Solarİz Helllp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qweqqq

New member
Reaction score
0
Vala Rahatsiz Edİyorum Ama Hala Sorun DÜzelmedİ İnt. Cafeye Gİttİm Yazi Sorunum Ayni Ayrica İnt. Cafede Bİr İkİ Msj Dan Sonra Yazdiim Yorumlar Çikmadi Sadece Food Yaptimda Çikiodu Vala Nİe Sadece Bana Oluo BÖle Şeler Forumda Acaba Senİn Benİm Hesabima Gİrİp Bİ Kontrol Etme İhtİmalİn Varmi Ya Vala Msjlar SaÇmasapan Çikio BÜtÜn Msjlarima Bakabİlİrsİn Hepsİ Ayni

çok bahtsız bir adamsın be basiclife neyse geçmiş olsun ;)

Saol Ama Vala BÜtÜn SorunŞlar Benİ Buluo Yaw Su Yazia Bak

Ben Napcam Hep BÖlemİ Olcak Msjlarim Kİm Urasir

ben ugrasırımda yetki yok :D o zaman mahşerin 3 atlısına yane adminlere basvurucaksın.Dark abi Askerde , geri kaLdı 2 admin ..Solariz ugrasmaz diyosunuz ama nerden biliyorsunuz ?

Solariz OLmazsa infa ablaya uLa$ mutLaka soruna cözüm üretir :goz:

Vala İnsallah Ama Onlarada Özel Mesaj Atamiyorum Kİ

Vala Rahatsiz Edİyorum Ama Hala Sorun DÜzelmedİ İnt. Cafeye Gİttİm Yazi Sorunum Ayni Ayrica İnt. Cafede Bİr İkİ Msj Dan Sonra Yazdiim Yorumlar Çikmadi Sadece Food Yaptimda Çikiodu Vala Nİe Sadece Bana Oluo BÖle Şeler Forumda Acaba Senİn Benİm Hesabima Gİrİp Bİ Kontrol Etme İhtİmalİn Varmi Ya Vala Msjlar SaÇmasapan Çikio BÜtÜn Msjlarima Bakabİlİrsİn Hepsİ Ayni

başkalarının konularınıda etkiliyormu?? :D:D:D

-sana tavsiyem en azından smile kullanma emi .

heçkırmısın nesin anlıyamadım seni :D:D

başkalarının konularınıda etkiliyormu?? :D:D:D

-sana tavsiyem en azından smile kullanma emi .

heçkırmısın nesin anlıyamadım seni :D:D

:) ANLAYAMADIM Kİ NE PROBLEM OLSA BENİ BULUO HATTA KAT KAT FAZLASI BİZ BU YAZIA YANIODUK SİMNDİDE AVATARLAR GİTTİ :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri