Solidworks 2009 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

hayır akşamlar, azrailali kardeşim, bu solidworks hiç stabil çalışmıyor, recimler ekliyorum bir bakarsan sevinirim, sıfırdan başlıyorum tasarıma bir noktaya gelince kapanıp duruyor...

parçayı çiyorum, bir noktaya kadar herşey iyi ancak işin zor kısmına gelince tıkanıp kalıyor, normalde müsait olan bir bölgeye 1mm radüs atacağım, kapanıp duruyo, linkleri veriyorum, bakar ilgilenirsen sevinirim, normalde winXP'de 32bit solid'te bu tip sorunları yaşamadan rahat bir tasarım yapabiliyordum ve hatta çok daha konfigre, karmaşık tasarımlarımda oldu ancak bu tip sorunu hiç yaşamadım, bu verdiğin solid'te stabil çalışılmıyor, acaba kurulum yaparken hatamı yaptım yoksa kurulumdan sonra özel bir ayarımı varda ben kaçırdım bilmiyorum, hayırlı çalışmalar dilerimle şimdiden teşekkür ederim...

http://img161.yehhe.com/image.php?id=9648Adsiz.jpg

http://img161.yehhe.com/image.php?id=3552Adsiz2.jpg

bir önceki sayfanın sondaki mesajda bana ait...

kimse yoqmu ?

arkadasim cok tesekkur ederim..programi indirdim (Solidworks 2009 x86 SP3.0 (32 Bit))... kurulumunu aksam kendi bilgisayarima yapicam ..bir problem ciktiginda yardimci olursun degil mi??

kolay gelsin azrailali kardeşim, ilk olarak ilk sayfada olan vista linklerini indirip ultimate 64bit kurdum, AUC'yi kapatarak crak işlemini yaptım, bundan sonra microsoft'tan update yapsam bi sıkıntı uyandırırmı,

ikincisi, solidworks 64bit (x64) ve SP3.0 (64 Bit) 'i indirip D sürücüsünden her ikisinide kurdum, program başarılı olarak çalışıyor ancak, SW2009 öncesi versiyonlarda hazırlanmış olan tasarımları açmıyor,resim koymak için uğraştım ama yazılan mesaj bölümünde nereden resim ekleniyor bulamadım. yardımların için teşekkür ederim... iyi çalışmalar.

http://img253.yukle.tc/image.php?id=4206Adsiz1.jpg

http://img258.yukle.tc/image.php?id=6258Adsiz2.jpg

http://img258.yukle.tc/image.php?id=5485Adsiz3.jpg

resimler burada azrailali kardeşim, ilgilenirsen sevinirim, 2009'da tasarım yapabiliyorum, stabil bir şekilde çalışıyor ancak yukarıda anlattığım gibi eski versiyonlarda hazırlanan tasarımlar 2009'da açıkmıyor ve hata mesajı çıkıyor karşıma...
ilgine şimdiden teşekkür ederim...

buda pc'nin özelliği

http://img258.yukle.tc/image.php?id=6899pc1.jpg

Vista konusunda, dilediğin gibi update yapabilirsin. Ayrıca eski versiyonlara ait projelerinin açılmaması konusunda, bu ekranlardan bi sonuç çıkaramadım. Başka bi arkadaş yardımcı olur umarım. Ya da kesin çözüm olarak sistemi yeniden kurabilirsin.

Teşekkürler fakat Sldim.exe dosyasından kaynaklı TROJAN uyarısı alıyorum. Buna ne kadar guvenebilirim? Ve sebebi nedir?

Teşekkürler fakat Sldim.exe dosyasından kaynaklı TROJAN uyarısı alıyorum. Buna ne kadar guvenebilirim? Ve sebebi nedir?

Kendi bilgisayarında barındırdığın dosyalardan yayılması, bulaşması veya o dosyalardan kaynaklanan başka bi durum sözkonusu olabilir. Şu kadarını söyleyebilirim. Full lisanslı Kaspersky Network Security denetiminden geçirilmiştir. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin. Diğer yandan, konuyu inceleyen binlerce kişi; yorum yazan onca kişi içinden bu konudan bahseden ilk kişi olduğunu gözönünde bulundurmak da içini rahatlatabilir. İyi forumlar...

azrailali, solid works 2010 64 bit le iligili bir duyum aldın mı? yine senden bekliyorum uploadı başka yerden indirmicem haberin olsun :)

Nette SW2010 Beta 1 64 Bit farkettim. İşte ilgili sitenin linki:

http://sikatwest.blogspot.com/2009/07/solidworks-2010-b1-x64-en-ru-core-only.html

İyi forumlar...

Ben de dosyayı tarattığımda bulamadım(ben de lisanslı kaspersky kullanıyorum), fakat serial'ı girdikten sonra internet bağlantısıyla doğrulama yapacağı sırada aynı uyarı cıkıyor kaspersky tarafından. O yüzden sormuştum. Tekrardan teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ,
SW 2009 x64 SP 3.0 kurmak için önce SP.0 kurup üzerine mi devam edeceğiz yoksa , direk SP 3.0 kurulacak mı ?

arkadaşım, emeklerin için çok teşekkürler. senin bu emeğinin karşılığını ödememiz mümkün değil.
ben ilk önce elimdeki xp 32 bit olduğu için x86 indirdim ve senin anlatımlarınla sorunsuz bi şekilde kurdum. şimdi xp 64 bit indirdim ve solidworks x64'ü indiriyorum şu an. eminim ki oda sorunsuz çalışacaktır.
verdiğin nx6'yı da indirmeyi düşünüyorum. bnun için ayriyeten şimdiden çok teşekkür ediyorum. umarım hayatta isteğin noktaya ulaşırsın.

Arkadaşlar merhaba ,
SW 2009 x64 SP 3.0 kurmak için önce SP.0 kurup üzerine mi devam edeceğiz yoksa , direk SP 3.0 kurulacak mı ?

Önce SP0.0 olarak kurup, üzerine güncelleme paketini kuruyorsun.

arkadaşım, emeklerin için çok teşekkürler. senin bu emeğinin karşılığını ödememiz mümkün değil.
ben ilk önce elimdeki xp 32 bit olduğu için x86 indirdim ve senin anlatımlarınla sorunsuz bi şekilde kurdum. şimdi xp 64 bit indirdim ve solidworks x64'ü indiriyorum şu an. eminim ki oda sorunsuz çalışacaktır.
verdiğin nx6'yı da indirmeyi düşünüyorum. bnun için ayriyeten şimdiden çok teşekkür ediyorum. umarım hayatta isteğin noktaya ulaşırsın.

Dileklerin için teşekkür ederim. Güle güle kullan...

Merhaba; öncelikle paylaşımınız için teşekkürler.

*Kurulumu yaptım(crackle beraber) ama 'cannot obtain a license for SolidWorks standard. Cannot find license file.(-1,359,2)' hatasını vermekte.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.

Merhaba; öncelikle paylaşımınız için teşekkürler.

*Kurulumu yaptım(crackle beraber) ama 'cannot obtain a license for SolidWorks standard. Cannot find license file.(-1,359,2)' hatasını vermekte.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.

üstad
xp 64 bit
için otamatik kurulumu uyguladım
ve
birinci verdiğin c.rack işlemini yaptım (http://rapidshare.com/files/202882942/CRACK-SW2009-X64-64Bit-By-azrailalialaydi.rar)

Solidworks 2009 x64 SP3.0 (64 Bit) yüklemedim daha

böyle bir hata aldım

Arkadaşlar, sorununuz ortak. Lisansın bulunmadığını belirten bir uyarıdır bu. Bu uyarıyla, CRACK dosyasındaki lisans dosyasını, gerektiği yere kopyalamadığınızda veya lisans dosyasının konumunu belirten ".reg" uzantılı dosyadaki veriyi kullanmadığınızda karşılaşırsınız. KISACASI, bu sorun CRACK işlemi ile ilgili bir sorundur. Bunu kontrol edin lütfen...

XP 64 bit

Selamlar,
Ben de XP 64 bit için bir kaç uyarı yazmak istedim. Ben de olaylar şu şekilde gelişti.
Öncelikle tariflendiği gibi (otomatik kurulumla ) solid'i kurdum. Ardından Sp3 yamasını da yaptım.
Biraz takılıyor gibiydi, ektan kartımdan yada yüksek çözünürlükten olabilir diye düşündüm.
Derken flexlmle çalışan başka bir azılımın çalışmadığını farkettim. ne yaptıysam düzelmedi.Restore pointle geriye döndüm. Tekrar ama bu sefer otomatik kurulum olmadan yüklemeyi denendim. Soli'i kurma kısmında takıldı kaldı.
Tekrar otomatik kurulumla denedim. O da Solid'i yükelem aşamasında kaldı. Gerçi masa üstüne ikon flean koydu. Onu tıklayınca açılır gibi yapıyor ama en son noktada bi rhata oluştu deyip kapanıyor. Bir ileri bir geri derken restore point kapasitesini doldurdum. System dosylarının altına attığım dll leri safe modda ve reg girişlerini regeditle sildim.
Solid worksu addremovela kaldırdım. ama progrma kalsörü kaldı. Manual sildim. Çalışmayan diğer yazılımı uniinstall edip tekrar yükledim. Kısaca iki günüm gtti ve belki de sistemi karasız bir durumda kullanır halde kaldım, ve tabiki Solidworks yok. Sadece kaybettiğim eşeği buldum.
Kısaca ya xp 64 bit için sorun var, ya da daha kolya bir yolu olmalı.
Son bir soru: acaba Xp 64 , 32 bit programları da çalıştırdığı için 32 bit versiyonunu mu denesem? var mı deneyen...

üstad bendeki lisanslama olayı galiba kurulumdan kaynaklandı
yukarıdaki resimde de gösterdim

otomatik kurulum yapınca solidworks dosyasında sadece bu iki dosya var
eksik kurulum yapmış olabilirmi acaba bende
xp 64 bit

süper program süper paylaşım ama o kadar partı indirmeye kalksam modemin düğmesi bozulur :)
genede teşekkürler emeğine sağlık çok uğraştığın belli bravo vallahi

dostlar ıso dosyasını ayrı bi klasöre çıkartın içinden ceack dosyasını silin otomatik kurulum dosyasını koyup çalıştırın kurulum bittikten sonra extradan indirdiğiniz crack dosyasına göre crackleyin sorunsuz kurulum halloluyor yanlıztoolbox yok daha sonra english i 386 dan bi daha kurulum yapıp customizeden toolbox ı aktif hale getirin ve ve tekrar instal edin belli bi zaman geçtikten sonra uyarı verebilir finiş deyin toolbox ın kurulduğunu göriceksiniz

not: vista 64 bit içindir

dostlar ıso dosyasını ayrı bi klasöre çıkartın içinden ceack dosyasını silin otomatik kurulum dosyasını koyup çalıştırın kurulum bittikten sonra extradan indirdiğiniz crack dosyasına göre crackleyin sorunsuz kurulum halloluyor yanlıztoolbox yok daha sonra english i 386 dan bi daha kurulum yapıp customizeden toolbox ı aktif hale getirin ve ve tekrar instal edin belli bi zaman geçtikten sonra uyarı verebilir finiş deyin toolbox ın kurulduğunu göriceksiniz

not: vista 64 bit içindir

Bu işlemi yapmaya çalıştım ama dosyaları yüklemeden Disk#1'i takın diye bir uyarı alıyorum. Var mıdır bunun bir çözümü?

Ayrıca konuyu açan arkadaşa da bir sorum var. Bu x64 için verdiğiniz yeni otomatik kurulum dosyası toolbox'ı ve diğer add-in'leri yüklüyor mu?

Bu işlemi yapmaya çalıştım ama dosyaları yüklemeden Disk#1'i takın diye bir uyarı alıyorum. Var mıdır bunun bir çözümü?

Ayrıca konuyu açan arkadaşa da bir sorum var. Bu x64 için verdiğiniz yeni otomatik kurulum dosyası toolbox'ı ve diğer add-in'leri yüklüyor mu?

EVET. (Fazla mı kısa ve öz bi cevap oldu acaba? :)

Geri