Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
Burda partın sorunlu olduğu değil, şifre hatası veriyor
Aynı sistemin partlarını (32 Bit ya da 64 Bit) kullandığından emin ol.

Bi de linklerin kırık olduğuna dair oy kullanmışsın, öyle görünüyor ki, "Linkler Kırık" cümlesinin anlamını yeterince bilmiyorsun.

Tek bildiğim durum 6Günlük uğraşımın bir yerde patlak vermesi.
2Hafta öncede 2010 Betasını indirmiş crack uyumlu çıkmamıştı.
indirdiğim 49 Partta 32 bit. Linklere kırık onayımın sebebi ise 17.Parttan kaynaklanıyor.
indiripte faydalanamıyorsam benim için kırıktır bozuktur o link.
Büyük bir emek sarfetmişsin emeğini göz önünden kaçırdığımı düşünme sakın.

Kardeşim ellerin dert görmesin,harika bir paylaşım ve anlatım olmuş.Yalnız bişey sormak istirotum,senin anlatımında en son lisansı gösteren fotoğragın en ust kısımda solidwworks premium yazması gerekmiyo mu?seninkinde solidworks office x64 edition yazıyo,acaba ne fark var premium ile office edition arasında?

Kardeşim ellerin dert görmesin,harika bir paylaşım ve anlatım olmuş.Yalnız bişey sormak istirotum,senin anlatımında en son lisansı gösteren fotoğragın en ust kısımda solidwworks premium yazması gerekmiyo mu?seninkinde solidworks office x64 edition yazıyo,acaba ne fark var premium ile office edition arasında?

Haklısın, SW Premium olması gerekiyor. Öyle de kurulu zaten. Ama ben premiuma ek olarak 1-2 tane daha eklenti kurdum, kurulum esnasında. Ondan olabilir. Senin bilmen gereken şey, program açılırken, SW2010 Premium yazıyor ve öyle de kuruluyor zaten. Diğer resimlerde de bunu görebiliyorsun. Mesela sondan 6. resim.

İyi forumlar...

Tek bildiğim durum 6Günlük uğraşımın bir yerde patlak vermesi.
2Hafta öncede 2010 Betasını indirmiş crack uyumlu çıkmamıştı.
indirdiğim 49 Partta 32 bit. Linklere kırık onayımın sebebi ise 17.Parttan kaynaklanıyor.
indiripte faydalanamıyorsam benim için kırıktır bozuktur o link.
Büyük bir emek sarfetmişsin emeğini göz önünden kaçırdığımı düşünme sakın.

Şunda hemfikiriz ki, eğer günlerce uğraşıp sonuç alamıyorsan bu durum çok kötü. Ama şunda da hemfikir olalım ki, senin gibi arkadaşların kaç kişi olduğunu yorumlardan ve anketten anlayabiliriz. Anketin ve yorumların da amacı bu zaten. Demek ki sizinle ilgili bi durum var. Zira aynı partlar bilgisayarımda duruyor. Diğer yandan aynı partları indirdiği günden itibaren silmeyen arkadaşlar yorumlarında belirtiyorlar.
İndirip de faydalanamıyorsan link kırık değildir. Burası saçma. Senden sonra download edecek arkadaşlar, "Linkler Kırık" oy'unun senin için ne anlam ifade ettiğini düşünmezler, gerçek anlamını düşünürler. Sorununu çözmeye gelince. Ben hiç Beta sürüm yayınlamadım, yayınlamam da. Bir başkasının ilgisizliğiyle bizim konunun kalitesini haksız yere olumsuz etkilemeni istemem. Diğer yandan şu 17. part konusunda yaşadığın sorun ne bilmiyorum ama tek söyleyeceğim şudur ki, benim "Partlar Uyumlu" cümlemi herkes anlayamıyor. "Partlar uyumlu" demek, "Farklı sunuculardaki aynı isime sahip dosyalar birbirinin aynısıdır" anlamına geliyor. Konuyu incelemeden olumsuz yorum yazması insanlara kolay geliyor. Şunu bil ki, biraz incelersen seninle aynı yorumu yazıp da daha sonra kendilerinin hatalarını yazdıklarını görürsün. Ve belki kendi hatanı da görüp düzeltirsin. Umarım bi an önce olumlu bi sonuca ulaşırsın da, sana da yardımcı olmuş oluruz.
İyi forumlar...

Dostum linkler çalışıyor,sorun yok...hatta şuan indiriyorum senin verdiğin linki...

Dostum linkler çalışıyor,sorun yok...hatta şuan indiriyorum senin verdiğin linki...

aga tam sonuna geldıgınde hata verıyor ... eger sorunsuz ındırırsen burdan yazıver oke 5-6 kez denedım ama ıkı lınktede aynı hata aldım 199 mb ta hop hata :)eger sende ınerse bende sorun var demektir. sonucu beklıyorum

Haklısın, SW Premium olması gerekiyor. Öyle de kurulu zaten. Ama ben premiuma ek olarak 1-2 tane daha eklenti kurdum, kurulum esnasında. Ondan olabilir. Senin bilmen gereken şey, program açılırken, SW2010 Premium yazıyor ve öyle de kuruluyor zaten. Diğer resimlerde de bunu görebiliyorsun. Mesela sondan 6. resim.

