maharajah
New member
- Reaction score
- 0
arkadaşlar sol elimin serçe ve yüzük parmağı uyuşuyor.karıncalanma ve elektrik çarpmasına da benziyor bu acı.internette araştırdığıma göre, emin olmamakla birlikte 'karpal tünel sendromu' diye bi hastalıktan bahsediliyor.genelde ev hanımlarında ve/veya bilgisayar başında çok kalanlarda görüldüğünden bahsediliyor.bilgisayar başında çok kaldığım doğrudur, amenna.ancak anlamadığım bi şey var:mouse kullandığım elimin sağ el olmasına karşın neden bu olay sol elimde meydana geliyor anlayamadım.belki de bahsettiğim hastalık değildir, benimkisi sadece bi öngörü çünkü.belki de bahsettiğim hastalıktır sol elimde meydana gelmesinin mantıklı bi açıklaması vardır.
bir de şunu sölemek istiyorum;yine okuduklarıma göre,yani yine emin olamamakla birlikte, sanırım çok ileri boyutlarda değil.çünkü beni uykudan uyandıracak kadar ağrı hissetmedim ya da ağrı başladığında uzun süre dewam etmiyor 2-5 dakika arasında ya da silkelemek suretiyle geçebiliyor...
acaba sizce, bu durum 'karpal tünel sendromu' olabilir mi eğer öleyse ne boyutlarda?
çok canım sıkkın durumda şuan.zira yine okuduklarıma dayanarak, hiç ihmale gelmeyecek bir durum olduğunu ve sonuçlarının hiç açıcı olmadığını öğrenmiş durumdayım.doktora pazartesi gidecem.ve o zamana kadar olumlu veya olumsuz bir bilgilerinize çok ihtiyacım var.bana yardımcı olursanız çok sevineceğim!şimdiden çok teşekkürler...
bir de şunu sölemek istiyorum;yine okuduklarıma göre,yani yine emin olamamakla birlikte, sanırım çok ileri boyutlarda değil.çünkü beni uykudan uyandıracak kadar ağrı hissetmedim ya da ağrı başladığında uzun süre dewam etmiyor 2-5 dakika arasında ya da silkelemek suretiyle geçebiliyor...
acaba sizce, bu durum 'karpal tünel sendromu' olabilir mi eğer öleyse ne boyutlarda?
çok canım sıkkın durumda şuan.zira yine okuduklarıma dayanarak, hiç ihmale gelmeyecek bir durum olduğunu ve sonuçlarının hiç açıcı olmadığını öğrenmiş durumdayım.doktora pazartesi gidecem.ve o zamana kadar olumlu veya olumsuz bir bilgilerinize çok ihtiyacım var.bana yardımcı olursanız çok sevineceğim!şimdiden çok teşekkürler...