Son anket: AK Parti yüzde 59

valla ben akp ye bir daha oy vermeyi düşünmüyordum ama bu kapatılma davasından dolayı bir daha oy verecem inadına halkı hiçe sayanlara bir daha tokat atmak zevkli olacak....

Hıhı kapatılınca verirsin yine..:slap Yalnız kapatılınca ve dokunulmazlıklar kalkınca göreceğiz kimmiş halkı hiçe sayan...

valla ben akp ye bir daha oy vermeyi düşünmüyordum ama bu kapatılma davasından dolayı bir daha oy verecem inadına halkı hiçe sayanlara bir daha tokat atmak zevkli olacak....

Geç bu ayakları,Neymiş?AKP'ye oy vermeyecekmişte bu olaydan sonra verecekmiş.İyi kötü bu forum da kimin ne oldugunu biliyoruz.Be kardeşim sen ayın 13. dede AKP'yi övüyordun.İşiniz gücünüz milleti nasıl kandırırız onun hesabını yapıp üç kagıt açmak. Aşagıda ayın 13,deki mesajını veriyorum.AKP'yi ve fethullahı övdügün savundugun yazıları yani biraz yüzün kızarır inşaallah.Bu üçkagıtları açıyorsunuz bari Müslümanlık konusu oldumu orada müslümanım falan deme,Müslüman bu tür üç kagıt yalan açmaz.

Majesteden alıntı:
güzel yazmışsın hadi millet ahmaktı kime oy verelim bay akıllı geçinen arkadaş ?
çok biliyorsun sen kim soymadıki bu vatanı kimi getirdiysek aynını yapmadı mı bir tane atamızdan başka iyi geldimi bee boş keseden sallıosun ancak .....
akp berbat
chp bir atatürk siyaseyitle yalan dolan gidiyor
bbp ne yapacağı belli değil
dtp pkk lılar dolmuş zaten
mhp ancak ip atar kendi asamaz
dsp chp ne derse he diyor dünyadan haberi yok
anavatan adam ancak ağlıyor kendine hayrı yok
doğruyol kendi yolunu bulamıyor ülkeyi nasıl yönetecek

e hadi akıllı kardeşim sen söyle kime oy versin millet ?
bu arada sarıgül ap ayrı yeri var bu adamdam umutluyum ben o gelirse düşüncelerim değişir sarıgül e kayarım....

bırakın kardeşim millet e ahmak demeyi üslubunu düzelt oke adam gibi yazacaksan yaz o kadar insan oy vermiş ülke kötüye gitsin diyemi vermiş ? bir sen akıllıydın zaten koca vatanda
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2708068#post2708068

Majesteden alıntı:
ne fethullah gülen miş beee ecevit in zamanında da adı geçio du bunda da anlaşılan çok dokunuyor adamın güzel yaptığı şeyler

bişey unutmuşuz bu ülke de her iki kişiden biri de destekliyor

abi bunlar yetersiz bu akp nin yaptığı pis şeyleri bulalım hep beraber başka türlü bu adamların rey lerinin düşeceği yok reyleri bitti dendi adamlar tek başına daha güçlü iktidar a geldi başka çözümler gerek bende akp verdim oyumu ama kötünün iyisi olarak verdim daha güçlü insanlar olsun gene veririm daha önce de Mhp ye vermiştim asla vermem mesela bidaha

--------------------------------------------------------------------------------
http://www.hackhell.com/showthread.php?p=2708068#post2708068

Ver inadına ver sen, herkese söyle onlarda inadına versin.Arkadaşım şaka yapmış heralde oy inadına verilmez, hakedene verilir.Hak ettiğine inanıyorsan ver kimse kızmaz sana ama inadına verme gülerler.

Aynen Şu anda Bizde Böyle Düşünüyoruz..

