Son ankette AKP'nin oy oranı

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Son ankette AKP'nin oy oranı

AKP'ye kapatma davası açılmasından hemen önce yapılan ankette partinin oy oranı yüzde 59 çıktı.

Star gazetesinin 5-6 Mart tarihlerinde yaptırdığı ankete göre Türk seçmeninin yüzde 59'u bu pazar seçim olsa, hakkında kapatma davası açılan AK Parti'ye oy vereceğini söylüyor.

Prof. Mümtaz'er Türköne, Doç Ferhat Kentel ve Doç. Ahmet Demirel yönetiminde Veritas 33 ilde 4524 kişiyle yüz yüze görüştü. Ankete katılanların yüzde 59'u 'Bu pazar seçim olsa AK Parti'yi desteklerim' dedi.

AKP YÜKSELİŞTE MUHALEFET ERİYOR
Veritas'ın sonuçlarına göre 22 Temmuz seçimlerindeki yüzde 47'lik oy alan AK Parti 6 ayda oy oranını 12 puan artırmış oldu. Bu dönemde CHP 6 puanlık bir kayıpla oy oranını yüzde 13'e düşürdü. MHP'nin oyları da kararsızlar dağıtıldıktan sonra yüzde 13.03 olarak çıktı.

şimdi bazı kendilerini şaşırmışlar bu partiye kapatma davası açıyor... anlamıyorum bu tipler nerden alıyorlar bu emirleri.... at gözlüğü takmak bu olsa gerek....

şimdi bazı kendilerini şaşırmışlar bu partiye kapatma davası açıyor... anlamıyorum bu tipler nerden alıyorlar bu emirleri.... at gözlüğü takmak bu olsa gerek....

Kendilerini şaşırmış dediklerin bu ülkenin yargısını oluşturuyor.

Ne konuştuğumuzun farkına varalım.

Yasama Yürütme Yargı

Bunlar ülkemiz için var. :goz:

yüzde 58 idi ben verdim 59 oldu:)

hmm demek ki star gazetesinin içine doğmuş davanın açılacağı

bi araştıralım demişler:durdurun

bana kolpa gibi geldi

milletimiz ne kadar kör anlamıyorum başımızdaki hükümet memlekette satmadık yer bırakmadı emeklinin aldığı maaşa göz dikti vs. ve hala o partiye oy veririz diyorlar içimizde böyle cahiller olduğu sürece biz böyle yönetilmeye mahkumuz söyleyecek başka söz bulamıyorum sadece yazıklar olsun...

yha istediimis kdr sefmeyelim bu partinin kapatılması turkiyenin alehine bir durum sonuç olarak kim olursa olsun birlieri bunlar aoy vermiş ve ulkeyi elegeçirdi her neyse bu gun AB şu saat ten sonra Turkiyeyi almayız akp kapatıldında çunki şuan cumhur baskanı bile bir zmnlar akp milllet vekili ve yonetiminde idi

Geri