Skystar 2 Çakışması

Kursat6606

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben 2 senedir Skystar 2 ve Progdvb kullanyorum. Ancak İnternete bağlanalı 1 ay oldu. Her nedense Progdvb yi çalıştırdığımda internetten kopuyorum. Bu konuda bilgisi olanların yardımlarını rica ediyorum.

Benim eski anakartaki ethernet girisi nin chipseti ve skystar daki chipset ayniydi.
Hatta bazen skystar kartinin veya ethernet girisinin driverlarini yuklerken karisiklik cikiyodu.
Mesala skystar kartinin driverini yukledigimde ethernet e driver yukliyodu. Ve internette baglanamiyodum.
Senin sorununda buna benze bir sorun olabilir.

Sorununun 2 sebebi olabilir.Bir arkadaşında dediği gibi driver dan kaynaklanabilir. www.technisat.de burdan güncel driverı çekersen o sorun çözülür.

Sorunun progdvb nin eski sürümlşerini kullanmandan olaiblir.Aynı işi gören altdvb programını kullanırsan oda çözülür

Kolay gelsin

Teşekkür

Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Tecnisat tan son driverları ve Progdvb nin son sürümünü yükledim. Sorun halloldu gibi. Yine de bazen yavaşlatıyor sanki.
Bir de burdan kaydettiğim filmleri hangi programla küçültebilirim. Ben AutoKnot diye birşey kullanıyorum ama bi filmi 2100 den 700 MB a indirmesi 3 saat sürüyor. Daha hızlı yada daha kaliteli bi dönüştürücü biliyorsanız , sevinirim. Yardımınıza tekrar teşekkür ederim.

Skaystar2 filmleri mpeq olrak kaydeder.Bir çok program var dönüştürme işi yapan sen ne yapıyon diye zorarsan.Ben movie makerda dönüştürüyom.Daha güzel oluyo reklamları falanda kaldırıyom sanada movie maker ı öneririm

Geri