Herkese iyi forumlar...
ilk internet kullanımına sahip olduğum zamandan beri bu foruma üyeyim ki baya eskidir...(medaratör arkadaşlar takibini yapabilir sanıyorum)
ilk defa foruma yazıyorum;
Bu forumdan her zaman gerçekçi bilgiler ve sağlam kaynaklar edindim.Hatta başka biyerlerde bi konu görmüşsem onun doğruluğunu bu forum sayfalarını mihenk taşı yaparak test etmişimdir.Bu elbette ki birden bire-kendiliğinden olmamıştır.Benim için bu formun güvenirliği deneyimle ortaya çıkmıştır .
Bu topic de paylaşılan proğramın 32 bıt olanını sanırım yayınlandığından beri kullanıyorum.Solıdworks konusunda da pek kötü sayılmam(içini dışını elleyebilirim proğramın).Hiç bir problem yaşamadım.Net.ve paylaşım olmasa belkide bunların hiç birinden haberdar bile olmayacaktık:ve hatta "link kırık" "dosya içini yemiş" derdimizde olmayacaktı tabii ki.Tıp kı; "milli eğitimi ne güzel idare ederdik ah şu okullar olmasa" gibi olurdu.
Sonuç olarak:
Paylaşım yapan, fedakarlık gösteren arkadaşların şevklerini ve azmini kıracak görüş ve yorumları yazarken daha dikkatli olunması gerekir.'di... Yapıcı olmayan tüm yorumları bu forumu seven birisi olarak "kınıyorum!":
Teşekkürler...İyi çalışmalar.