Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
Kareş linklerde bir karışıklık mı var acaba ?

SOLIDWORKS 2010 SP5.0 X64 (64 Bit)

başlığındaki linklerde bir karışıklık var ...Hangisini indirecez acaba ?

Çok teşekkürler eline sağlık

rar şifren hata veriyo o kadarda indirdik kardeşim ya

Ellerİne kollarina saĞlik kardeŞ. GerÇekten kusursuz ve tam detay bİr anlatim olmuŞ. :hhmencool: :hhmencool:

Kareş linklerde bir karışıklık mı var acaba ?

SOLIDWORKS 2010 SP5.0 X64 (64 Bit)

başlığındaki linklerde bir karışıklık var ...Hangisini indirecez acaba ?

Çok teşekkürler eline sağlık

Karışıklık yok kardeşim. Partların bir kısmı 32 Bit ile ortak dosyalara sahip. Bir kısmı da sadece 64 Bit dosyaları içeriyor. Bir dosyayı 2 kez upload etmemek için böyle yaptım. Yani bir başlık altındaki dosyaların hepsini indiriyorsunuz. :)

rar şifren hata veriyo o kadarda indirdik kardeşim ya

Kardeş şu anda 2012'yi paylaşıma sunmuş bulunmaktayım. Buna rağmen 2 yılı aşkın süredir şifresi yanlış dediğin bu linkler halen kullanılıyor. İndirenlerin yaptıkları hatalardan biri, "Partlar uyumludur" sözünü, 64 Bit ile 32 Bit linklerin uyumlu olduğunu sanmaları oluyor. 32 Bit linkler kendi içinde, 64 Bit linkler kendi içinde uyumludur. Şimdilik sana yardımcı olabilecek başka birşey aklıma gelmiyor.
İlk günden bu yana forum tarzımı hiç değiştirmedim. O kadar tutuldu ki paylaşımlarım, kopyala yapıştır yapılarak başka forumlara taşındı. Sorununu çözmende yardımcı olmak isterim. Ama şifre KESİNLİKLE yanlış değil.

öncelikle teşekkür ederim paylaşım için dosyaları hepsini indirdim, işletim sistemim win7 64 bit, daha önce ben yie buradan solidworks 2010 SP0 ı indirip kurmuştum. Benim sorunum burada ki tüm dosyaları indirdiğim zaman ekran görüntüsü aldığın dosyaların bazıları yok en basitinden setup.exe dosyası yok. 14 tane updates dosyası ve 12 tane SP5 ortak dosyası hepsini aynı klasöre çıkarttım , beni oku dosyalarında kileri yapmaya çalıştım ama yapamadım. Sonuç olarak masaüstüne kısayolunu attı onuda tıkladığımda önce kurulum yapıyor 5-10 dakika sonra kapanıyor tam açılmadan.

5b568acce2a6c2e3787fe7e7de95b929.jpg

rarları nasıl acıcam kusura bakmayın bılgım yok ılk rarı acıcam sonra yuklıyecek zannettım

Öncelikle Paylaşım için teşekkür ederim.
Masaüstü bilgisayarımda XP sorunsuz çalıştı. 64 bit versiyonu da bir arkadaşıma yükledik onda da sorun yok.
Şöyle bir sorum olacak arkadaşlar.
Win. 7 starter ile çalışan netbook a solid kurmak istedim. Biliyorum gülünç bir durum ama denemek istedim. fakat sw2010 sekmesi ile programı çalıştırırken ".......sldutu.dll uygulaması windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor" diyor. SP5 i yüklersem sizce sorun gider mi?
Yada sizce nasıl giderilir bu sorun?
Ben şu an sp5.0 ı indiriyorum.deneyeceğim ve cevaplayacağım.
Unutmadan kullandığım windows 7 ,32 bit tir. Soidworks 2010 u sağ tıklayıp uyumluluktan windows 7 sekmesini tıkladığımı da belirteyim.
İyi Forumlar.

Deneme Sürem Bitti Yardım Edin :( Çözüm Söyleyebilirmisin ?

ya arkadaşlar 4 günden beri ugraşıyorum yardım edin nasıl çözülecek bu sorun please

arkadaşlar programa girdiğim gibi önce '' Microsoft .NET çerçevesi yüklenemedi'' diyo.
Sonrada ''Microsoft viual C++ runtime library'' başlığı altında ''sldworks.exe abnormal program temination'' hatası veriyo lütfün bi yardımcı olun ya

öncelikle Azrail kardeşim eline emeğine sağlık. fakat ben senin linklerini değilde torrentten indirdim sp0 ı crack olarak dosyalar aynı ama senin crack dosyanı ve kurulumda senin anlatımından yardım aldım inan bana 5 gündür deniyorum ve yapamıyorum en son senin kurulumunu denedim crack dosyanı denedim fakat yine sonuc alamadım. son çalıştırdımız dizine crack dosyasını atıp pacht yaptığımız file error veriyor neden bilmiorm fakat dier eklentiler explorer e drawing 360 photo ve dwg editor sorunsuz çalışıo fakat sw nin kendisini açamıyorm lütfen bana yardımcı ol gerçekten çok önemli bu program benim için. şimdiden teşekkür ederim

linkler bozulmuş indirdim boş çıktı
sağlam olanı yok muuuuuuuuuuuuuuuu

2012 yükleme sorunu, 2011'de crack sorunu yaşadığım için 2010'u kurmayı denemek istiyorum ama
HOTFILE sp0 linkleri ölmüş üstad?

mükemmel

herşey çok mükemmel teşekkür ederim :thumbup1:

değerli hocam çok sağolasın
32 versiyonu indirip xp ye kurdum sorunsuz çalıştı.
ancak ayısını windows 7 ye kurarken %35 seviyesinde iken 1903 hatası verip kurulumu kesiyor.
kaç kez denedim ama sonuç değişmedi.
ne yapmam gerek.
teşekkürler...

özür dilerim yanlış yere yazmışım
söylediklerim 2012 versiyonu içindir ...

AliRıza Bey,
forumu yazılanları takip ettim. Teşekkürler kıymetli paylaşımlarınız için.
Ancak sorun şudur ki ilk 9 part çalışmamaktadır

"Yükleme mevcut değil
Aşağıdaki indirme mevcut değildir"

ibaresi görülmektedir. En kısa zamanda ilgilenirseniz çok sevinirim.
Kolay gelsin

Geri