelona'da eksik futbolcu bulunmuyor.

Premier Lig'de işi zor olan ve tam anlamıyla Şampiyonlar Ligi'ne odaklanan Chelsea'de ise, kart cezalısı olan İngiliz Milli sol bek Ashley Cole'un yanı sıra sakatlıkları devam eden Portekiz'li futbolcular Deco ile Ricardo Carvalho da forma giyemeyecek. Joe Cole ve Paulo Ferreira ise uzun zaman önce sezonu kapamışlardı.

Muhtemel 11'ler:

Barcelona: Victor Valdes – Daniel Alves, Puyol, Marquez, Abidal – Xavi, Yaya Toure, Iniesta – Messi, Eto’o, Henry.

Chelsea: Cech – Ivanovic, Alex, Terry, Bosingwa – Essien, Ballack – Kalou, Lampard, Malouda – Drogba.

Barcelona'da Sergio Busquets, Daniel Alves ve Carles Puyol, Londra temsilcisinde de Fransız golcü Nicolas Anelka sarı kart cezası sınırında olan isimler.

Evet Şimdi Kararınızı Verin, Herkes Kazansın Bugun, Sizce Maçın Sonucu Ne Olur ?

bence chelsea ordan iyi bir skorla dönecektir.
barça maçına odaklanmışlar ligde hiç oynamıyolar artık
hafta sonu da barça valencia maçında zar zor yırttı ve oynanan oyun chelsea ye yetmez bence.

0-2 düşünüyorum aslında:D

evde ne varsa kap kacak ne varsa satın ÜST e basın:D

mac 2 olur..

bence altına üstüne girmeyin beyler banko 1 oynayın rahat edin..

7+ Oran 20.00 süper görünüyor fakat İY/MS 0/1 de bence gayet makul.

barca bu maçı evinde hayatta vermez hemde chelsea'ya ilk yarı ikinci yarı tahmine tmek zor ama ilk yarı çifte şans 1/0 maç sonucunada 1 oynanabilir

0.2 çifte şans oynuyacağım ne olursa olsun chelsea o kadar beleş bir takım deel :D

beleş bi takım değil tabikide ancak barcanın durumu ortada geçekten futbolu futbol tadında oynuyorlar

maç sonucunda mutlak galip geliceklerdir bence

bence chelsea alır ama ben garantiye almak için üst oynadım.

7+ bastım ben
en kraLı 20.00 oran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri