Solariz

hmm Dark Angel ile anınıza öldüm gülmekten ciddiyim:D

Demekki adminlerde yanlış dükkana girebiliyo..
ay ölcem şimdi bi dk :D

Eheheh Güzel ve Komik (=

Solariz ide tanımak güzeL ..
GüzeL Röp. icin ikinizin de Emeğine SAqLIq . )
heRsey gönLününce oLsun .!

ellerınıze agzınıza saglık amaa yoq ölee beleşş anı darkla ortak oky ama solaristen ayrı bitane olsa güz3l olurr kendi ağzıylaa.......

güzel bir röportaj olmuş =)

anıya da koptum... sıcaktandır o, tansyonu falan düşmüştür. bana da oluyor...

siz hiç yanlış wc'ye giren insan görmediniz mi? buda onun gibi bişey!!!

Vakit bulamadığım için okuyamıyordum ama artık herkesin röportajını okuyacağım (ölcem galiba. son günlerde üstüme bi iilik geldi...)

emeğiniza sağlık sağolun beyler sayenizde paylaşımı öğrendik artık iyice alıştım genelde teşekkür etmezdim üşenirdim artık daima destek emeğe saygı sonsuz

Solariz abi tuhafiyeye Girmiş
Sunucu alacaktık var mı acaba ?
- sen çok yaşa solariz abi
not : ama bunu yayınlamak solariz abinin karizmayı sarsmış :D

günlerden birgün hh'nin sunucularını almak için solarizle mecidiyeköyde sabahın 9unda buluştuk ben 50km yolu 20dkda solarizde 2 saatte geldi,havada sıcakmı sıcak bi baktım solariz sabahın 9unda giymiş damatlıklarını sunucu almayamı düğünemi gidiyoruz belli degil, mköy kazan biz kepçe yaklaşık 1saatte 50den fazla dükkan gezdik 1 tane scsi disc bulabilmek için, baktık 2 kişi aynı dükkana girmekle bitiremicez dağılalım ayrı dükkanlara girelim dedik, aradan yarım saat geçti ben caddeye çıktım solarize bakıyorum acaba nerde diye, adam tuhafiyeciden çıkmazmı abi ne arıyosun sen orda dediğimde lan ne bilim yanlış dükkana girmişim dedi, 15dk aralıksız güldüğümü hatırlıyorum
Rop. için 3unuzede tsk...Ama tuhafiyeci olayı :D:D:D sozun bittig yer oldu bnm için

9 oldumu idama giderim sporla ugraşıyorum

adam tuhafiyeciden çıkmazmı abi ne arıyosun sen orda dediğimde lan ne bilim yanlış dükkana girmişim dedi, 15dk aralıksız güldüğümü hatırlıyorum Benimde GözLerim Yaşardı GüLmekten

dunden bugunehackhell gercekden cok guzel uzun zaman oldu ama yakinda yazicam uzun uzun simdiden iyi senelerr hep beraber HH :p

:) [HH]'de En Çok Merak Ettiğim Kişiydi.. :)

Sizi tanımak guzeL bı duygu :)
SaygıLar ...

valla admin ' im sen model ol daha iyi yaparsın o işi valla kız olsam aşık olurdum :p

seni tanımak güzeldi adem abi :melek

Geri