Bi laf vardır DEVEYE DİKEN İNSANA S............. YARAR die bilmem anlatabildimmi :(

Demokrasi bu kadarmı düşer ya bu ülkede. hani EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİ.
YALAN OLUYOR BU SÖZ ARKADAŞLAR. MİLLETİMİZN İRADESİNE ÇOMAK SOKUYORLAR .
TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE LAİKLİK ENDİŞESİ OLANLAR ATATÜRKÜN MASKESİNİ TAKAN YOBAZLARDIR. MASKELERİNİ DÜŞÜRÜCÜĞİZ SON ÇIRPINIŞLARI

ben bırazda şüphelıyım ;bu olay anayasa kıtapçının fırlatılması gıbı bişeye benzıo ,ekonomı zaten basbas bağırıodu bakalım görücez neler oldunu

ben bırazda şüphelıyım ;bu olay anayasa kıtapçının fırlatılması gıbı bişeye benzıo ,ekonomı zaten basbas bağırıodu bakalım görücez neler oldunu
Ne Olacak Kardeşim Bi 20 Yıl Daha Geriye Gidecez Bi Kez Daha Aç Bırakılacaz!
Bi Kez Daha TL nin Dünya Para Piyasasında Rezilliğini Elimiz Çenemizde Seyredecez!!!

Aziz Nesin'i anmamak mümkün değil.

Aslında hiç bir parti kapatılmamalı, partiyi millet kapatmalı.

Bunu da ancak iyi eğitimli bir millet yapabilir.

Eğer bir ülkede herkesin, toplumun, devletin geleceğini düşünerek bir hukuk kurumu parti kapatmak istiyorsa bu hukukun veya mahkemenin ayıbı değildir.

bu ayıp MİLLETİNDİR..............

lutfen artık kendımıze gelelım kımse gunahsız degıl kabadayılıkla bu vatan yonetılmez hee bu tutumdan hoslanan vardır olacakta bır oraya bır buraya suruklenmek ısteyenler olacak basında devamlı bırının sopayla kafasına vurulmasını ısteyenlerde olacak devamlı gudulenlerde olacak ama bu vatanı kuranlar savasanlar sehıt olan bu azız ınsanlar bunlardan degıldı zamanında sız savasın sıze dua edelım dıyenlerde bunlardı tamam allaha yuce rabbımıze bızde ınanıyoruz ama yuce rabbımde calısmayana bırsey vermez burada artık bu matbayı bu ulkeye sokmayanın torunları bızı yonetıyor artık yeter artık yeter bızı somurdugunuz yeter yahuuu yedınız bıtırdınız gıdın artık yaa gıdın utanmazlar gıdın bu karıs topragın her santımınde kan kokusu var sehıtlerımızın kanı sızın sahtekarlıklarınız yeter artık sımdıde adaletı etkılemek ıstıyorsunuz bıze ne koyun gerek nede coban koyunda cobanlada ısımız yok heee hayvanları severız hayvanlasmıs ınsanları asla

Ali KIRCAnın anketine n ediyorsunuz..Çıkan sonuctan haber spikeride sanırım Medya patronu şaşırmıslardır..haber spikeri ali bey yorum yapamaz hale gelmişti..

Ne Olacak Kardeşim Bi 20 Yıl Daha Geriye Gidecez Bi Kez Daha Aç Bırakılacaz!
Bi Kez Daha TL nin Dünya Para Piyasasında Rezilliğini Elimiz Çenemizde Seyredecez!!!

1.si bundan 20 yıl önce bukadar borcumuz yoktu...Bu neymiş ya akp gidince herşekilde 30 yıl -20 yıl geriye gidiyormuşuz..Çok boşsunuz çook....

Gidelim kardeşim hatta mümkünse 80 yıl öncesine gidelim "0" borç,kitler dimdik ayakta,yükselen bir güneşti Türkiye Cumhuriyeti....Şimdi hiç kit'in yok...2008 de 3 ay - 4 ay öncesine dönük faturalarınızda yemediniz mi Faizi?Ekonomi çok iyide neden 3-4 ay öncesinin faizini ödediniz?Size mübah aslında..Donunuza kadar alacaklar bu gidişle sonrada diyecekler ki Türkiye çapında ekonomi büyüyor..:):)

Al sana büyüyen ekonomi sadece 1 yılda nekadar büyümüş bakalım :

Merkez Bankası'nın revize verilerinden yapılan belirlemeye göre 2006 sonunda 40 milyar 354 milyon dolar olarak gerçekleşen kısa vadeli dış borç stoku, 2007 sonunda kaydettiği 1 milyar 831 milyon dolarlık artışla 42 milyar 185 milyon dolara yükseldi.

