son itiraflar!?!?!?!? ( biraz 18+)

080407

New member
Reaction score
0
seçmece itiraflar ( +18 de var )
apnea00; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; İl: İstanbul
Kız arkadaşımla buluşmak için onu evinden aradım. İlk kez yalnız kalacak olmamızın
heyecanıyla onun alo demesini bile beklemeden konuya girdim: “Akşam için hazır mısın?
Sana çok özel sürprizlerim var, kalbin dayanabilecek mi?” diye sordum. Cevap: “Kızım
şu anda banyoda ve çıkınca seni aramayacak!”:vur

İTİRAFTÖRHULUSİ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 40; İl: Bursa
İki yıl önce Trabzon´da bir kahvenin önünden geçerken, içeriden gelen´´Gooollllll´´
sesiyle irkilmiştim. Merak edip sorduğumda ise 13 yıl önceki, Trabzonspor´un 4 – 3
galibiyetiyle sonuçlanan Lyon maçını seyrettiklerini söylemişlerdi.:saskin

olamıtor; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 25; İl: İzmir
Babam babaanneme hayatının jestini yapıp uydulu televizyon aldı. Buna çok sevinen
babaannem günlerdir tüm akrabaları arayıp: “Oğlum bana duygulu tilivizyon aldı.” diye
haber veriyor. Babaannecim senin için piyasadaki en içli, en hassas, en duygusal
televizyonu bulup getirdik. Güle güle kullan.:aşk

adore_d; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 41; İl: Yalova
5 yaşındaki erkek kuzenim, yüzü annesine benzetildiği için çok kızdı ve bir davet yemeği
esnasında pipisini çıkarıp “Ama bu da babamınkine benziyor.” dedi!:eek:ha

mini_milk; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 27; İl: İstanbul
Yaz gelirken fazla kilolarımdan kurtulmaya karar verdim. Ama üç aydır her rejime karar
verdiğimde daha fazla kilo alıyorum. Aksi gibi ofisteki kızlar da durmadan zayıflıyor. Bu
dengesizliğe bir dur demek için köşedeki tatlıcıyı durak edindim kendime. Her gün
gelirken kızlara birer porsiyon tatlı getiriyorum. Çaylarına tatlandırıcı istediklerinde de
şeker koyuyorum. Ben zayıflayamıyorsam bari onlar kilo alsın :cool:

JOKER25; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; İl: İstanbul
Havuzda yüzerken osurup, yukarı doğru çıkan hava kabarcığını bana gösteren ve “Bil
bakalım bu ne?” diye soran bir sevgilim var! :aşk

müsaitbiryerde; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 37; İl: Muğla
Küçük oğlum pipisine adımı vermiş! :vur

cılgıncocuk; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: İstanbul
Sevgili ev arkadaşım F... sekiz yıl sonra itiraf ediyorum. 3 sene boyunca, çok sevmeme ve
kendi memleketimden getirmeme rağmen o güzelim baldan yemememin tek sebebi,
çıktığım kızlar bana ballı oral yapmak istediklerinde ellerimi kirletmemek için onu bal
kavanozuna daldırıp çıkarmamdır. Özür dilerim. :melek

nesuscambe; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 21; İl: İzmir
Bir yıldır menapoz tedavisi gören annem yılın sonunda regl olunca “Hayırdır anne, regl
mi oldun sen? şeklindeki soruma annemin şaşkınlık içerisinde verdiği müthiş cevap:
“Hayır, yılbaşı oldum.” :saskin

hasözacemiyazar; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: Çanakkale
Geri vites yerine 4. vitese takıp İnternet kafenin camından içeri giren bir baba ile fren
yerine gaza basıp şarampole yuvarlanan bir annenin çocuğu olarak trafik canavarı geni
taşımaktan korkuyorum :saskin

Toegeven; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 31; Ülke: Belçika
Bense Fanta Light istediğimde bana verilen “Abi ondan yok Marlboro Light var.”
cevabıyla dumura uğramakla kalmamış, Marlboro Light´i almıştım. Üstelik sigara
içmem. Hala niye böyle bir şey yaptığımı anlamış değilim. Adamı utandırmak istemedim
heralde, diye kendimi kandırıyorum ama sanırım ben dört sene önce salaktım :goz:

uglyking05; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; Ülke: ABD
İki senedir beraber olduğum eski kızarkadaşım, “Saçlarını niye hiç uzatmıyorsun; aslında
bu halin de güzel ama bir de öyle denesene.” demişti. İki senedir beraberiz ve bugüne
kadar saçlarımı kel olduğum için kazıttığımı anlamadıysan… :vur :saskin :aşk

alıntıdır...

kimse yorum yapmıcak mı yaw o kadar mı kötü itiraflar :p

Geri