Son Dakika! ''AKP lideri'' Erdoğan DTP ile görüşüyor.

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
Başbakan Erdoğan ile DTP'liler Meclis'te biraraya geldi !

AKP-DTP görüşmesi başladı.. Başbakan Erdoğan, “AKP Genel Başkanı” sıfatıyla TBMM’deki grup odasındaki makamında DTP lideri Ahmet Türk ve DTP’lilerle bir araya geldi. Görüşmeye İçişleri Bakanı Atalay da katıldı..

GÖRÜŞME 'AKP GENEL BAŞKANI' SIFATIYLA..

Görüşmenin, dün Başbakanlık makamı yerine, AKP Grup Genel Başkanlık makamında yapılacağının duyurulması dikkat çekti. AKP Genel Merkezi açıklamasında, “Randevu öğleyin saat 12.00’de gerçekleşecek. Genel başkanımız ve AKP Grup Başkanı Erdoğan, Türk’ü TBMM’deki AKP Genel Başkanlık makamında kabul edecek” denildi.

"TERÖR ÖRGÜTÜ DEMEDEN GÖRÜŞMEM" DEMİŞTİ

Erdoğan önceki gün vekillerle yaptığı toplantıda Kürt açılımında Öcalan’ı muhatap almadıklarını söylemişti. Erdoğan, daha önce DTP’nin kendisiyle görüşme talebinde bulunduğunu belirterek, “PKK’yı, DTP, terör örgütü olarak ilan etmedikçe, ben kendileriyle Başbakan olarak görüşemem” demişti. Erdoğan haziranda da Türk’e randevu vermeyi düşündüğünü, ancak, şehitler nedeniyle vermediğini açıklamıştı.

"DTP İLE PKK AYNI KEFEDE DEĞİL"

Erdoğan, Türk ile görüşmesi konusundaki sorulara dün şöyle yanıt vermişti: “Bu tür görüşmeler yapmam, İçişleri Bakanımın koordinesinde yürüyen çalışmayla alakalı bir görüşme değil, o ayrı bir konu.” Erdoğan, “Siz DTP’ye randevu vermemeyi tercih etmiştiniz” sorusu için de şunları söyledi: “Hedefleri hep saptırıyorsunuz. Bu talep bize geldiğinin ertesi günü benim on tane şehidim oldu. Ben DTP’yi PKK ile aynı kefede değerlendirmiyorum, değerlendirmek istemiyorum.”

287636.jpg

Kaynak

görüşsün taßi görüşsün Şu Tipsiz Şrfsiz Soyadına Uymayan adam kim ya ßununLa görüşme geregi duyuyor ßaşßakan anLamadım.. Şaka gißi

Kendi lafını yiyene ne derler sizin oralarda Erdoğan?

bir gunde sozunun eri olsun.. her zaman bole yapiyor.. insallah vatana millete hayirli olacak bir gorusme olur ama ben pek ole olacagini tahmin etmiyorum.. dtp surekli abdullah ocalanin serbest kalacagini o serbest kalmadikca terorun bitmeyecegini soluyordu.. demekki tayyip bir takim gizli planlar icerisinde ki gorusmeyi kabul etti

dovosa benzemesin bu görüşme

bide bakmışsın ahmet denilen şero zoppayı yemiş ayrılıyor makamdan

olurmu olur

Cinnet Gecirmemek Elde DegiL

Soyadın gibi şerefli olsan keşke ... Türk soyadını taşıyosun ama o millet kadar şerefli değilsin.Abdullah Öcalan servest bırakılıcak öylemi :D O zmn işler tersine döner biz yani Türkler ortalığı ayağa kaldırırız ama fark şurda biz TÜRK'üz sizin gibi kuru gürültü yapmayız ...

mübarek günde adama ille sövdürtecekler......

düşmanını her daim yakın tutki ne yaptığından heberin olsun insnaların aklından geçeni öğrenmek istersen söylediklerine kulak ver derler erdoğanda böle bişe yapıyr herhalde oturupta o şerefsizle hoş beş edecek hali yok.

ne zannediyordunuz. barzani talabani şefsizleriyle görüşen bu şer bu itoğluitle mi görüşmeyecek. yakında apo itiyle de görüşmezse bende ADAM DEĞİLİM. 15 Ağustosu bekleyin

Çok basit soru

dtp = pkk

Tayyip = Kimle konuştu ?

Bunun cevabını bulan her aklı başında ve vicdanı Hür Türk Vatandaşı Tayyip'in ne dümenler çevirdiğini görecektir .

ne zannediyordunuz. barzani talabani şefsizleriyle görüşen bu şer bu itoğluitle mi görüşmeyecek. yakında apo itiyle de görüşmezse bende ADAM DEĞİLİM. 15 Ağustosu bekleyin

kardeşim dikkat et bak bu ülkede doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
birazdan sana ergenekoncu derlerse şaşırma

kardeşim dikkat et bak bu ülkede doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar.
birazdan sana ergenekoncu derlerse şaşırma

bu forumda ne zaman tayyip i eleştirsem traşımı oluyor, duşumu alıyor TRT 'yi açıyorum adım ne zaman geçecek beni ne zaman alacaklar diye ;)

Çok basit soru

dtp = pkk

Tayyip = Kimle konuştu ?

Bunun cevabını bulan her aklı başında ve vicdanı Hür Türk Vatandaşı Tayyip'in ne dümenler çevirdiğini görecektir .

IMZA : Murat

Başbakan apo niyetine dtp ile konuşmuş oldu.

Geri