Kaynak : SABAH

Sadece 1 yılda yaklaşık 2 milyar$..Bu rakam sizin için elinizin kiri değil mi?ver bakalım bana sadece 1 milyon dolar..:) Herneyse karşılamak için ürettiğimiz ne var : HİÇ!Ürettiklerimizide satmadılar mı?Kapütülasyonları hiç duydunuz mu Limanlar tersaneler vs... yabancıların elindeydi...Nekadar benziyor değil mi günümüze...

Neyse siz gidin yine inadına akp deyin...Nede olsa onlar at gözlüğünü size takmışlar bile...Hıım unutmadan daha dün sizlere ot dedi sayın Erdoğan...Tarlalarındaki otlar...Dahada artıyormuşsunuz...:):)

1.si bundan 20 yıl önce bukadar borcumuz yoktu...Bu neymiş ya akp gidince herşekilde 30 yıl -20 yıl geriye gidiyormuşuz..Çok boşsunuz çook....

Gidelim kardeşim hatta mümkünse 80 yıl öncesine gidelim "0" borç,kitler dimdik ayakta,yükselen bir güneşti Türkiye Cumhuriyeti....Şimdi hiç kit'in yok...2008 de 3 ay - 4 ay öncesine dönük faturalarınızda yemediniz mi Faizi?Ekonomi çok iyide neden 3-4 ay öncesinin faizini ödediniz?Size mübah aslında..Donunuza kadar alacaklar bu gidişle sonrada diyecekler ki Türkiye çapında ekonomi büyüyor..:):)

Merkez Bankası'nın revize verilerinden yapılan belirlemeye göre 2006 sonunda 40 milyar 354 milyon dolar olarak gerçekleşen kısa vadeli dış borç stoku, 2007 sonunda kaydettiği 1 milyar 831 milyon dolarlık artışla 42 milyar 185 milyon dolara yükseldi.

Sadece 1 yılda yaklaşık 2 milyar$..Bu rakam sizin için elinizin kiri değil mi?ver bakalım bana sadece 1 milyon dolar..:) Herneyse karşılamak için ürettiğimiz ne var : HİÇ!Ürettiklerimizide satmadılar mı?Kapütülasyonları hiç duydunuz mu Limanlar tersaneler vs... yabancıların elindeydi...Nekadar benziyor değil mi günümüze...

Neyse siz gidin yine inadına akp deyin...Nede olsa onlar at gözlüğünü size takmışlar bile...Hıım unutmadan daha dün sizlere ot dedi sayın Erdoğan...Tarlalarındaki otlar...Dahada artıyormuşsunuz...:):)

Ksynsk göstereceksin kardeşim... Sabah kaynak değil

Medya AKP de TOBB akp de Belediyeler AKP de Ülke AKP de ( ben değil ) Üniversiteler AKp de eee.ne dememi bekliyorsunuz..Hani demokrasi..Totaliter Monarji bunun adı...Bilene.

