Son anket: AK Parti yüzde 59

yeozkara

New member
Reaction score
0
Yapılan son ankete göre Türk halkının yüzde 59'u bu pazar seçim olsa oyunu kapatılması istenen AK Parti'ye vereceğini söylüyor..
107928.jpg

star gazetesinin 5-6 Mart tarihlerinde yaptırdığı ankete göre Türk seçmeninin yüzde 59'u bu pazar seçim olsa hakkında kapatma davası açılan AK Parti'ye oy vereceğini söylüyor. Türkiye'nin saygın sosyalbilimcilerinden Prof. Mümtaz'er Türköne, Doç Ferhat Kentel ve Doç. Ahmet Demirel yönetiminde Veritas'ın 33 ilde 4524 kişiyle yüz yüze görüştü. Ankete katılanların yüzde 59'u 'Bu pazar seçim olsa AK Parti'yi desteklerim' dedi. Veritas'ın sonuçlarına göre 22 Temmuz seçimlerindeki yüzde 47'lik oy alan AK Parti 6 ayda oy oranını 12 puan artırmış oldu. Bu dönemde AK Parti'nin kapatılmasını isteyen CHP 6 puanlık bir kayıpla oy oranını yüzde 13'ü düşürdü. (Star)

arkadaşım bu önemli değilki."Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" maddesi bizde geçersiz.

Yapılan son ankete göre Türk halkının yüzde 59'u bu pazar seçim olsa oyunu kapatılması istenen AK Parti'ye vereceğini söylüyor..
107928.jpg

star gazetesinin 5-6 Mart tarihlerinde yaptırdığı ankete göre Türk seçmeninin yüzde 59'u bu pazar seçim olsa hakkında kapatma davası açılan AK Parti'ye oy vereceğini söylüyor. Türkiye'nin saygın sosyalbilimcilerinden Prof. Mümtaz'er Türköne, Doç Ferhat Kentel ve Doç. Ahmet Demirel yönetiminde Veritas'ın 33 ilde 4524 kişiyle yüz yüze görüştü. Ankete katılanların yüzde 59'u 'Bu pazar seçim olsa AK Parti'yi desteklerim' dedi. Veritas'ın sonuçlarına göre 22 Temmuz seçimlerindeki yüzde 47'lik oy alan AK Parti 6 ayda oy oranını 12 puan artırmış oldu. Bu dönemde AK Parti'nin kapatılmasını isteyen CHP 6 puanlık bir kayıpla oy oranını yüzde 13'ü düşürdü. (Star)

anketi yapanlar ve star tv amerikanın himayesindedir yani anket akp yandaslarının yaptiği gerçeği yansitmayan basin yayin yoluyla insanlarin aklini celmeye yönelik zihniyetlerin yaptiği bir ankettir yani gerçek disidir tamamen saygılarımla..

Bunu vermendeki amaç ne, bu neyi ifade ediyor.

Bazen halkın görmediği gerçekler olabilir. Eğer parti kapatılırsa sende görürsün.

halkın görmediği gerçekleri sen mi görüyorsun...

unutma AKI DA KIRMIZIYIDA SARIYI DA HALK GETİRİR....

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR...

önumuzdekı pazar olsa emınım yuzde 70 olur......bızım halkımız ne yazık kı yasam sartları.icraatlar cıkarılan yasalar yerıne.....konusmalara bakıyor.....kım ıyı konusursa o iktidardır bu ülkede........

Şaşırdım.. :) Yüzde 70 filan bekliyordum..
Kimseye süpriz olmasın. Olacağı bu..
Mahkemeden de bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Dosyayı kabul etmeyeceklerdir. AKP büyüyerek yola devam edecek.
Biz istesekte istemesekte...

anketi yapanlar ve star tv amerikanın himayesindedir yani anket akp yandaslarının yaptiği gerçeği yansitmayan basin yayin yoluyla insanlarin aklini celmeye yönelik zihniyetlerin yaptiği bir ankettir yani gerçek disidir tamamen saygılarımla..

EVET 22 TEMMUZDAN ÖNCE DE KARTEL MEDYASI AKP BİTTİ CHP TEK BAŞINA İKTİDAR DİYE ANKET SUNUYORDU....

EVET 22 TEMUZDAN ÖNCE DE KARTEL MEDYASI AKP BİTTİ CHP TEK BAŞINA İKTİDAR DİYE ANKET SUNUYORDU....
rte cok zekidir o tür yayinlari yaptiranda rte idi :) türkiyedeki basin yayin medya ve bir çok kamu kurum ve kurulusu akp nin ve abd nin elinde suanda ben butür anketlere asla inanmiyorum. ve şunu asla unutmamak gerekir.. bir toplumu bir milleti bir ülkeyi kandırmanın onları şartlandırmanın en güzel yoluda basindir.. gerçek disi haberler yapip sahte kaoslar ürettirip basina gerçekmiş gibi yansittirip kendi tarafina çekebilirsin milleti.. rte ninde yaptiği odur saygılarımla..

vallahi ben daha yüksek bekliyordum hele şu son olaylar tuz biber olur diyordum ama öyle değilmiş bakalım belediye seçimlerinde ne yapacaklar yine esecekler mi yoksa koltukları kaptıracaklar mı bakalım?

akp kapansa bence birzamanlar akp parti kurmasıyla sadet partisinin oyunu alması gibi şimdide akp kapanırsa millet yine saadet partisine vereceğini düşünüyorum

Tek inanacagım anket tarhan erdeminki olur =), gerci ona ucuosun demişlerdi son seçimden once =)

Tek inanacagım anket tarhan erdeminki olur =), gerci ona ucuosun demişlerdi son seçimden once =)

doğru söylüyorsun tarhan erdem in araştırmaları sağlam çünkü adam tek bir kesimden değil bütün kesimlerde anketi yapıp toparlıyor

açılan tüm akp knularında hep elştiri hep elştiri bende çoğu zaman savunmuyorum ama arkadaşlar bu iş konuşmkla olmaz tmm adamlar yanlış şeyler yaptılar iyi şeyler yaptılar (bana gore)ama bukadar laf demenizi çok saçma buluyorum çünkü nerdeyse ülkenin %47 sine cahil diyosunuz.... ve diğr partiler buzaman kadar ne yaptı solermisiniz...şuan için halkla gerçkten iç içe olan ve canı gonulden vatan için çabalıyan hangi parti var gosterirmisiniz..ve akp pe oylama olsun bu oyu alır niyemi.(çoğu zaman buna bende dahilim)bireyler olsun kurumlar olsun partiler olsun kendi açıklarının kapatmk yerine devamlı akp ile uğraşıyor...akp de politikasını rahatca uygularken diğer partilerer oy kaybetmeye devam edeyor..
uzun lafın kısası akp gitse yerine başkası gelir yanlış yapcak olan ki şuan dğer partilrden de benim umdum yokya.bu ülkede nezaman bireyler kendilerini eşlştirir ve kendileri ile savunduğu değerlerin eksiklerinin kapatmya çlışır ozaman bu vatan hakettiği yere gelir...

halkın görmediği gerçekleri sen mi görüyorsun...

unutma AKI DA KIRMIZIYIDA SARIYI DA HALK GETİRİR....

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR...

Halkın oyu ile iktidara gelen partiye mevzuattaki hukuk kuralları işlemez, değil mi?
İstediği hukuksuzluğu yapsın, ülkeyi dini referansla yönetsin, kadını erkeği din emrediyor diye birbirinden ayırsın, kar eden kamu kurumlarını satsın...
Ama hukuk işlemesin buna, değil mi?

Halkın oyu ile iktidara gelen partiye mevzuattaki hukuk kuralları işlemez, değil mi?
İstediği hukuksuzluğu yapsın, ülkeyi dini referansla yönetsin, kadını erkeği din emrediyor diye birbirinden ayırsın, kar eden kamu kurumlarını satsın...
Ama hukuk işlemesin buna, değil mi?

Aynen öyle dediklerin gibi yapar. Zamanında chape nin yaptığı gibi. Son zamanlarını yaşıyor son kozlarını oynuyor. İnadına A K P

28 şubatıda öylemi yaptılar acaba SERKAN kardeş.

Buda çözemedi Kürt sorununu =)
Ve bu dönem çözebilirse ''birkez daha'' oy veririm demiştim
Ama kaybetti =)

Sorun mu var?

Geri