Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizi En Çok Etkileyen Filmler Film tavsiye [İzlenmesi Gereken Filmler]
Ben İşlerden uzak kaldığım Dönemlerde Film'e Verdim kendimi O kadar izledim ki o kadar izledim ki hani derler ya Film kalmadı izliyecek aynı o hal aldı bende , bende O izlediklerimi Aktarmak istiyordum Ne biliyim hani günde 3 film izler hale gelmiştim , Filmler Bitince Lost dizisini 1 ayda bitirdim 190 küsür bölüm , Dexter yarısındayım yanlız bu beni tatmin etmedi , Tamam izliyorumda o izlediklerimi biriyle paylasmam gerekirdi sağolsun bir arkadaşımın aracılığıyla şu an ki bir numaralı film sitesinde film eleştirmeni olarak arada girip film öneriyorum tavsiye ediyorum çok hosuma gidiyor hobi gibi..
Bende Bu Deneğimlerime Dayanarak Film Listemi Önermek İstiyorum..
Benjamin Button Tuhaf Hikayeleri 2008 [Oscar Adayı Oldu 2008 ' de ]
requiem for a dream Unutulmaz Yönetmen Darren Aronofsky ' den 2000 yapım 7 dalda oskar alan bir dram Bir filmi ..
3 idiots filmini şiddetle tavsiye ederim izleyenler bana teşekkür mesajı atabilirler. hayatımda izlediğim en güzel 5 filmden birisi... eğer 3 idiots u izlememişseniz çok şey kaçırıyosunuz benden söylemesi.......