sizcede çok değil mi...

omemo01

O ŞİMDİ ASKER
Reaction score
0
adanalıyık,allahın adamıyık,ete g.te muhabbete bay
Arkadaşlar windows vista starter kullanıcısıyım. şöyle bir bakim dedim ve rakamı görünce şaşırdım. Sizce de çok fazla değilmi windowsun boyutu...:durdurunAyrıca 2. resimdeki sıkıştır kutusunu işaretleyip sıkıştırsak ne kadar sıkıştırır ve sisteme zararı olur mu çünkü C de az bir yerim kaldı :melek

k981l4.jpg
2rml8i0.jpg

ben ultimate kullanıorum benimki 20.4 gb yer kaplıyor.seninki baya bi normal yani

arkdaşım c ye sağ tıkla disk temizlemeyi aç her format attığımda 1.99 GB yer kaplıyr orda gereksiz olanları işaretle ve temizle sonra sistemi geri yüklemeyi kapat sonra cclenaer programını kullan diskinde yer açılmış olur

kesınlıkle normal benımkıde 12 gb yer kaplıyo vista home edıtıon..

normal bence.vista ultimate kullanıyorum sistem geri yükleme ve dzin oluşturma kapalı olmasına rağmen 15 gb yer kaplıyor.

kardeş bendeki;

Boyut: 10.5 GB (11.332.603759 Bayt)
diskteki boyut: 10.6 GB (11.439.841.280 Bayt)
İçerik: 54.622 Dosya 10.487 klasör
c:// yi temizle sıkıştırma içerik bozula bilir kullanmadığın gereksiz programları c:// den kaldır d:// fazla yerin varsa orayada taşıya bilirsin DLL dosyaları c:// de kalacaktır bi problem olacağını sanmıyorum
OKY!......................:hhman

yapman gereken şey tune up utilities 2008 i indirip bilgisayarına kurmak.daha sonra disk temizle kısmından taratıp temzile.benim 8 gb:) gereksiz dosya buldu da sildim hepsini.çok faydalı bir program ayrıca tr yamasıda var.tavsiye ederim sana.windowsda gereksiz dosyalar vardır senin de onun için fazla gözüküyordur yani

kesinlikle normal arkadaşların dedği gibi ccleaner ve disk birleştirmeyi aman ihmal etme

Geri