Sohbet Siteme Bot Eklemek İstiyorum...

Bunu Biliyorum Ben Açıyım Site Hiti Artırmak Için Bu Kodu Koyuyorsun Sitene 1 Kişi Girince 10 Kişi Girmiş Gibi Oluyo Hitin 10x Artıyor ;d

Ya Sİteme Bot Atmak İstİyorum ChatleŞme Botu Xat.com Sİtesİ Benİm Sİte Nasi Aticam:::::::??????

ya nerde bu bot atma bilgisi olan .... msn sini eklesin

evet neden bot atılmıyo ............. bilgisi olan

evet bot atılıyor ama çogu yer olayı anladığı için atanları banlıyor şuan bir yer var ama müsait bir zamanda geniş kapsamlı yazarım kolay gelsin

Bn Bu Isten Hic Bisi Anlamadim Bu Bodlarin Kodlarini Buraya Yaazsaydinis Daha İİ Olurdu Nese Yinede Ilgilendiniz İcİn TeŞekuler

salak lar bot diye bişi yok :D onlar chat box larini baskalarinin index lerine atiyolar :D sonrada bot diye sizi kandirmaya calisiyola r:D bot diye bişi yok en son 1 kişi girdigin de 20 kişi girmiş gibi oluyordu oda sadece admin giriş olur baska olmaz :D

xat bot ekleme

Birincisi o salak diyen arkadas salak bu kadar insan değil senin babana benziyorki sana böyle terbiye vermiş...!
İkinciside cidden böyle bir bot olayı yoksa Neden insanlar birbirini kandırıyor anlamıyorum
Varmı bot olayı yokmu karar verin bence bilgisi olan insan gibi bir insan açıklamaya yapsa iyi olur...bilgisi olan arkadaslar yardım için gelebilirlerse sevinirim kanalhest.com
Teşekkürler emekleriniz için. Forum yetkilileride dahil.:clap

xat da nasıL bot ekLicem!! ßi YaRdımcı oLurmusunuz?

arkadaşım ben atabilirim ister programla iste programsız yany sağlam bloglarla eklersina rtık

Arkadaşlar Bot hitli bir siteden sohbete düşen ip li veya ipsiz ziyaretcilerdir yani hiti yüksek bir siten varsa botunda o kadar bol olur ;)

Geri