Sizleride Görmek isteriz :) [HacKHeLL.©om] Resim Albumu v3 !!Sizde Katılın!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Bim gerçekden sapından Sopun a kadar haklı tanımadığımız yeni insanları görmek istesek ne bileyim onlarca o türde site var
ya Şurda vakit geçiriyoruz karşılıklı olarak bi şeylerin alışverişi içerisndeyiz

Sizleri sonuçda bizler yanii hh den hh ye gerçek emek vermiş kişiler görmek istiyor zaten bizim içimizden olmayan yada yeni olan insanlar bu albüme bakınca eminim bir anlam felan Çıkaramıycaklar

bugune kadar süregelen zamanda her yazdıgınız mesajda savunduğunuz her düşüncede sizleri biz hh liler merak ettik

Ve Şimdik eğer gerçekdekden Hh liler biz olabildiysek hep beraber olabildiysek bu albümdede beraber olalım güzellik çirkinlik değil yarışımız
amacımız her başlıkda olduğu gibi burdada paylaşımcı olmak
bu albümle biraz daha alakalı olursak gerçekden ıyı olucak arkadaşlar

ruLet' Alıntı:
Arkadaşlar Bim gerçekden sapından Sopun a kadar haklı tanımadığımız yeni insanları görmek istesek ne bileyim onlarca o türde site var
ya Şurda vakit geçiriyoruz karşılıklı olarak bi şeylerin alışverişi içerisndeyiz

Sizleri sonuçda bizler yanii hh den hh ye gerçek emek vermiş kişiler görmek istiyor zaten bizim içimizden olmayan yada yeni olan insanlar bu albüme bakınca eminim bir anlam felan Çıkaramıycaklar

bugune kadar süregelen zamanda her yazdıgınız mesajda savunduğunuz her düşüncede sizleri biz hh liler merak ettik

Ve Şimdik eğer gerçekdekden Hh liler biz olabildiysek hep beraber olabildiysek bu albümdede beraber olalım güzellik çirkinlik değil yarışımız
amacımız her başlıkda olduğu gibi burdada paylaşımcı olmak
bu albümle biraz daha alakalı olursak gerçekden ıyı olucak arkadaşlar
Gerçekten hakısın Melih naber eskinden Melih'te bizimleydi İlk modlardan
Keskin, Mykeskin nicklerini kullandı hellboy şu süreninne zaman biteceğini
söyle yada msn ye bekliyorum React0r'u ikna etmemiz lazım...

bim abicim teşekkür ederim iyiyim
sen nasılsın ?
Gül Yüzlü özledim walla abi muhabbet etmeyi :)
artık hatasız bir şekilde yine birlikteyiz

koyduk resmi bakalım nsl olcak

herkes saten resimleri burda goruyo ki albume ne gerek war o zaman .. ; )

işlerim v.s. nedeni ile biraz beklettim sanırım ;)

06.01.2007 tarihi ile şu ana kadar gönderilen tüm resimleri toplamış buluyorum pazar günü album ile görüşmek üzere ;)

bim_28' Alıntı:
Haklısın aslında bu albümde neden bir React0r olmasın yada Hocuspocus
Yada Genco Jackal, Terteren, Karizma_5, Esmer, Pasaklı, Prenses, Kırmızıkız
Anti, Redfox,Hellboy,Rotype,Fletch,Lamagro, Cehennem Maximus&Şirine
shark, suskun, antu, majsties, Chief, arızalı,alpmontana arfy ases assasin,
blacksybian, blackwolf, cree, fofer, freemitnick, general majeste ve daha nice emek vermiş insanlar.
Resim verenleri saymıyorum mesela Dark,Ozy,Solariz onlar elbette baş tacı
albüm 3'üde süslesinler ama albüme resim koyulurken bir sınırlama olmalı
bunu ben daha öncede söyledim yeni üyeler alınmasın onlarda çalışsın
bizim gibi olurlar zamanla bizlerde onlar gibiydik çalıştık çabaladık bu hallere
geldik iyi forumlar...

bim çok haklı bence..

bim_28 kardeşimizde katılıyorum bnm bu siteye hiç bi emeğim geçemedi resmimi versem nolur vermesem nolur ama gözönünde olan siteye yaraları dokunan insanların resimlerini koymaları çok daha anlamlı olur mesela bn özellikke reactorle jackali çok merak ediorm

hee bide hellboy bu albümü yapıoda nie kendi resmini koymuo :p

hellboy726' Alıntı:
işlerim v.s. nedeni ile biraz beklettim sanırım ;)

06.01.2007 tarihi ile şu ana kadar gönderilen tüm resimleri toplamış buluyorum pazar günü album ile görüşmek üzere ;)

kardeş bugün pazar sabırsızlıkla bekliyoz bugün pazar iii hackheller

bim_28´isimli üyeden Alıntı
Haklısın aslında bu albümde neden bir React0r olmasın yada Hocuspocus
Yada Genco Jackal, Terteren, Karizma_5, Esmer, Pasaklı, Prenses, Kırmızıkız
Anti, Redfox,Hellboy,Rotype,Fletch,Lamagro, Cehennem Maximus&Şirine
shark, suskun, antu, majsties, Chief, arızalı,alpmontana arfy ases assasin,
blacksybian, blackwolf, cree, fofer, freemitnick, general majeste ve daha nice emek vermiş insanlar.
Resim verenleri saymıyorum mesela Dark,Ozy,Solariz onlar elbette baş tacı
albüm 3'üde süslesinler ama albüme resim koyulurken bir sınırlama olmalı
bunu ben daha öncede söyledim yeni üyeler alınmasın onlarda çalışsın
bizim gibi olurlar zamanla bizlerde onlar gibiydik çalıştık çabaladık bu hallere
geldik iyi forumlar...

Hackhell.com üyeleri resim albumu adı altında üyelerin resimlerini topladık eğer istek olursa saadece moderatör'ler için özel 1 album gerçekleştirebiliriz bim =)

Album'u hosta atıyorum arkadaşlar 1-2 dakika içinde sizlerle..

sModeratör arkadaşlar konuyu kapatana kadar mesaj yazmazsanız bu konuya sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri