yani demek istediğin bütün partları tekrarmı yüklemem gerekicekkk
yani bütün partları tekrarmı yüklicez kardeşşşş
Arkadaşlar, kusura bakmayın, elektrik düzensizliği bilgisayarıma zarar verdi. Kaç gündür, harddiskimle uğraşıyorum. Harddiskim yandığı için, 1. partı tekrar upload edemedim. Kurtarmaya çalıştım ama bugün anlaşıldı ki, 1000 GB kapasiteli, dolu dolu harddiskimin üzerine 1 bardak su içmem gerekiyor. 32 Bit linkleri, son CRACK dosyasının entegre edilmiş haliydi. Rapidshare sitesinden daha önce yayınladığım linkleri silmedim. Onları yayınlıyorum birazdan. Ama o linkleri kullanarak programı download edecek ve SP2.1 olarak kurulum yapacak arkadaşların, paketle beraber gelen CRACK dosyasını kullanmamaları, yeni CRACK dosyasını kullanmaları gerekir. Aranızda, bunu daha önce neden yapmadın şeklinde düşünenler olabilir, amacım size 2. kez 45 partı download ettirmemekti. 32 Bit sürümü 2. kez upload etmemdeki amaç ise, yeni CRACK dosyasının entegre edilmiş halini sunmaktı. Eğer harddisk yanmasaydı, sadece 1. partı upload etmekle sorun çözülecekti. Üzgünüm. Konuyu daha önceden takip edenler, ne kadar yardımcı olmaya çalıştığımı bilirler. Böyle bi durum için kusura kalmayın. İyi forumlar...
yani bütün partları tekrarmı yüklicez kardeşşşş