İyi forumlar...

Teşekkür ederim açıklma için,Premium olmasına çok sevindim.Sağlıcakla

aga tam sonuna geldıgınde hata verıyor ... eger sorunsuz ındırırsen burdan yazıver oke 5-6 kez denedım ama ıkı lınktede aynı hata aldım 199 mb ta hop hata :)eger sende ınerse bende sorun var demektir. sonucu beklıyorum

Kardeş resimde de görüldüğü üzere internet download managerla indirdim,ve sorunsuz bişekilde indi.

Est kardeş ne demek sıradan devam ediyorum indirmeye,bugun öğlene doğru hepsi biter heralde baya çok link var çünki uzun sürer diye tahmin ediyorum,bittiğinde foruma yazarım sorun olup olmadığını.Ama senin vermiş olduğun linkte sıkıntı yok sorunsuz indi.Öğlene görüşmek üzere.iyi geceler.

ali kardesım ben gene ındıremedım sp1 32 bit ...ozelden gectıgım hotfıle lınkı de ınmıyor rapidsharede ınmıyor aynı lınkler ıkısıde ... bı kontrol edermısın acaba bende mı sorun
linkler

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
http://hotfile.com/dl/20654572/fcff1...part1.rar.html
bunların ıkısıde aynı lınk bı tek bu part kaldı ama bı turlu ındıremedım sonuna geldıgınde hep bı hata verdi bi cozumun varmı aga?

Eğer download manager kullanıyorsan, bi seferliğine kullanmamanı öneririm. Eğer sonuca ulaşamazsan, başka bi yerden download etmeyi deneyebilirsin. Çünkü şöyle bir durum var.
Senin gibi arkadaşlara anlatmaya çalıştığım bişey var, o da şu:
Sunucu siteleri; (Rapidshare, Hotfile vs.) upload edilen dosyanın içeriğine karışmazlar ve karışmaları da saçma bir durum olur zaten. Müdahale edeceklerse eğer, o linki engellemeleri yeterli olur. O durumda da ben uyarı alırım, upload eden kişi olarak. Eğer download etmek istediğiniz zaman sunucu yanıt verirse (yani download başlarsa) bundan sonra o partla ilgili sorun yaşayacağınıza dair tek ihtimal var demektir. O da, partlar birleştirilirken sorun yaşanması. Yani partların sorunlu olması. Böyle bir durumun da gerçekleşmesi için, download eden herkesin aynı sonuca ulaşıp "Partlar sorunlu" demesi lazım. Download eden arkadaşlardan yorum ve oy beklememin sebebi de, sizin gibi arkadaşların kendilerine pay çıkarması.
Umarım anlatabilmişimdir. Bu arada hangi linki sordun bilmiyorum, çünkü linki tam olarak vermemişsin, kopyala derken, sadece görünen adı kopyalamışsın, yolu kopyalamamışsın. Ama ben bütün linkleri kontol ettim, sunucular yanıt veriyor.
İyi forumlar...

Tıklar tıklamaz inmeye başlıyor. Takılma dahi yok. Dediklerimi dene, olmazsa tekrar düşünürüz bişeyler, olmazsa sana paket yapar gönderirim :)
Demokraside çözüm tükenmes demişler.... :)

eyvallah :) valla abi yaa 199.999 mb de takılı kalıyor her ıkı sunucudan da

Firewall yada Virüs programın varsa oda kesintiye neden olabilir,onları kapatıp bidaha dene istersen.

Kardeş partların hepsini sorunsuzca indirdim fakat rardan çıkartırken 11.partı görmüyo,üstüne 2 kez aha 11.partı indirdim denedim yine aynı hatayı alıyorum,ne yapabilirim acaba,boşa gtmesin 2günlük emek.tşkler

Kardeş partların hepsini sorunsuzca indirdim fakat rardan çıkartırken 11.partı görmüyo,üstüne 2 kez aha 11.partı indirdim denedim yine aynı hatayı alıyorum,ne yapabilirim acaba,boşa gtmesin 2günlük emek.tşkler

Aynı sistemin partlarını indirdiğinden emin ol. Ayrıca partların isimlerini kontrol et. Sonundaki uzantı olantı olan "*.part1.rar" kısmı harici aynı olması lazım. Yani * koyduğum yerin bütün partlarda aynı olması lazım. Belki kazara ismi değişmiştir. Olmazsa, bi de başka bilgisayarda partları birleştirmeyi dene.

Yok Dostum ne yaptımsa olmadı,32bit Solidworks indirdim partlarda karışma onada baktım,Başka makinada denedim,Winrarda denedim,Winzipte denedim,7zipte denedim olmadı...neyse sağlık olsun yinede eline sağlık.

Şimdi başka bi siteden link buldum ama Solidworks multilanguage diye bişey,sanıyorum ingilizce,Tükçe dil paketi yok içerisinde,bu indirdiğimi Türkçe dil paketi ekleyebilirmiyim acaba?nasıl yapılabilir biraz bilgi rica edicem senden?

Geri