Bak Kardeşim Ekonomiden Hiç Bişey Anladığın Yok Geçip Karşıma Ekonomiyle İlgili Atıp Tutuyorsun!
1.si Geriye Gitmekten Kasıt Ülkenin Bir Türlü İlerleyememesi Kalkınamaması Anlamına Gelir.Borca Gelince 20 Yıl Öncesindede Borcun Vardı Şimdide Var.Nüfus Arttıkçada Ve Herşeyden Önemlisi Böyle Saçma Sapan Ülkede Krizler Çıkarıp Kaos Oluşturdukça Ve Savaş Çığırtkanlığı Yaptıkça da Artacak Güzel Kardeşim...Bir K.Irak'a Girmenin Maliyeti Ne Kadardı Hiç Oturup Hesabını Yaptınmı Sen Bunun?
Her Yıl Yargııtaya Hazineden Ne Kadar Bütçe Ayrılıyor Yargıtayda Bu Bütçeyi Nerelere Harcıyor Ya Bunun Hesabını Yaptınmı?
Ülke Nasıl Bir Krizin İçindeydide Bu Durumlara Gelindi?Yabancı Sermayenin Bunda Ne Kadar Büyük Payı Vardı Kardeşim Ya Bunların Hesabını Yapıyormusun?
1 Milyarlık Artışı Benim Önüme Sürüyorsunuz Ya Hiçbişeyin Hesabını Yapmadan!
Gelelim Üretim Dediğin Şeye
Üretimin Önü 2001 de kapanmıştı Bunun Önünü MÜSİAD a Katılarak Verdiği Desteklerle Açan Yine R.Tayyip Erdoğandır.Özel Sektöre Ağırlık Verecez Dedi İşadamları Sıkıntılarını Anlattılar Dediler Üretim Yapmamız İçin Önümüzü Açın Bundan Önce Sürekli Tıkalıydı Bizzat İzledim O MÜSİAD toıplantısını ve Sonrasında İşadamlarının Yorumlarını
Ve Bi Bak bakalım İhracat Yapmayan İlimizmi Kalmış?
Irak Savaşı Ne kadar zarar Verdi Bu Ülkeye??Trilyonluk Ticaretimiz Vardı Bizim Irakla..Şimdi?Doğudan Kaç Tanker Kalkıyordu Hepsi İptal Oldu.
Arkadaşım Bana Ekonomiyi Konuşacaksanız Herşeyin Muhasebesini yapıp Öyle Konuşacaksınız
Adamı Karalayıp Durmayın Sürekli
Hükümet Oldukça İstikrarlı Daha da İyiye Gidecek İnşallah..

İşsizlik %10 kayıtlı ...Kayıt dısı 23 de geziyor......Helal olsun Hükümete Kimsede tık ypk..İyi idare ediyor..Türk halkı Bir eylem koyarsa tam koyar.Bunuda bilen hükümet arada yem atıyor...

Ksynsk göstereceksin kardeşim... Sabah kaynak değil

Sabah kaynakd eğil demi?Peki kaynak samanyolu mu?Hem nasıl sabah kaynakl olmaz sabahın patronuda akp..:):)Ama al senin için 2001-2006 BAŞBAKANLIK KAYNAKLI!!!

2001 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 113,7 Milyar USD

2002 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 130,2 Milyar USD

2003 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 145,3 Milyar USD

2004 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 161,8 Milyar USD

2005 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 165,2 Milyar USD

2006 Eylül sonu Toplam dış borç stoku: 198,3 milyar ABD Doları olarak gerçekleşmiştir.(T.C.BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI 29 ARALIK 2006 Sayı: 2006/146 yazısı)

Al canım..:)

Bak Kardeşim Ekonomiden Hiç Bişey Anladığın Yok Geçip Karşıma Ekonomiyle İlgili Atıp Tutuyorsun!

Herşeyde bildiğiniz gibi bundada en iyisini siz biliyorsunuz değil mi?:)Al yukarıda 1 değil 2001den 2006 ya kadar var..2sene önce ben mi iktidardaydım?Nasıl olduysa iktidara geçer geçmez 165 milyardan 198 milyara fırlamış..Bu arada son iki yılda sadece hızlı ödenecek dış borcuda yazmıştım..Evet ekonomiden anlayan kardeşim Unakıtan kadar ekonomiden anladığın nekadarda belli oluyor..:):)

Ayrıca bana müsiad deme MÜSLÜMAN(onlar nekadar müstakil desede gerçekler ortada) İşadalarının açıklamalarını koyma..Onlarda sizi uyutuyor gerçektende onlar için işler tıkırında devletin malı deniz yemeyen keriz diyorlar...:)

Sabah kaynakd eğil demi?Peki kaynak samanyolu mu?Hem nasıl sabah kaynakl olmaz sabahın patronuda akp..:):)Ama al senin için 2001-2006 BAŞBAKANLIK KAYNAKLI!!!

2001 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 113,7 Milyar USD

2002 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 130,2 Milyar USD

2003 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 145,3 Milyar USD

2004 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 161,8 Milyar USD

2005 yılı sonu Toplam Dış Borç Stoku: 165,2 Milyar USD

2006 Eylül sonu Toplam dış borç stoku: 198,3 milyar ABD Doları olarak gerçekleşmiştir.(T.C.BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI 29 ARALIK 2006 Sayı: 2006/146 yazısı)

Al canım..:)

Gelen milii geliride göster.Canım Borç gösterilirken Ticaret hacmide gösterilir.

Geri