Solidworks 2010 x64 / x86 (32 Bit & 64 Bit) FULL

Sizce paylaşım ne kadar başarılı?

• Kullanılan toplam oy
    482
ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKKÜRLER BÖYLE KONULARDA İNSANLARA YARDIM ETTİĞİN İÇİN. EMEK VERMİŞSİN. OLUMSUZ YORUM YAPAN ARKADAŞLARDA HER NE OLURSA OLSUN DESTEK OLMALILAR.

BENİM BİRKAÇ TANE SORUM OLACAK

DAHA ÖNCE SW 2010 32 SP0 İNDİRDİM VE KURDUM. FULL DİYE KURMUŞTUM FAKAT DAHA SONRA AKTİVASYONLA İLGİLİ PROBLEM ÇIKTI.

ŞİMDİ BENİM YAPMAM GEREKEN NEDİR??
HEPSİNİ YENİDEN İNDİRİP KURMAK MI?
EĞER ÖYLE DEĞİLSE BİRİLARİ BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ. BİYERLERDE HATA YAPTIM GALİBA.

SW DE YENİ OLDUĞUM İÇİN PEK ANLADIĞIM SÖYLENEMEZ.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER

Üstad çok teşekkürler çok güzel etkili bir paylaşım.Ayrıca resimli anlatmın için tekrar teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum.Eline sağlık

Oylamada ilk seçeneği seçtim çünkü senin yüklemelerinden şu ana kadar bana sorun çıkartan olmadı. Sorun var diyen arkadaşlar biraz daha dikkatli adım adım tek tek inceleyip öyle konuşsunlar. Paylaşım için teşekkürler.

kardeşim ellerine saglık gercekten cok guzel bir paylaşım,benim bir sorunum var patch i çalıştırırken hata veriyor.ben windows 7 kullanıorum,program windows 7 uyumlu deılmı yoksa ben mi hata yapıorum yardımcı olursanız sevınırım..şimdiden teşekkurler.,.,

kurulum resimlleri yetersiz...
rar. dosyalrını ne yapacam simdi...
hepsini indirdim ama pc de bos bos bekliyor...
hic kurulum bilmeyenleri dusunmemisin...

Arkadaşlar Merhaba

Aranıza yeni katıldım.Gerçekden güzel ve faydalı bir forum.

Ben Rapidshare olsun Hotfile olsun megaupload olsun dosyalarını JDownloader ile indiriyorum.Ne kadar link varsa seçiyorum kopyala diyorum JDownloader da otomatikmen linkleri indirme listesine ekliyordu.Ve sırasıyla indirmeye başlıyordu.

JDownloader a Solidworks 2010 un Rapid veya Hotfile linklerini ekleyince ölü linkler diyor .İşin garip yanı Jdownloader kullanmadan normal şekilde linkleri bir bir indirmeye kalkınca indirmeye başlıyor.

Neden böyle oluyor acaba .Verilen Linkleri Jdownloader ile indirmek için ne yapmamız gerek.

Bana Solidworks 2010 32 bitlik versiyonu gerek.

Saygılar .

kesinlikle çalışıyor!!!
problemsiz!!!!
anlatımlar mükemmel!!!!

teşekkür ederim :)

kurulum resimlleri yetersiz...
rar. dosyalrını ne yapacam simdi...
hepsini indirdim ama pc de bos bos bekliyor...
hic kurulum bilmeyenleri dusunmemisin...

SolidWorks u kurmadan önce bu programı(daemon4123-lite) kur!
Daha sonra bu programı aç!
Ekranın sağ alt köşesinde program ikonuna sağ tıkla!
Virtual CD/DVD rom --> Device --> Mount image deyip
SETUP klasöründeki .ISO uzantılı dosyayı seç!
sonrası fotoğraflarda var zaten!

ÖENMLİ!!!!!!!! İNTERNET BAĞLANTIN KURULUM ESNASINDA KESİNLİKLE KAPALI OLSUN!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar verilen linkleri indirmek için hangi proğramı kullanıyorsunuz.

Ben yukarıdaki mesajımda da belirttiğim gibi Linkleri Jdownload e eklediğimde linkler ölü gözüküyor.

Bir türlü indiremedim.

