Skystar 2

eVoLoN

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar methedilen kartı aldım şu an evde olmadıgım için kurmadım henüz
bu tam olarak nasıl kurulur
ne tür kablo almamız lazım...
Ayrıyeten arkadaşlar bir de bunu dijital uydu alıcısına monte etmem
gerektiğini söylediler bunun dogruluk payı nedir ki.çünkü kartın adı zaten dijital TV kartı! ne bilim bana saçma geldi.
yani fiziksel olarak nasıl monte etmek gerekli ve ekstra neler gerekiyor.
zaten kartın yanında küçük bir dişi giriş de geldi ne oldugunu anlamadım yardımlarınızı bekliyorum

kardeşim elindeki kartı PC ye takacaksın uydu alıcısı ile bi alakası yok sonra onu nasıl takıcam diyorsan bi yerden destek almalısın gorsel olarak eger biliyorsan Pc icindeki slotlardan birine takacaksın ethernet kartı gibi yada ekran kartının takıldıgı yer gibi PC n de bos bi slot uzerine takıcaksın onları takktıktan sonra PC ni calıstırıp actıgında
yeni donanım bulma sihirbazı gelecek onu CD sini takarak tanıtıyorsun dişi giriş nedir diye sormussun oda tv kartının kumanda alıcısı dır.buraya kadar yaptıktan sonra forumdan programlarını kurulumu hakkında bilgi alabilirsin.

çanak işi biraz uğraştırır şayet 20 lira balkon 50 lira çatı için para ödemek istemiyorum dersen. yada fastsatfinder diye bir proğram vvar bu sana uydunun sinyalini yakaladığında uyarı veriyor. onunlada kurabilirsin. bilgisayara takma işi haremin yazdığı gibi. güzel bişi ss2 herkese tavsiye ederim

ben kurdum ama sadece turksat izleyebiliyom surusu yada thor acamıyom listemı ne lazım mıs yardımcı olurmusunuz:s

ben kurdum ama sadece turksat izleyebiliyom surusu yada thor acamıyom listemı ne lazım mıs yardımcı olurmusunuz:s

çanak antenlerin bir diseqc ile bağlanıp ss2 uydusuna balantı yaptıysan programda diseqc ayarı yaptıktan sonra kanal araması yaptırabilirsin

arkadaşım ben yapamadım acıklama olarak sadece normal kanalları izliyom onuda bazıları ama bana yardımcı olurmusun rica etsem bu siteyıde yenı buldum bı abı sayesınde tam olarak anlamadım nasıl olduğunu benı ekleyıp msnden yardımcı olurmusun rica etsem [email protected]

Geri