sky star 2 ile nete bağlanmak

adres63

New member
Reaction score
0
TERAS'TA Peykenin Üzerine Oturmuş Denize Bakıyor
Arkadaşlar sky star-2 dijital tv kartı ile internete bağlanıyomuş 2mb gibi bir hızla ve www.broadsat.com sitesinde belli bir ücret karşılığı üye olunuyomu bilgisi olan varsa açıklama yaparsa sevinirim.Veya kullanan arkadaşlar var mı? Konuyu yanlış yere açtıysam mod arkadaş düzeltirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Kardeş yurd dışında bu hizmeti veren firmalar var yanılmıyorsam net aracılığı ile abone olabiliyorsun yanlız tek taraflı yine tel hattını kullanmak zorundasın uydudan çift taraflı veri şuan sadece amerikada var diğer yerlerde ise tek taraflı trafik var mesela taleb ettiğin siteyi tel hattı üzerinden firmaya gidiyor firmada istediğin veriyi uydudan serpiyor çalışma şekli bu yanlız pahalı haberin ola.

Arkadaşlar Lütfen Ya Bu Konunun Açildiği çok Iyi Olmuş. Böle Bi şey Avrupada Var .ve Avrupad Millet Kullaniyo.türkiyedede Kullaniliyo Ama 20 Yada 30 Kişi Kullaniyo. Hemde 750 Kb/s Hizla Sinirsiz Bağlanti Ile Ayda 24 Euroya. Ben Bunun Sattorent Hizmetini Kullaniyom 6 Ayliğina 115 Euro ödedim.aylik 30 Milyona Geliyo.sattorent.ve şunu Söyleyeyim Günde En Az 5 Divx 5 Dvd Geliyo Bazen 10 Da Oluyo Son Oyunlar Falan Daha Millet Onimusha 3 Duyarken Ben Gecen Hafta Oynuyodum. Her Neyse Böle şeyler Var Konuyla Ilgili Sorularinizi Yazin Hepsini Elimden Geldiğince Cevaplayacam

MESELA BENİM KULLANDIĞIM OPEN SKY HİZMETİNİN RESMİNİ YOLLAYAYIM
KARAR SİZİN

Kardeş saatini felan söylede bizde kanca atalım sevaptır daaa komşuda pişsin bizede düşsün :)

belli bi saati yok saat her zemenn benim pc 24 saat açık artık kanca atma zamanıda geçti haberniz olsun

Geri