Herkese selam arkadaşlar çoğunluk sorunsuz yüklemiş görünüyor Ozaman hata yapamayan arkadaşlarda var buna bende dahilim yükleme çalıştığım her anda solid exlorer dwg (vs) araçları yüklüyor gel gör ki solidworks yüklemiyor win7 kullanıyorum yükleme çalıştığım anda
(unable to find approiate resource dll) insan kafayı yiyeçek gibi oluyor neredeyse tüm forumları okudum bunun için hiç bir yardım dosyası yok dllinfo sitesinde istediği dll indirdim ama yok abi olmuyor
biz bu konulara cahil kalmışız bize ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız çok sevinirim şimdiden tşk tüm emeği gecen arkadaşlara

Solid kurulumunda hatayla karşılaştım

Merhabalar,

Öncelikle bu tarz bir toplum hizmetinde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim. İnsanlara ciddi anlamda yararınız oluyor.

Benim Acer Aspire 5739G marka bir laptopun var. Windows 7 yüklü. 64 bit işlemci görünüyor. Solidworks 2010 kurarken şöyle bir hatayla karşılaşıyorum hep. Tüm artık registry dosyalarını ve de dump file'ları sildim ama bir türlü hatanın ne olduğunu anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. İyi günler dilerim.

Hata resmi linki :

HHResim.com - Sinirsiz Resim Yükle

iyi günler, windows 7 64 bit'e solidworks 2010 64 bit yükledim. cracklamayı söylediğiniz talimatlara göre eksiksiz yapmama rağmen, hatta 6-7 kere silip yeniden yükledim sonra tekrardan windows 7 yükleyip tekrar solidwoks'u yüklemem rağmen sldappu.dll hatası veriyor. acil yardım edebilir misiiniz?

sağol emeğine sağlık programı kurdum ama toolbax ı aktif etmek istediğimde lisans numarası yok diye mesaj veriyor yardımcı olursan sevinirim

Bilgisayarımda norton 360 kurulu. krulum sırasında nedense "swexplorer2pdmworks_crk.exe" isimli dosyayı trojan olarak görüp kaldırıyor.Bu yüzden kurulumu tamamlayamıyordum.Sonunda antivirüs programını kapattım ve kurulumu tamamladım.Gerçekten çok teşekkürler detaylı anlatım için.Ama bir şey var ki herkes sizin kadar bu işleri bilmiyor.Linkleri indirdim rar dosyasına tıkladım şifreyi girdim.5 gb. lık bir "iso" dosyası meydana geldi.Sonrasını bilemedim napacam.Allahtan benim gibi kısmi cahil bir arkadaş daha önce bunu dile getirmiş bir başka arkadaşta sanal sürücüden söz etmiş.Onun sayesinde haberim oldu böyle bir programdan.Önce onu kurdumda sorun çözüldü.Ben çok detaylı anlatamam bunun ne olduğunu nereden bulunacağını nasıl kurulacağınıda anlatırsan benim durumumda olanlarda rahatça faydalanabilirler bu hizmetten. Tekrar teşekkürler "azrailalialaydi"

selam solıd ı ındırdım ama sıfre ıstıyo rar dosyaları yardım edersen sevınırım

azrail abi cok güzel uploadların var, çok memnunum hiç sorun çıkarmıyorlar. ayrıca 2yıldır hackhellden indiripde çalıştıramadığım hiçbişey yok bugüne kadar. 32 biti indirip babama kurdum hiçbir sorun yok, yalnız birşey keşfettim senin verdiğin seriali kullanmayınca solidworks oem diye bişey çalışıyo ve yeni belge açamıyosun senin verdiğin seiralle kurunca noproblem böyle bişeyle karşılaşırsan bilgi olsun diye söylüyorum. kendime 64 biti kurdum o da sorunsuz harika çalışıyor cok teşekkür ederim.
yalnız bir şeyi çözemedim. babam için türkçe tutorial lazım, arşivinin içinde türkçe tutorial var ve solidworks seçeneklerde bu tanıtılmış olarak kuruluyor. yalnız solidworks de tutoriala girince ingizlizce tutorial açılıyor. bir türlü türkçe tutorialı açamadım. yardımcı olabilirsen sevinirim. tekrar teşekkür ederim sana ve hackhell ailesine...

Arkadaşlar forumda yeniyim. Bişey sorucam. 32 BİT için 49 link olan bir bölüm ve 7 link olan bir bölüm var. Bu ikisinin farkı ne anlamadım. 7 link olan kısımdan indirme yaptım hepsini ancak içinde direkt SETUP yazan dosya yok, kafam karıştı. Biri beni aydınlatırsa sevinirim. Bide şu an 32 bit kabul ediyo laptop ancak ileride win 7 yülersem 64 bit'imi indirmem gerekecek. Yoksa bir sorun çıkmaz mı teşekkürler

paylaşımınız için teşekkür ederim
ancak ben rar dosyalarını birleştirdim ıso file şeklinde birleştirdi dvdye kayıt dosyası şeklinde direk dvdye kaydetmeden kurulum yapamıyo muyuz onu öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Geri